fbpx

[Video] Grozljivka na vlaku: Arabski migranti ponoči napadali tudi v Kölnu!

Foto: posnetek zaslona

Iz Nemčije prihaja še en posnetek dogajanja po novoletnem praznovanju, tokrat je tolpa mladih arabskih moških udarila na železniški postaji Horrem v kölnskem Kerpnu. Na kraju ni bilo policije, nič hudega sluteči državljani pa so se morali braniti sami.

Uporabnik družbenega omrežja Facebook Henryk Stöckl pripoveduje, kako je bil na poti domov s silvestrskega praznovanja priča še enemu v nizu napadov migrantov. Ta zgodba prihaja iz Kölna, na napad pa so mimoidoči postali pozorni, ko so se po železniški postaji razširili kriki prestrašene ženske. Več mladih Arabcev se je namreč lotilo dveh nič hudega slutečih Nemcev, eden izmed pričujočih pa je ostale na ves glas pozival, naj na pomoč pokličejo policijo. Prav je bilo v solzah zaradi šoka po napadu tudi nemško dekle.

Na kraj policija v času snemalčeve prisotnosti ni prišla
Ko je glavni napadalec opazil Stöckla, kako snema dogajanje, se je zagnal proti njemu in ga začel porivati proti tirom, a ta je skušal pobegniti. Arabci so mu začeli slediti in kričati za njim, naj izbriše videoposnetek, njegova spremljevalka pa je Arabce poškropila s pršilom za lase, ki ga je s seboj vzela za samoobrambo. Po tem, ko je enega izmed njih poškropila v obraz, ga je z njegovega hrbta uspel odstraniti nekdo izmed mimoidočih in Stöckl je s svojim dekletom hitro pobegnil. V vsem času dogajanja na kraju ni bilo policije, tako da je le vprašanje, kakšne bi bile posledice, če bi bilo napadalcev še več!

J. Ž.