[VIDEO] Dokazi, da je bila migrantska kriza, ki pretresa Evropo, umetno sprožena

Foto: družbena omrežja

Migrantska kriza, ki je zaradi različnih kriminalnih dejanj ilegalcev tudi v Sloveniji vsak dan aktualnejša, Evropo pretresa že 5 let. V tem obdobju je na staro celino po različnih poteh prišlo že skoraj 4 milijone ilegalnih migrantov, od katerih kar 90 odstotkov predstavljajo mladi moški iz afriških držav ter držav Srednjega vzhoda. Glede na to, da gre v veliki meri za na pot dobro pripravljene osebe, ki pri sebi običajno nosijo večje količine denarja, je jasno, da so bile migracije, ki jih najbolj spodbujajo predvsem levi politiki, aktivisti in nevladne organizacije, umetno sprožene. V primeru, da se bo njihov trend nadaljeval, nam kmalu grozi propad zahodne civilizacije.

Od pomladi leta 2014 je v Evropo prispelo že 3,6 milijona migrantov iz afriških držav in držav Srednjega vzhoda. Pri tem je šlo kar v 90 odstotkih za moške, mlajše od 35 let. Praktično vsi so v Evropo prispeli po različnih ilegalnih poteh po kopnem in morju. Ilegalno prečkanje meja jim je bilo omogočeno zlasti po zaslugi različnih evropskih levičarskih in liberalnih politikov ter promigrantske propagande.

Presenetljivo je zlasti dejstvo, da so številni migranti dobro opremljeni za dolgo pot ter imajo pri sebi večje količine denarja. Slednje je presunljivo, saj velika večina migrantov prihaja iz držav s tako nizkim življenjskim standardom, da bi morali o tolikšnih količinah denarja le sanjati, ne pa jih dejansko posedovati. Poleg tega je jasno, da je že samo njihova pot v Evropo tako draga, da si je sami nikakor ne morejo financirati. Več kot očitno je torej, da gre pri novodobnih migracijah iz držav tretjega sveta za skrbno načrtovan in voden projekt, katerega glavni cilj je uničenje zahodne civilizacije.

Za migracijami stojita Soros in Združeni narodi
Pri transportu ilegalnih migrantov v Evropo igrajo pomembno vlogo zlasti nevladne organizacije, ki delujejo pod krinko solidarnosti in humanitarnosti. Eden glavnih protagonistov novodobne migrantske krize je tako zagotovo madžarsko-ameriški multimilijarder, filantrop in poslovnež George Soros, ki je s svojim skladom Open Society Foundations ter še dvanajstimi drugimi fundacijami ustanovil program European Programme for Integration and Migration (EPIM). Doslej je v svojo mrežo nevladnih organizacij investiral kar 18 milijard dolarjev. Poleg Sorosa migracije pospešujejo tudi Združeni narodi, ki so leta 2015 ustanovili organizacijo The UN Migration Agency (IOM). Ta je v Afriki in na Srednjem vzhodu organizirala tako imenovane migrantske poti ter različne migrantske centre, ki so jih in jih še koristijo tudi borci Islamske države.

Nezakoniti migranti, ki želijo v Evropo. (Vir: Twitter)

Dotok denarja za migracije omogoča Zahod
Dotok velikih vsot denarja, s katerimi je financiran transport ilegalnih migrantov, torej v resnici omogoča Zahod. Pri tem je predvsem šokantno dejstvo, da gre v veliki meri za denar, pridobljen z davki. Prebivalci zahodnega sveta torej sami nevede v veliki meri prispevamo k temu, da ilegalni migranti vedno bolj ogrožajo našo civilizacijo.

M. D.

 • Andrej

  Saj je v redu, vse gre po planu. Iz davkoplačevalskega denarja organiziraš in plačuješ ilegalne migracije. Potem ti ilegalci cuzajo davkoplačevalski denar v obliki vseh mogočih socialnih transferov. Ti ilegalci bodo volili tiste, ki jim omogočajo zastonj lagodno življenje. Postopoma pa tudi svoje. Ko bodo imeli dovolj svojih na oblasti, bodo naftni šejki “investirali” svoj denar v ta prostor in uvedli svoja pravila. Cilj bo dosežen. Brez enega strela, v celoti na tuj račun.

  • Common Sense

   Kdo voli SD, voli točno za to. Od tu naprej ni več sprenevedanj.

   • Imperial Commando

    Ne pozabi na Levico.

    • SlumdogGodzilla

     Ne pozabit na Sioniste.

  • stane

   Z nasim denarjem in nasimi zakoni o humanitarnosti nas unicujejo. To jim bo uspelo. Spravli so se na najmocnejse drzave,ki se ze sesuvajo,male drzave bodo pa same se uklonile issisu oz.islamistom.

  • VERZIFIKATOR

   Jurij Soršak

   MRHOVINAR

   Mu prišel na sled je zgodovinar,
   sam dokaze zdavnaj bi uničil,
   še naprej bi svinjarije špičil.
   Kdo že? Ah seveda: mrhovinar.

   Krematoriju ušel je spaka,
   druge raje v vrsto je potiskal,
   v isti rog z morilci gnida piskal,
   ga hudič že dolgo željno čaka.

   A za zdaj ga še na zemlji pušča,
   da dodobra se zredi ogaba,
   upa, da minulost je pozaba,
   to hudič z veseljem mu dopušča.

   On pa upa, da ga prelisiči,
   samega hudiča da ukani,
   javno to celo bedak oznani,
   češ da vraga brez težav uniči.

   Se hudič čedalje bolj mu smeje,
   z mrhovinarjem igra se redno,
   ve, da cvrl ta se bo za vedno,
   krematorij zanj se pridno greje.

  • primoz

   Ta komentar je zadel BISTVO!!

 • xtc

  Ko bo zalaufalo bodo kar sami plavali in veslali nazaj proti domu.

 • RATATA

  Sto let star plan se udejanja.
  Živimo ga in opazujemo, kakšno bleknemo, se malo pojezimo, nato pa vsak svojo pot….
  https://thebridgelifeinthemix.info/history/in-profile-the-coudenhove-kalergi-plan-the-genocide-of-the-peoples-of-europe/#sthash.ACRI0i2f.dpbs

  • sodnikisozločinci

   “Služabniki globalizacije nas poskušajo prepričati, da je zanikanje naše identitete progresivno in humanitarno dejanje, da je rasizem napačen, ker želijo, da smo vsi slepi potrošniki. Potrebno je, zdaj bolj kot kdajkoli prej, nasprotovati laži sistema, prebuditi Evropejce revolucionarnega duha. Vsak mora videti to resnico, da je evropska integracija genocid. Nimamo druge možnosti, alternativa je nacionalni samomor.”

   • RATATA

    “Kar more, mož storiti je dolžan!”
    Tudi jaz sem popolnoma prepričan o tem, kar praviš in ne vem kaj naj še storim.
    Poskušam to dopovedati tu in povsod, kjer imam možnost, toda slišnost je šibka in trenutni egoizem prevlada ter bo vse dotlej, dokler dokazi o tem ne bodo občuteni na lastni ali koži bližnjih.

 • Common Sense

  Slej kot prej bo normalni večini odbilo plafon. A takrat bo že prepozno. In bo tekla kri. Upam, da se razumni ljudje zbrihtajo predno se to zgodi.

  • stane

   Predolgo se caka.

 • rubec

  Tukaj me pa ne boste prepričali. Za dotok migrantov je kriva naša država, ker je bombardirala Pakistan. Za Maroko in Alžirijo nam je zmanjkalo bomb, ampak jebeš ti to.

  • sem dokaj

   Ja in Gadafija je povodni mož zvlekel v Ljubljanico.

   • rubec

    A je njegova pištola tudi tam? Moja baba je namreč nora na zlato.

    • sem dokaj

     Baje je pištolo shranil BP, poleg kamele v poslopju predsednika.

    • dob

     Pred smrtjo je izjavil, da mu je žal, ker je kamelo dal Pahorju. Če bi jo dal Berlusconiju, je še rekel, je manjša možnost da jo kdo pofuka.
     Pa v garaži je po tleh tudi kar brez izolacije! Nakar je izdahnu.

  • Lustrator

   heheheh, a največji absurd je, da po tej inerciji dejansko rdeče volita dve tretjini slovencljev. Občutek nekakšne skupinske histerične krivde za zločine, ki jih NISO STORILI v kombinaciji s skupinsko amnezijo nad komunističnimi zločini, ki SO JIH zakrivili, je tista najnevarnejša eksplozivna zmes, ki mentalno zdravega človeka v zgolj nekaj letih medijske možganopralnice privede na intelektualni nivo socialista – doslej neodkritega evolucijskega veznega člena med homo erectusom in sapiensom.

  • cosmosjasnovidec

   Večina drži ne vem pa z čim naj bi naša država bombardirala Pakistan,ko niti nima letal za lastno obrambo.
   Je pa res da so izdajalci Slovenije od tovariša “cmerota” naprej sodelovali z napadalci na Pakistan zato jih arabci tudi rinejo v Europo,da se bodo slej ko prej maščevali.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

   • freedomfighter

    O kaksnem napadu na pakistan ti govoris?

  • freedomfighter

   To je neumnost…vojne le pospesijo migracije…in pa vojn nismo zaceli mi ampak americani tako da njih obtozuj ne evropejce…no francoze pa britance se lahko drugi pa nismo nic krivi…pa sploh tudi ce bi bile za vse migracije krive agresorske vojne zda se vedno to ne resi tezave z migranti ki je imamo danes…preteklosti se ne da spreminjati prihodnost pa lahko…poslusal sem enega crnskega filozofa ki je lepo rekel…tisti africani ki za svojo bedo se vedno krivijo kolonializem si zatiskajo oci…s tem ni hotel reci da ni imel kolonializem negativnih posledic na afriko ampak da je po 100 letih cas da prevzamejo odgovornast in naredijo nakaj za napredek ne samo jamrajo za zaostanek

 • Novakec1

  Street view od googla jim je pa svetilnike postavu da lahko primitivci z pametnimi telefoni cilj najdejo. Razminirat mobi svetilnike pa smo rešeni.

 • sem dokaj

  Za začetek bo trobilo RTVSlo povišala prispevek za dvig njihovih plač, v nadaljevanju pa nas bodo usmerjali in upravljali še s pomočjo 5G tehnologije.

 • Zdravko

  Odločili so se, da se znebijo Gadafija, Sadama in Asada. Katoliki v vseh treh državah nosijo najtežje posledice.

  • macon

   Asada so rešili Rusi. Tudi Egipt je povsem utihnil v protiizraelski retoriki.

   Za vsem sranjem vidim judovski lobi in Izrael. Izrael je neposredni krivec za vojno v Siriji in o tem se sploh ne govori.

 • Zdravko

  Dokler je bil Gadafi živ se nam niso v Italijo vozili neznani ljudje iz Afrike.

 • JANEZ GUS

  Komunistično trobilo javnRTVS,BO POVEČALA prispevek.Temu se je treba javno upreti.Rdečuhi bodo še naprej zavajali in lagali.Ta kopilad,pa si bo na RTV delila naš dena r rdečim aktivistom.

 • Matija Mataja

  Pa sej so sds poslanci u bruslju glasovali za kvote. Kaj zdej???kdaj se bo končalo to sprenevedanje?Kdo je tu neumen … ?
  Poskusimo DOM, kajne?
  In tudi, ko je triletarala gostovala v Lj, je za “gospodarje” med drugim govoril tudi Janša…sta z Golubičem skupaj s puhom po luftu mahala. Vemo kdo stoji za trilateralo, gospod na jambo plakatu.

  • slosin

   pojma nimaš…..ko se je glasovalo za kvote, se še ni vedelo, da bo v evropo organizirano drla vsa drhal tega sveta….Naivno se je mislilo, da bodo prihajali samo iz vojnih območij….

   • Matija Mataja

    Beeee beeeee…….
    …..danes janša pravi niti enega migranta!!! Nakladač. Niti enega pomeni ne to kar ti pišeš z opranimi možgani….”eden, dva ali trije” ne pomenijo, da derejo..
    Beeeee beeee
    …in ..vedelo se je, pa še kako se je vedelo. Sploh pa je vedel veliki vodja… migracije so splanirane že zelo zelo dolgo nazaj…
    Beeee beeee

 • Olga101

  Bomo morali ravnati kot kavbojci na divjem zahodu, ki mu je Slovenija čedalje bolj podobna! Janković je že postavil kandelabre!

 • Povprečen Državljan

  Migrantsko krizo je sprožil Bush z umetnim Iraškim orožjem za množično uničevanje.Tako, kot so američani sprožili vse vojne po WW2 in vse tudi izgubili.

  • sunday

   ti si pod-povprečen državljan !!!

 • Slovenka

  Šarmanten gospod, ni da ni. Ni malo podoben našemu Plavookcu, ki mu neodvisna Slovenija ni intimna opcija?

  • sunday

   no šarmanten ravni ni, mene spominja na nekega hudobnega sluzavca, na sluzavega satana s prodano in krvavo dušo – podobnost z našim donom pa je presenetljiva, tako od zunaj kot od znotraj !!!

 • Perkele

  Kdo je bil tisti musliman, ki je skakal po Notre-Damu, se je alt-right novinarstvo že dokopalo do kakih informacij?

 • Caesar

  LGBT indoktrinacija in masivne migracije v Evropo so del načrta cionističnih elit in njihovih hlapcev v ZDA, katerih cilj je uničenje evropskih narodov in muslimanov. ZDA ne širijo kaosa in vojn na vzhodu Evrope, v Aziji in v Afriki za brez veze. Kdaj bojo na Novi24TV spoznali, da so resnični sovražniki Evrope ZDA in njihovi cionistični gospodarji in ne Rusija. Soros je samo pokorni sluga svojih gospodarjev, ki vestno izpolnjuje njihove ukaze. Cilj ZDA in cionistev je, da bi se v Evropi spopadli v boju za življenje in smrt Evropejci in muslimani, v katerem bi izginili oboji, svetu pa bi zavladal Izrael. Rusija se je temu peklenskemu načrtu uprla, zato jo cionistični mediji neizmerno demonizirajo in prikazujejo kot največje zlo.

  • freedomfighter

   No strinjam se s tabo da hoce zda uniciti evropo in pa seveda kitajsko ker po tem spet nimajo konkurence…americani so imeli najvecjo ekonomsko prevlado po drugi svetovni vojni ko so bili edina razvita drzava ki ni bila totalno unicena…recimo nemcija, velika britanija in kitajska so bile po vojni dobesedno unicene in totalno zadolzene pri zda…velika britanija je zadnji obrok dolga prve svetovne vojne zda placala leta 2015…kdaj mislite da bo zadnjega druge svetovne vojne

  • tomnidari

   Tistim židom, ki pilotirajo zunanjo politiko ZDA se gladko hebe za Izrael. Njim je poglavitni cilj podreditev celega sveta. To si lahko privoščijo s kreditiranjem posamezne države, ki prezadolžena ni več samostojna. V tej luči jim je cilj oslabit EU, ker jim je ta sedaj najbolj v napoto. Da ta židovska klika obvladuje večino svetovnih medijev je jasno kot beli dan. Poglejte malo za nazaj kaj vse so počeli Ameriški in svetovni mediji ob Trumpovi kandidaturi. Da je Trump bil verjetno edini kandidat, ki ni bil pod kontrolo teh Židov, ja danes tudi vsakomur že jasno. Torej, če je Udbomafija ukradla Slovenijo, je Židovska mafija ugrabila ZDA. LGBT in globalizacija prihaja točno iz teh židovskih krogov, ki jim je edino kapital in oblast sveta stvar, naši mesečniki pa to podpirajo.

   • Caesar

    Pri cionističnih elitah beseda Izrael ne predstavlja vedno državo Izrael.

 • Olga101

  Sorosa in vse skorumpirane politikante kot so Macron, Junker, Merkla, Vajgl, Fajonka..in ostale odgovorne bo treba ovaditi zaradi GENOCIDA nad Evropejci! Prostozidarske lože, leglo in center sprevrzenosti po svetu, pa prepovedati!

  • Janez Kepic-Kern

   ++++++++++, SE STRINJAM.
   IZ
   MOJE
   MESEČNE REVIJE “SLLOVENIANA”
   O TEM,
   KAJ JE KLJUČNO,
   PRI NEVARNOSTI MEDVERSKEGA SPOPADA. L..R. JANEZ K. KERN KOMENDA

   EVROPA/MIGRACIJE, KRŠČANSTVO IN ISLAM
   “Islam-migracije” 2018 – ponovitev situacije iz 15. in 16. stoletja?
   16Slika 28: Ferdinand.II Slika 29: Slika 30: Reformni patent. Podoba listine
   16CITATNI PONAZORITVENI PREPOSNETEK
   Slika 28: Ferdinand., Povzeto po: https://sl.wikipedia.org/wiki/Ferdinand_II._Tirolski. Slika 29: Listina,
   Povzeto po: Slika 30: Reformni patent. Povzeto po: https://en.wikipedia.org/wiki/File:Reformationpatent_Ferdinand_II.jpg
   Spoštovani beroči!
   Na tem mestu na kratko le zapišem nekaj navedb o zgodovinskih dejstvih, ki so se zgodovinsko
   izpričano in dokazano – že – zgodila.
   Mislim seveda na zgodovinske dogodke in dogajanja vezana na področja, ki jih opredeljuje naslov
   tega kratkega – le “opozorilnega “ prispevka.
   Torej Slovenija, mi Slovenci, “EVROPA, MIGRACIJE, KRŠČANSTVO IN ISLAM”.
   Ta kratki prispevek sem se odločil zapisati, ker se v slovenskih medijih, zlasti pa na osrednjem
   TV slovenskem mediju, na baje da “javni in državni” RTV SLO pojavljajo prispevki z raznimi (kdo
   ve od koga) vabljenimi “gosti”, razna “omizja” z udeležbo različnih ljudi, med katerimi so poslanci
   itd.. Enkrat, če me spomin ne vara, leta 2015 – pa je te tistega leta zelo “pereče” in še vedno
   aktualne “islam migracije” – na RTV SLO razlagal celo nekoliko nenavadni generalni ali “častni
   konzul” v R. Sloveniji iz Jordanije gospod Samir A.., ki ga jaz in moji znanci poznamo izključno le
   s TV – seveda.
   “Razlage” vseh mogočih “ekspertov” za teme iz naslova – so bile- prav raznolike:
   – najpogosteje je bilo (verjetno namerno) enačenje oz. “mešanje” t.i. “beguncev” z migranti, ki so
   seveda po statusu in po motivih svojega “migrantstva” – seveda – raznoliki.
   Ker R. Slovenija ne meji z državami, ki so v vojnem stanju – pa pravih “beguncev” zaradi vojnih
   stanj – v Sloveniji – seveda – ne more biti. Po mojem osebnem mnenju, ki je mnenje mnogih.
   Najbolj moteče na takih “omizjih, pogovorih” itd. na RTV SLO o tako pomembnih temah se meni
   osebno vidi – sam vprašljiv, pogosto s “predšolskimi vprašanji” nerodno izvajan način “vodenja” teh
   “pogovorov”: voditelj namreč ne zastopa, nima nobenega svojega mnenja, pogosto vprašuje, kot
   da o temamtiki pogovora zelo malo ali celo “nič” – ne “ve”?
   Tak čisto zasebni vtis – imamo, pogosto – “nedolžni” gledalci – tovrstnih RTV SLO “omizij”.
   Da bi torej “po vtisu – predšolsko malovednim” novinarjem in redaktorjem zlasti RTV SLO
   – dal izhodišča za njih – “doinformiranje” na temo islama, migracij, itd. – preden se lotijo
   obravnave tem o islamu, o migracijah… in o podobnih zahtevnejših temah.
   Njim in tudi Vam vsem beročim, ki vas tematika t.i. “islam migracij” zanima – Vam spodaj zapisujem
   nekaj dejstev iz zgodovine!
   Zgodovinsko bolj razgledani ljudje – vemo:
   1. Konflikti med “islamom” in Evropo – niso nekaj – novega. veliko jih je bilo!
   • t.i. “križarske vojne (1095-1291) so zelo znan zgoden spopad z islamom, z Arabci,
   • že Ferdinand II, Filip II pa je leta izvedel 1567 prepoved, 1609 izgon islama iz Španije.
   • 1453. leta padec Bizanca pod – islam,
   • 15., 16. stoletje roparski, turški vpadi na Balkan in na tudi slovenska ozemlja,
   • poraz Turkov v bitki pri Sisku, leta 1593. Leta 1683 pa je Jan III. Sobieski dokončno
   porazil turško vojsko pri Dunaju.
   Kakšne “multikulturalne” interpretacije o domnevni miroljubnosti med islamom in krščanstvom – so seveda – odveč.
   Iz naše slovenske zgodovine je pozornosti in resnega premisleka vreden in potreben tudi
   2. verski spor med protestanti in katoliki v 16. stoletju!
   Iz zgodovine 16. stoletja vemo, da je deželni vladar tudi nad t.i. Kranjsko – nadvojvoda
   Ferdinand LETA 1599 izdal t.i. “PATENT” O DOKONČNEM IZGONU PROTESTANTSKIH
   PREDIKANTOV IN O PREPOVEDI PROTESTANTSKEGA BOGOSLUŽJA NA KRANJSKEM, V
   VSEH NOTRANJEAVSTRIJSKIH DEŽELAH!
   Kot vemo, so bili ukrepi, ki so izhajali iz tega Patenta – utemeljeni v “razumnem
   stališču”, da dve med seboj sovražni si, močni veri – ne moreta hkrati – obstajati
   – na istem ozemlju! Še vedno razumno stališče, tudi v letu 2018, mar ne?!
   Zapis l.r. odgovorni urednik in lastnik edicij “SLOVENIANA” Janez Kepic-Kern

 • bojan

  reptilijada gre h koncu zato pa taki sluzavci stari mislijo da bodo svet nadvladal… pa ga ne bodo… že kmalu bodo viseloi po drevesih

 • cosmosjasnovidec

  Če tale antipatičen gnus “soros” ni priletel Nilskemu konju iz riti naj me koklja brcne.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • Darth Vader

  zadeva je malce bolj kompleksna…….mogoče bi se novinarji malce poglobili v zgodovino ustanavljanja združenih narodov……namig: začelo se je z Adam Weishauptom 1776 v Nemčiji……ustanovil je skupino po imenu Illuminati (razsvetljeni),katere je izdatno financirala takrat še v vzponu, bankirska dinastija Rothschild preko mednarodnih bankirskih kartelov…..v ta namen so ustanovili več skupin….cilj pa je, da se tretja svetovna vojna sproži med kristjani in muslimani, ki se bodo medsebojno uničili v tretji svetovni vojni……nato bodo preostanek človeštva pahnili v 1000 let teme skozi globalno diktaturo……no…..mogoče bi bilo lepo omeniti še dejstvo, da Rothschildi častijo Satana….in Satanizem bo po tretji svetovni vojni dominantna globalna religija……sedaj pa še nekaj o teh “skupinah”, ki jih obvladujejo illuminatiji….ena od njih je CFR Council on Foreign Relations……druga od njih ne bil Carnegie Trust……mimogrede……med ustanavljanjem lige narodov na dunaju je to spletkospregledal takrat še ruski car…..zminiral je prvo ligo narodov ter tako vsaj za nekaj časa onemogočil globalno dominanco Rothschildov, nato so mu rothschildi iz nemčije financirali bojševizem, kako se je to končalo za Romanove vemo – pobili so jih…….no in večina med vas misli, da je recimo ZDA sama sprožila korejsko in vietnamsko vojno…..napaka…..Združeni Narodi so ZDA potegnili v te vojne izključno in samo z namenom, da se pobije čim več pravih ameriških domoljubov in uniči čim več ameriških krvnih linij……to je sam mal za povohat…..aja še mala neprijetnost…… George Soros – gospodar od Milana Kučana, ima svojega gospodarja……gospodar George Sorosa je bankirska dinastija Rothschild…..vam je zdaj kaj več jasno, kolikor je pač možno zapisati v en komentar…….

  • sunday

   zelo prav, poučno in blizu resnice – prave ne bomo izvedeli nikoli – dejstva pa so neomajna !!!

 • Sandokan

  Seveda je bila umetno sprožena. Od ZDA.

 • Foglof Tunek

  Star pregovor pravi, Turek nas ni osvojil s sabljo, nas bo pa s penisom.

 • freedomfighter

  Oh ja vsaj pozanimajte se o cem pisete…od kje tem mladim moskim denar?…to celotne vasi financirajo pot enega migranta ki potem posilja denar nazaj v afriko…problem je v tem ker so te ljudje zavedeni in vrjamejo da se v evropi cedita med in mleko ko pridejo sem pa vidijo realno sliko…in kaj mislite da naredijo pol…iz sramu se domacim lazejo kako fino je v evropi za poplacilo dolgov se pa lotijo kriminala…vcasih se mi zdi da ljudje pozabljate da so migracije potekale vedno edino kar se je spremenilo je hitrost in pa strosek potovanja…skratka emigrirati je dosti lazje danes kot pa sto let nazaj pa ne samo zaradi zakonodaj ampak tudi dostopa do prevoznih sredstev in podobnih stvari…pred 100 leti je pot iz afrike v evropo po ilegalni poti trajala in trajala danes pa najemes ali ukrades avto ali dva pa si ze ob sredozemlju potem rabis pa samo ce covnicek in si na eu tleh…

  • Zgornji

   Dober človek ne bo Nikoli kradel , niti prevoznega sredstva, in še manj tako kot pri nas – kar ljudi zraven !!! ! !!! Torej ti kradljivci niso kaj prida ljudje, temveč Pokvarjenci od katerih ne bo NIKOLI Nič dobrega več prišlo od njih !!! ! !!! Ampak nekateri slepci si še naprej zatiskajo oči pred tem Problemom !!! ! !!! Zato bo “streznitev” toliko Krutejša !!! ! !!!

   • freedomfighter

    Jaz nisem pisal ali so to dobri ali slabi ljudje ampak razloge zakaj danes dosti lazje pridejo do evrope kot vcasih…ubistvu dobri in slabi ljudje sploh ne obstajajo…daj cloveka v dovolj skrajno situacijo pa bo vsak postao “zloben”…vojna je najboljsi primer tega…ameriski vojaki v vietnamu niso bili slabi ljudje le delali so slabe stvari…kdo jih pa nebi cel zadrogiran v dzungli na drugem koncu sveta med tem ko ti vsaki dan ubijejo enega prijatelja

 • Zdravko

  Napoti jim je bil Gadafi, na poti jim je Assad. Njihov cilj je uničenje Evropskega krščanstva.

 • dob

  Zaradi bremena krivde preteklih dejanj civilizacije se izogibamo vsem podobnim dejanjem, ki kakorkoli spominjajo na “kolonizacijo” in “pokristjanjevanje”. Se pravi, da od vseh možnosti za reševanje sedanjih težav človeštva avtomatično izključujemo vsa tista dejanja, ki vsaj malo dišijo po “zgodovinski krivdi”.
  Ampak – ravno ta pot bi nam zdaj pomagala rešiti precej težav, ki napadajo človeštvo in to civilizacijo.
  Ponovitev sicer kot forma – a z novo vsebino!

  Nekdo, ki je jezen na evropske izkoriščevalce in morilce njihovih plemen pred nekaj sto leti ali pa včeraj, saj je vseeno, ki je razbil vse stroje in razrušil tovarno brž, ko so se “osvobodili” tujih zavojevalcev in sneli okove suženjstva – zdaj prihajajo sem. S svojo svobodo, tako je videti, niso znali preživeti, z nostalgijo po dobrih starih časih in legendami o romantiki življenja v starih časih še pred kolonizacijo pa tudi ne.

  Zakaj takšen človek ni sposoben organizacije lastne družbe na način, da bo njegova norost vsaj približno organizirana in primerljiva z našo sposobnostjo organiziranja naše norosti?!

  Tega odgovora ti ljudje nimajo, ker jih niti ne zanima. Ostajajo pri predatorski usmeritvi lastne kulture, ki se v našem prostoru izraža z: Vi, ki ste razvitejši, ste nam nekaj dolžni. Bogati ste, ker ste nam vzeli…

  Zdaj bomo pa mi vas pobijali in vam jemali, drugo pa požgali!

  ONI SEM, MI PA NA MARS
  https://obstajajoljudje1.blogspot.com/2017/03/oni-sem-mi-pa-na-mars.html

 • Mojca pokraculja

  Govor Salvinija v soboto na Piazza Duomo.
  Vredno slišati !
  https://twitter.com/i/status/1130931753093410817

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE TUKAJ.
  SPODNJI ČENČA,
  ZLONAMERNO – SEVEDA.
  ČE IMA KAJ PROTI OK GOSPODU J. JANŠI – NAJ GA NORMALNO TOŽI,
  NE PA DA ZLOBNO ČENČARI, PODTIKA, HUJSKA ITD. PO PORTALIH..
  TOLE
  JE BOLJ POZITIVNO BRANJE
  ZA
  VAS
  DD MENE – JANEZ KEPIC-KERNA.

  NA
  VSEH SLOVENSKIH E- PORTALIH,
  KI IMAJO ODPRTO KOMENTIRANJE

  OPOZORIMO
  -NEOBVEŠČENE – SLOVENCE
  NA
  VERJETNO VELIKO – ZLONAMERNOST – “LEVIČARJA” TIMMERMANSA DO EU NARODOV !
  IN
  NA – VERJETNO – ENAKO – VELIKO NEGATIVNOST – “STRANKE” – “SD”
  IN
  VERJETNO ENAKO – VELIKO – VPRAŠLJIVOST – “SD” KANDIDATKE Tanje FAJON,
  K
  JE TEGA – NAM SLOVENCEM IN EU NARODOM – SOVRAŽNEGA – TIMMERMANSA
  VODILA
  PO LJUBLJANI. Zbudimo se, NE BODIMO – NAIVNI ! L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  ŠE
  TOLE
  POMEMBNO !

  Dr. Milan ZVER je OK,
  a
  se tdi – NERAD OSTRO POLEMIZIRA.
  Na tem doočenju je manjkal – za moj občutek,
  – sicer brezperspektiivni, a polemični Zmago J.P.,
  da
  bi malo – ” ohladil” te “zblojene” ex KP,ZK – HLEPEČE – PO “LAHKEM” denarju iz EU.!?
  NAJ
  NE, NE NE – NE BODO IZVOLJENE – NE JIM DATI – GLASU ZA V EU,
  TEM
  – PONAREJENA “FAKE” LEVICA – VIOLETI T, ki je očitno “aracionalna” in je svoj čas govorila: “poslance na minimalce”, pa da se “je borila proti okupatorju”, zdaj pa
  govori “da je PROTI – KAPITALU#,
  čeprav, kot ev igralka
  o
  RESNI EKONOMIJI NE MORE IMETI – nobenega resnega znanja.
  Pa
  NE DAJATI – NAŠIH DROGCENIH VOLILNIH GLASOV
  TISTI
  – 50 LET – AVSTRIJSJSKI SLOVENKI
  – A. MLINARJEVI – iz SAB, pravnica je, naj ima pisarno ali pa PEČE PIŠKOTE,
  ŠE
  MANJ PA – NIKAKOR NE DATI
  VAŠEGA – DRAGOCENEGA – VOLILNEGA GLASU
  “PODREJENKI
  ZLOVEŠČEGA – TIMMERMANSA”
  SD – Tanji FAJON !
  BLIZU 50 LET, Z ZDRAVSTVENIMI TEŽAVAMI, BREZ LASTNE DRUŽINE – SAMSKA JE.
  Kako
  naj taka ženska
  ZASTOPA NAS – OK SLOVENCE !? Nikakor. Na noben način ! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  O
  LMŠ JOVEVI
  IN O
  NSI “FRIVOLNI” LJ. NOVAK – NIMA SMISLA IZGUBLJATI BESED. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  •Edit•Reply•Share ›

  Avatar
  Janez Kepic-Kern • 10 minutes ago
  POMEMBNO !
  PODPRIMO
  ZELO OK GOSPODA DR. MiLANA ZVER-a in gospo Romano TOMC !
  TUDI !
  ZELO OK, PRIZADEVNO IN NASPLOH POZITIVNO GOSPO – Patricijo ŠULIN !

  IN
  NA VSEH E- PORTALIH, KI SO AKTIVNI – ZA KOMENTIRANJE

  OPOZORIMO !

  NA
  VERJETNO VELIKO NEGATIVNOST – “SD” IN “SD” TANJE FAJON
  IN
  NA VERJETNO ZLONAMERNOST – “SD” TANJE FAJON
  IN
  NA
  VERJETNO VELIKO – ZLONAMERNOST – TISTEGA – F- TIMMERMANSA,
  KI
  BI RAD UNIČIL – EVROPSKE NARODE !

  IZ
  MOJE MESEČNE REVIJE “SLOVENIANA”,
  O
  NAČINU RAZREŠITVE VERSKIH KONFLIKTOV,
  KI JE
  V ZGODOVINI EVROPE – POZITIVNO – DELOVAL.

  EVROPA/MIGRACIJE, KRŠČANSTVO IN ISLAM
  “Islam-migracije” 2018 – ponovitev situacije iz 15. in 16. stoletja?

  16Slika 28: Ferdinand.II Slika 29: Slika 30: Reformni patent. Podoba listine
  16CITATNI PONAZORITVENI PREPOSNETEK
  Slika 28: Ferdinand., Povzeto po: https://sl.wikipedia.org/wi…. Slika 29: Listina,
  Povzeto po: Slika 30: Reformni patent. Povzeto po: https://en.wikipedia.org/wi

  Spoštovani beroči!
  Na tem mestu na kratko le zapišem nekaj navedb o zgodovinskih dejstvih, ki so se zgodovinsko
  izpričano in dokazano – že – zgodila.
  Mislim seveda na zgodovinske dogodke in dogajanja vezana na področja, ki jih opredeljuje naslov
  tega kratkega – le “opozorilnega “ prispevka.
  Torej Slovenija, mi Slovenci, “EVROPA, MIGRACIJE, KRŠČANSTVO IN ISLAM”.
  Ta kratki prispevek sem se odločil zapisati, ker se v slovenskih medijih, zlasti pa na osrednjem
  TV slovenskem mediju, na baje da “javni in državni” RTV SLO pojavljajo prispevki z raznimi (kdo
  ve od koga) vabljenimi “gosti”, razna “omizja” z udeležbo različnih ljudi, med katerimi so poslanci
  itd.. Enkrat, če me spomin ne vara, leta 2015 – pa je te tistega leta zelo “pereče” in še vedno
  aktualne “islam migracije” – na RTV SLO razlagal celo nekoliko nenavadni generalni ali “častni
  konzul” v R. Sloveniji iz Jordanije gospod Samir A.., ki ga jaz in moji znanci poznamo izključno le
  s TV – seveda.
  “Razlage” vseh mogočih “ekspertov” za teme iz naslova – so bile- prav raznolike:
  – najpogosteje je bilo (verjetno namerno) enačenje oz. “mešanje” t.i. “beguncev” z migranti, ki so
  seveda po statusu in po motivih svojega “migrantstva” – seveda – raznoliki.
  Ker R. Slovenija ne meji z državami, ki so v vojnem stanju – pa pravih “beguncev” zaradi vojnih
  stanj – v Sloveniji – seveda – ne more biti. Po mojem osebnem mnenju, ki je mnenje mnogih.
  Najbolj moteče na takih “omizjih, pogovorih” itd. na RTV SLO o tako pomembnih temah se meni
  osebno vidi – sam vprašljiv, pogosto s “predšolskimi vprašanji” nerodno izvajan način “vodenja” teh
  “pogovorov”: voditelj namreč ne zastopa, nima nobenega svojega mnenja, pogosto vprašuje, kot
  da o temamtiki pogovora zelo malo ali celo “nič” – ne “ve”?
  Tak čisto zasebni vtis – imamo, pogosto – “nedolžni” gledalci – tovrstnih RTV SLO “omizij”.
  Da bi torej “po vtisu – predšolsko malovednim” novinarjem in redaktorjem zlasti RTV SLO
  – dal izhodišča za njih – “doinformiranje” na temo islama, migracij, itd. – preden se lotijo
  obravnave tem o islamu, o migracijah… in o podobnih zahtevnejših temah.
  Njim in tudi Vam vsem beročim, ki vas tematika t.i. “islam migracij” zanima – Vam spodaj zapisujem
  nekaj dejstev iz zgodovine!
  Zgodovinsko bolj razgledani ljudje – vemo:
  1. Konflikti med “islamom” in Evropo – niso nekaj – novega. veliko jih je bilo!
  • t.i. “križarske vojne (1095-1291) so zelo znan zgoden spopad z islamom, z Arabci,
  • že Ferdinand II, Filip II pa je leta izvedel 1567 prepoved, 1609 izgon islama iz Španije.
  • 1453. leta padec Bizanca pod – islam,
  • 15., 16. stoletje roparski, turški vpadi na Balkan in na tudi slovenska ozemlja,
  • poraz Turkov v bitki pri Sisku, leta 1593. Leta 1683 pa je Jan III. Sobieski dokončno
  porazil turško vojsko pri Dunaju.
  Kakšne “multikulturalne” interpretacije o domnevni miroljubnosti med islamom in krščanstvom – so seveda – odveč.
  Iz naše slovenske zgodovine je pozornosti in resnega premisleka vreden in potreben tudi
  2. verski spor med protestanti in katoliki v 16. stoletju!
  Iz zgodovine 16. stoletja vemo, da je deželni vladar tudi nad t.i. Kranjsko – nadvojvoda
  Ferdinand LETA 1599 izdal t.i. “PATENT” O DOKONČNEM IZGONU PROTESTANTSKIH
  PREDIKANTOV IN O PREPOVEDI PROTESTANTSKEGA BOGOSLUŽJA NA KRANJSKEM, V
  VSEH NOTRANJEAVSTRIJSKIH DEŽELAH!
  Kot vemo, so bili ukrepi, ki so izhajali iz tega Patenta
  – utemeljeni
  v t.i. “razumnem stališču” !

  TOREJ !
  V T.I. – “RAZUMNEM STALIŠČU ”
  O
  – NEZDRUŽLJIVOSTI, in
  O
  NEMOŽNOSTI TVORNEGA, MIRNEGA SOBIVANJA
  DVEH
  MED SEBOJ SOVRAŽNIH – SI RELIGIJ
  OZ.
  O NEMOŽNOSTI
  SKUPNEGA SOBIVANJA – LJUDI,
  KI
  SO NOSILCI – TEH DVEH – MED SEBOJ SOVRAŽNIH – VER.!
  Skratka,
  da …!
  Dve med seboj sovražni si, močni veri – ne moreta hkrati – obstajati
  – na istem ozemlju! Še vedno razumno stališče, tudi v letu 2018, mar ne?!

  Zapis l.r. odgovorni urednik in lastnik edicij “SLOVENIANA” Janez Kepic-Kern
  Tirolski
  Op. ta prispevek nismo opremili s povzetkom, ker je le prispevek z opozorilom na sicer pomembne tangirane dogodke.;
  BOLJ
  IZČRPNE IN BOLJ NATANČNE PODATKE O DOGAJANJIH,
  O OSEBAH, KI JIH NAVAJAM
  -BEROČI
  NAJDETE V ORIGINALNIH VIRIH. Janez K. Kern
  DAJMO SE
  IZ DOGODKOV, KI SO SE
  REALNO
  DOGAJALI, SO SE ZGODILI V ZGODOVINI –
  SE – TUDI
  KAJ NAUČITI! MAR NE? Janez K. KERN

 • Zgornji

  NE DA NAM KMALU GROZI PROPAD ZAHODNE CIVILIZACIJE, TEMVEČ SE ŽE ZAČENJA PROPAD CELOTNEGA PLANETA , KI SE BO ZGODIL V NASLEDNJEM DESETLETJU, PRED DRUGIM PRIHODOM !!! ! !!! Mir naj vam bo do tedaj.

 • murgl

  pred približno 15 leti je D. Ocvirk v Družini omenil kratko notico o islamski konferenci v Istambulu, kjer je eden od muslimanskih veljakov zabrusil Zahodnjakom: “S pomočjo vaše demokracije, vaših človekovih pravic in naše vere vas bomo uničili !” Ni ga bilo takrat novinarja, ki bi hotel povzeti to info v kateremkoli drugem cajtngu, no in še danes se cela Eu spreneveda.

 • sloustava

  Migranti, Soroseva banda vsem ponuja stanovanja…v Sloveniji pri Fajonovi, Soltesu (ukradena vila v Tacnu), Murglah, v Nemciji pri Merklovi, v Grciji pri Tsiprasu, …. edino na Madzarskem in v demokraticnih drzavah nimas vstopa.

 • Marija

  Dobro strategijo imajo za nas neumne Evropejce.To kar se sedaj po petih letih piše sem napisala pri prvem navalu migrantov pa se bila fašist.Veste kaj pomeni 3 milijone izurjenih vojakov?