fbpx

[Video] Francozi vztrajajo naprej: Rumeni jopiči spet na ulice, gasilci iz plamenov reševali mater in njenega otroka!

Ogenj je zajel banko, reševati so morali mater in njenega otroka. Foto: printscreen

Na Youtubu že najdemo posnetek današnjega dogajanja v Franciji. Kot je jasno, Francozi pri svojih zahtevah ne odstopajo in vztrajajo naprej!

Kot poročajo tuji mediji, se je v Parizu spet zbrala množica protestnikov, ki pri svojih zahtevah vztrajajo še naprej. Kot je jasno iz posnetka na Twitterju, pa je situacija ušla izpod nadzora:

Z rumenimi jopiči se je spopadla policija, ki očitno Macrona in politike okrog njega ščiti na vse možne načine. Predvsem pa s silo …

V plamenih je končala banka, gasilci pa so morali reševati mater in njenega otroka. Posnetek poglejte tukaj:

Očitno je, da v Franciji nezadovoljstvo z oblastjo, ki nima nobenega posluha za svoje ljudstvo, vlada še naprej. Situacije pa ne obvladuje niti francoska policija, ki se nad protestnike spravlja z nasiljem. Protestniki tako vztrajajo že 18. teden, medtem ko s strani Macrona ni nobenega ustreznega odziva. Že v 16. tednu protestov smo bili priča nasilni policiji, ki se je nad protestnike, čeprav so bili mirni, spravila s silo. A to Francozov, ki si želijo sprememb, ne ustavi.

Iz protestov zaradi napovedanega dviga davkov se je gibanje rumenih jopičev hitro razraslo v izraz splošnega nezadovoljstva z aroganco Macronove globalistične elite. Vseeno je po štirih mesecih protestov zaznati obup med protestniki. Čeprav se vsak teden protestov po celi Franciji udeleži več deset tisoč ljudi, pa spoznavajo, da je globalistična politična elita zmagala. Ravno tako gibanju ni pomagalo, da so nekateri izmed protestnikov želeli izkoristiti platformo rumenih jopičev za izgradnjo lastnega profila in ustanovitev lastne politične stranke. Tu se je začela drobitev gibanja od znotraj.

Daljši posnetek današnjega dogajanja v Parizu pa poglejte tukaj:

J. G.