[VIDEO] Francijo ustrahujejo temnopolti nasilneži – nad nedolžnega človeka se je spravil kar z bejzbolskim kijem …

Foto: printscreen

V javnosti kroži že več let star posnetek, ki prikazuje, kako migranti iz severnoafriških držav, ki so nekateri v Franciji že več generacij kot “ubogi begunci”, ustrahujejo preostale državljane Francije. Če ne bi imel moški iz posnetka pri sebi orožja, bi mu črnec z bejzbolskim kijem verjetno razbil glavo!

Proti nasilju se lahko borimo samo z nasiljem oziroma proti orožju samo z orožjem. Vsaj tako lahko sklepamo iz polminutnega posnetka, ki prihaja iz Francije in prikazuje, kako nasilni migranti zganjajo teror nad tamkajšnjimi prvotnimi prebivalci. Belca, ki se skozi neko francosko ulico sprehodi z aktovko in torej sklepamo, da gre za aktivnega člana družbe, ki ima službo, dohiti temnopolti moški, ki v roki drži bejzbolski kij. Belec se je ob tem preventivno prijel za pištolo, ki jo je imel za pasom, in nemudoma posvaril potencialnega napadalca, naj se ga ne približuje, saj bo v nasprotnem primeru prisiljen uporabiti strelno orožje. Očitno je v določenih predelih Francije celotna situacija z migranti prišla že tako daleč, da brez orožja ne smeš zapustiti svojega doma, če želiš priti na delovno mesto in z njega nepoškodovan in celo živ.

Posnetek opisanega napada si lahko pogledate TUKAJ

Belec, ki je predstavljen z imenom Lionel, je moral svoje življenje braniti z opozorilom, da nosi orožje, saj bi ga drugače temnopolti migrant namikastil z bejzbolskim kijem. (Foto: printscreen)

Si res želimo živeti v Evropi, kjer moramo za pasom nositi pištolo, s katero bomo poskrbeli za svojo varnost? Iz Francije sicer dnevno poročajo o napadih – fizičnih in spolnih – ter drugih oblikah trpinčenja, ki jih zakrivijo nezakoniti muslimanski migranti. Samo letos pa so v tej državi oblasti preprečile najmanj dva teroristična napada. Pri enem je šlo za napad na velik športni objekt, kjer bi bili tarča mladi, pri drugem pa na vojsko, je februarja razkril francoski notranji minister Gerard Collomb.

V prvih mesecih letošnjega leta so v Franciji zaprli tri mošeje, v katerih so širili teroristično propagando.

Uradni podatki o tej nekoč mirni in varni državi še razkrivajo, da so tam lani preprečili kar 20 terorističnih napadov. Žal jim jih vseh ni uspelo preprečiti, odgovornost za tiste, v katerih je bilo več smrtnih žrtev, pa je prevzela teroristična skupina Islamska država. Spletna stran, na kateri se nahaja posnetek, ko je črnec nameraval napasti belca z bejzbolskim kijem, pa še dodaja, da je nasilje z oboroženimi migranti moč pričakovati …

J. G.