[VIDEO] Francijo ustrahujejo temnopolti nasilneži – nad nedolžnega človeka se je spravil kar z bejzbolskim kijem …

Foto: printscreen

V javnosti kroži že več let star posnetek, ki prikazuje, kako migranti iz severnoafriških držav, ki so nekateri v Franciji že več generacij kot “ubogi begunci”, ustrahujejo preostale državljane Francije. Če ne bi imel moški iz posnetka pri sebi orožja, bi mu črnec z bejzbolskim kijem verjetno razbil glavo!

Proti nasilju se lahko borimo samo z nasiljem oziroma proti orožju samo z orožjem. Vsaj tako lahko sklepamo iz polminutnega posnetka, ki prihaja iz Francije in prikazuje, kako nasilni migranti zganjajo teror nad tamkajšnjimi prvotnimi prebivalci. Belca, ki se skozi neko francosko ulico sprehodi z aktovko in torej sklepamo, da gre za aktivnega člana družbe, ki ima službo, dohiti temnopolti moški, ki v roki drži bejzbolski kij. Belec se je ob tem preventivno prijel za pištolo, ki jo je imel za pasom, in nemudoma posvaril potencialnega napadalca, naj se ga ne približuje, saj bo v nasprotnem primeru prisiljen uporabiti strelno orožje. Očitno je v določenih predelih Francije celotna situacija z migranti prišla že tako daleč, da brez orožja ne smeš zapustiti svojega doma, če želiš priti na delovno mesto in z njega nepoškodovan in celo živ.

Posnetek opisanega napada si lahko pogledate TUKAJ

Belec, ki je predstavljen z imenom Lionel, je moral svoje življenje braniti z opozorilom, da nosi orožje, saj bi ga drugače temnopolti migrant namikastil z bejzbolskim kijem. (Foto: printscreen)

Si res želimo živeti v Evropi, kjer moramo za pasom nositi pištolo, s katero bomo poskrbeli za svojo varnost? Iz Francije sicer dnevno poročajo o napadih – fizičnih in spolnih – ter drugih oblikah trpinčenja, ki jih zakrivijo nezakoniti muslimanski migranti. Samo letos pa so v tej državi oblasti preprečile najmanj dva teroristična napada. Pri enem je šlo za napad na velik športni objekt, kjer bi bili tarča mladi, pri drugem pa na vojsko, je februarja razkril francoski notranji minister Gerard Collomb.

V prvih mesecih letošnjega leta so v Franciji zaprli tri mošeje, v katerih so širili teroristično propagando.

Uradni podatki o tej nekoč mirni in varni državi še razkrivajo, da so tam lani preprečili kar 20 terorističnih napadov. Žal jim jih vseh ni uspelo preprečiti, odgovornost za tiste, v katerih je bilo več smrtnih žrtev, pa je prevzela teroristična skupina Islamska država. Spletna stran, na kateri se nahaja posnetek, ko je črnec nameraval napasti belca z bejzbolskim kijem, pa še dodaja, da je nasilje z oboroženimi migranti moč pričakovati …

J. G.

 • soc

  Opice nazaj, kamor sodijo. V gore, džungle in puščave Afrike in Azije. Dostava z najcenejšim in dobro varovanim prevoznim sredstvom CIP matična država, po 500 EUR za popotnico in zaprte evropske meje. Druga generacija v državo staršev.

  • zoro

   vse generacije v državo starih podgan in to z odpisanimi ladjami in z vesli, da jim na sredi morja popusti dno – to je edini način, da bo eu ponovno svobodna

 • Olga_10

  Macron pa predlaga, da EU financira lokalna okolja,, ki bi takšne divjake “integrirali” v svoja okolja?!!!

  • KAPIBARA

   Že pri naših NE-Ćivilih videno, da NE uspeva.. !!

 • šmentanamuha

  Vprašanje za levičarje: zakaj si tako želite teh migrantov?

  • Mateja Urankar

   indoktrinacija dela čuda. želijo jih samo zato da bi dokazali da nimajo predsodkov. ni razuma v njihovi želji. konec koncev je prva stvar, ki bi propadla njihov liberalizem.
   židje preko svojih medijev manipulirajo tako z desnimi kot levimi. samo na različne načine.
   leve vzpodbujajo k podpori priseljencev, desne pa vzpodbuja, da se zgražajo nad napadi nad istimi židi po evropi. načrtna kastracija evropejcev.

   • stajerc5

    Sketek….

 • twintop1

  Jaz bi sprožil,ne da bi trenil;raje kot pohodil mravljo.

 • xtc

  Mossenberg 500 je v takih primerih brez oklevanja ZAKON.

 • plamen100

  Nekateri nemski pi-news in avstrijski casopisi wochenblick ze vsakodnevno pisejo resnico o nasilju migrantov v Nemčiji, Avstriji. Sploh ne mores verjeti kaj se vse vsaki dan tam dogaja ali je to sploh mogoce da migranti od tako imenovanih otrok brez spremstev kjer je pomesanih veliko odraslih do 30 let ki se izdajajo za otroke, zganjajo takčno nasilje in drzava skoraj nič ne ukrepa?? Nemce dobesedno koljejo vsi migranti najhujsi pa so Afričani. Res je ze prav nagnusno brati, kaj vse se dogaja a slovensko javnost je o tem potrebno seznanjati, da ne bodo govorili da je vse to izmisljeno oz plod lazi slovenske desnice!
  http://barenakedislam.com/2018/01/06/germany-muslim-sympathizing-leftest-scum-come-out-to-protest-against-people-protesting-brutal-murder-of-15-year-old-german-girl-by-afghan-muslim-migrant/

  • Adolf Hitler

   Jaz samo nestrpno čakam da mi negdo prečka pot potem ni sile v tem univerzimu da bi ga lahko ponovno skupaj setavla

 • KAPIBARA

  Žal je to policaj, ne pa navaden civil, ki NE sme nositi orožja..

  • Adolf Hitler

   A ste se mogoče vprašal zakaj zato k ni eu soveren

 • bojan

  brez premisleka bom nosu orožje s sabo ko bo pr nas prišlo do kaj takega. Vsaka musli opica bo dobila šus v glavo ki si bo drznila napast, mene ali mojo družino, pa tud sodržavljane…

  • KAPIBARA

   Vidim da nas je čedalje več takih, ki smo za Izraelski recept- taktiko..

 • Slovenija od kje lepote tvoje

  Samo ena beseda HITLER

  • Adolf Hitler

   A ste končno prišli k sebi

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!