[Video] Google si ne želi, da bi si ogledali naslednja dva pro-life posnetka!

Foto: YouTube

Google skrbi tudi za to, da se v iskalniku YouTube pri iskanju pod ključno besedo splav videoposnetki s pro-life vsebino uvrščajo na samo dno. Ameriški Breitbart pa ob tem razkriva, da nikakor ne gre za redko prakso, kot bi si morda kdo mislil. 

Nedavno je ameriški medij na podlagi uhajanja informacij s strani Googla poročal, da je YouTube v veliko primerih že večkrat ročno interveniral in v rezultate iskanja pro-life posnetke uvrstil na črno listo. Prav tako se tudi Google ukvarja z “ročnimi dejanji” z namenom, da nekoliko popravi kontroverzne rezultate iskanja, prav tako pa tudi rezultate iskanja na straneh Google Home in Google Assistant.

Do teh odkritij se je dokopala tudi raziskovalna novinarka
Decembra lani je novinarka April Glase pisala članek, v katerem je obravnavala s splavom povezano vsebino na YouTubu. V članku je Glaseova izpostavila, da je naravnost žalostno, da se pri iskanju pod iskalno besedo splav med rezultati iskanja ne pojavijo tudi pro-life posnetki, zato se je odločila, da s to kritiko seznani YouTube. Ob tem je navedla več konkretnih primerov posnetkov, ki ženske osveščajo o tem, da naj glede morebitnega splava dobro premislijo.

Med takšnimi videoposnetki je video, ki prikazuje žensko, ki je nedolgo tega naredila splav in poudarja, da je to njena največja napaka v življenju. Na spodnjem posnetku ženska deli svojo zgodbo o zvezi z moškim, s katerim je zanosila, a ta otroka ni želel in jo je zapustil. Nato pa je izkoristil čustveno stisko, v kateri se je znašla, in jo zmanipuliral, da naj naredi splav. Ob tem ženska poudarja, da se je ob splavu počutila grozno, nič kaj drugače pa se glede tega ne počuti niti danes. Povedala je, da jo je bivši partner po splavu celo zapustil, ji ukradel avto, ob tem pa je ostala gromozanska bolečina, glede katere danes ne more narediti ničesar. “Nikoli ne dovolite, da kdo o tako pomembni stvari odloča namesto vas,” je ključno sporočilo ženske, ki obžaluje odločitev za splav.

Prav tako pa očitno želijo pred ženskami čim bolj skriti videoposnetek, ki se nahaja spodaj in nazorno prikazuje, kakšne so posledice umora nerojenih otrok. Razmesarjeni udi bi redko koga pustili imunega, zato je velika verjetnost, da bi ženska, ki je morda razmišljala o splavu, še enkrat premislila. Očitno pa to ni v interesu Googla.

Podobni videoposnetki, kot sta pripeta zgoraj, so tarča manipuliranja s strani Googla, saj se zadetki načrtno prikazujejo bolj spodaj, kot bi se sicer, brez interveniranja. Čeprav Google zanika krivdo, pa uhajanje informacij jasno kaže na to, da se na podlagi ideologije in drugih faktorjev ustvarjajo črne liste.

H. M.

 • Nata

  Tole je grozljivo ! Zakaj skrivati ?
  Ko šeriatarji obglavljajo svoje nasprotnike, pa pokažejo ?? No, pa saj v današnjem svetu groze je vse mogoče.
  Tile posnetki so pa opomin ženski in moškemu, da je pač posledica njunega veselja, lahko otročiček. Nič krivo bitjece, ki plača z življenjem nepremišljenost mame in očeta.
  Pri vseh možnostih kontracepcije in drugih zaščit, res ni potrebno umoriti otroka.
  Da mi ne bi kdo kaj ugovarjal. . . . . .s posilstvom. . . . . pa zdravjem. . . . . .

  • FORT WORTH

   Bravo Nata +++

 • toxico

  če hočete z temi posnetki koga spreobrnit ga verjetno ne boste o splavu naj ženska odloča sama

  • goldhorn

   Kaj pa otrokov oče?

   • toxico

    ne more odločat res je , da ga naredita oba rodi ga pa še vseeno mati.

  • Anton

   Zate tudi veljajo besede Makarovičeve?

  • xtc

   Ja vendar ne z oprano glavo od levih idiotov.
   In splav bi moral biti plačljiv razen v primetru ,da bo otrok rojen deformiran abnormalen ali nosečnost ali porod ogrožata življene ženske.

 • Lucija

  Banditi bi fukali brez kondoma in potem ženske silili v splav. Casanova, ki je izumil kondom je že vedel zakaj je kondom

 • Anton

  V bistvu so bili komunisti boljši.

 • Anton

  Poznam 75 let staro gospo ki je brez vednosti moža nredila splav. Tapru jo je mož nagonu zdaj na stara leta je pa še čist zapita.

 • šmentanamuha

  Ni najhujše, da dekle oziroma ženska naredi v stiski splav, huje se mi zdi čaščenje tega dejanja kot velike civilizacijske “pridobitve” in nekakšne človekove “pravice”, da se s tem seznanja deklice v osnovni šoli, da lahko same odločajo o tem (kake frajerke) in se tako spodbuja neodgovorna spolnost in posledično abortivna praksa, ko lahko odvržemo nezaželeni produkt lastne spolne aktivnosti v smeti brez slabe vesti.
  Meni je šokantna ta levičarska sovražnost do življenja.

 • Van Der Waals

  prepoved splava!!! to je naročen umor!!

 • xtc

  K prepovedi splava se ne nagibam-definitivno pa je treba zadevo narediti plačljivo ,razen v primerih zdravsrtvenih razlogov,ki morajo biti zdravniško navedeni ob izvršitvi pa tudi preverjeni in arhivirani,vsaka zloraba zdravniškega spričevala mora zdravnika stzati licenco in mora plačati kazen zavarovalnici v višini cene zdravniškega posega,ženska,ki pa to zlorabi ali dela na čeno pa mora biti tudi znatno kaznovana,saj gre za načrtno ogrožanje zdravja in izčrpavanja zdravstvene zavarovalnice na račun nepotrebnega rizika,kot tudi premija se mora takim znatno dvigniti.
  Nadalje vso abortativno propagando prepovedat,več denarja pa nameniti za poduk o kontacepciji,ki ni kemijska in ozaveščanju o pomenu heterosexulne družine za družbo in razvoj otrok.

 • BlackOpsSystem

  Splav je odločitev posameznika!!!!!!!!!!!

  • Van Der Waals

   ŽAL NI!!! DEL DRUŽBE GA OBSOJA!!!

 • sodnikisozločinci

  Splav je umor! Trditev, da fetus ni človeško bitje, ker se še ni rodil, je enako nacistični trditvi, da Židi niso ljudje, ker so po njihovi rasni teoriji manjvredna bitja. Namen takega mišljenja pa je opravičiti genocid nad najšibkejšimi ljudmi, ki se ne morejo braniti, to je nad nerojenimi otroci, kar je še bolj zavržno dejanje od genocida nad Židi. Slovenskemu pravosodju bi bilo za ta genocid potrebno soditi in jih kaznovati enako kot nacistične zločince.

 • gorjanc

  Na YOUTUBE-ju odtipkajte:
  The Truth About Sex :F seact You Want Believe Are Truth
  kako so se revolucijonarji lotili družine in tabujev s FORSIRANJEM RAZVRATA in neomejanim omogočanjem SPLAVOV ,zato ,da so množice prepričali ,da so prišli novi časi.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!