[Video] Horde migrantov: “Pariz smo zavzeli še hitreje od nemške vojske leta 1940! Potrebovali smo samo tri ure!”

(printscreen: Twitter)

Ne integracija, temveč kolonizacija. Če je Francija nekoč kolonizirala Afriko, danes ta ista islamska Afrika kolonizira Francijo. Francija pa to vse lepo trpi, prenaša in še financira.

“Uspelo nam je zavzeti Pariz v še krajšem času od nemške vojske leta 1940. Vzelo nam je zgolj tri ure,” je povedal eden od francoskih migrantov.

“Glej! Glej! Posnemi to. Tu imamo Alžirce, Tunizijce, Maročane, Senegalce,” je našteval moški v dvajsetih.

Temu je sledilo izzivanje voditeljice Nacionalnega zbora Marine Le Pen. Komentatorji na spletu so posnetek pospremili z neodobravanjem.

A medtem ko se francoski predsednik Emmanuel Macron izživlja nad rumenimi jopiči in betežnimi starkami, Francijo okupirajo horde migrantov. Z druge strani pa po sodiščih vlačijo Le Penovo, ki si je drznila na Twitterju povedati, kaj točno zagovarja Islamska država.

Ivan Šokić

 • Olga101

  Hordam islamskih divjakov in levičarskemu divjaki na čelu Francije, nogo v rit, pa bo!

  • šmentanamuha

   Eh.

 • McBobo

  Kači je treba odsekati glavo, prej ne bo prišlo do sprememb. Kot sem že napisal, Breivika bodo še prosili, če pospravi sranje za njimi.

  • Andrej

   Da bo bolj jasno: kača ni Le Penova.

 • šmentanamuha

  Hidra množi svoje glave. Upam, da bodo tile potrkali tudi Makaronu na vrata in mu pokazali, kdo je glavni.

 • šmentanamuha

  ali drugače … najebali smo ga. Francozi in Britanci si morda tudi zaslužijo, naša rešitev pa so Višegrajci in Vzhodna Evropa. Dekadentni zahod se precej hitro spreminja v greznico.

  • Ruzla Derpe

   Očitno je bil komunizem dovolj konverzativen, da je zaustavljal progresivno družbo v vzhodnem bloku.

 • samotoje

  Hudo velika razlika je med okupatorsko vojsko in temi pritepenci. Prvi so prišli na tankih, oboroženi do zob, drugi pa s culami in brez znanja. Prvi so Nemčijo po vojni zelo hitro postavili na noge, drugi pa bodo tudi odšli s culami in nepismeni.

 • KAPIBARA

  Pa vi še zmeraj res mislite. da so štrajki javnaga sektorja samo zaradi pokojninske reforme ?? !

  • xtc

   Štrajk je k*********počakaj ,da vzamejo orožje v roke in to bo kmalu-ni daleč.

 • lauraas

  Počasi, pa še mi ne bomo več normalni.

 • xtc

  Ko bo Macronova glava na kolu okrasila Elizejske poljane,hordi nebo več do smeha,če ne bo ušla,bo pa adi tehnelogija delala z polno paro-tole se ne bo končalo dobro,samo bedakom še zadeva ni jasna.

 • lauraas

  Če tu hočeš ostati normalen, se res moraš 100% distancirat, kot Madžarska.

 • Felikss_AH

  Nadobudni kameltreiber fantazira da so “zavzeli” Pariz… in se povrhu primerja še z Whermachtom… če ne bi bilo tragično bi se človek lahko valjal od posmeha. Zavzeli ti kreteni niso ničesar… ker im tudi ni treba… policija se namreč izživlja nad domačim prebivalstvom te pa pušča na miru da “zavzemajo”… kar se im pač zahoče. Dokler Francozi… ampak resnični Francozi in ne ta golazen ki je samo dobila (po njihovo “zavzela”) državljanstvo… ne bodo izvolili Le Penovo z vsaj 85% lastno Francosko večino se bo to sranje samo še slabšalo.

  Amerika privaja svojo negroidno populacijo že nekih 400 let na Euro-stil družbe… nekateri so se res povsem integrirali… predvsem mulati… kaže pa da ogromna večina izvirne Afro-negroidne populacije, predvsem mularija, ostaja zvesta svojim opičjim genom. Samo še eden svež iz niza dokazov je tu – Zoolights Chaos – https://www.fox5dc.com/news/zoolights-chaos-video-shows-kids-mob-store-near-national-zoo-attack-employees

  • cosmosjasnovidec

   Le Penova tukaj ni pomembna ampak sami državljani in dokler bodo posrani ter ne bodo vzeli orožja v roke in pričeli masovno pobijati to kamelotrajbarsko zapečeno smrdljivo golazen ne bodo spostavili več nikakršnega ravnovesja ampak bodo čedalje večji križanci med to drhaljo.
   Ko prideš v Pariz vidiš nametane na vse strani samo črne kose osmojenega lesu torej osmojene črne muslimanske zapečene nesnage katere zaudarjajo na kilometer.
   ——————————————————————————————————————————
   Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
   ——————————————————————————————————————————–

   • Felikss_AH

    Kot sam veš hudič je vedno v podrobnostih… in ta podrobnost je da posameznik dela zgodovinske spremembe, drugi… masa sledi vodji. Kot v vojski in vojni… vojska brez vojskovodje je obsojena na poraz… razsulo. Najlepši primer Nemci v WW2 na primer… in danes. V WW2 je celi svet moral nad njih da ih je premagal… danes brez vodje ih brez borbe razsuva v vsakem pogledu inferiorna drhal grebatorskih Tretje Svetovnih humanoidov. Da se Nemcem pojavi nekdo ala Dolfe… ni treba pojasnjevati naprej… enako za Francoze… za njih pa nekdo ala Napoleon.

    Podobno odločujočo vlogo je odigral Julius Caesar v bitki pri Alesiu… v nekem momentu so njegove Legije bile pred kolapsom pred številčno močnejšimi Vercingetorix-ovimi Galci… s svojim eskortom se je pognal v samo žarišče bitke… in ko so ga njegovi vojaki zagledali… dobili so krila… in razsuli Galce. Le Penova če je res taka kot se predstavlja, bi lahko odigrala podobno vlogo… če ne glih kot Napoleon pa kot druga Ivana Orleanska (Jeanne d’Arc). Tako pač je… tudi vojnica za slovenijo je imela svojega vojskovodjo… in kako so se takrat razburjali Beogradski generali… “pobedio ih kaplar”

 • Andrej

  Francozi še niso opazili, da so jim zavzeli Pariz. Še tega niso opazili, kdo jim je Notre Dame zažgal. So pa opazili Rumene jopiče in užgali po njih. Jasno, po lastnih. Zgleda, da imajo tam tudi komunizem.

 • Van Der Waals

  PARIZ JE ŽE PADEL!

 • Common Sense

  Paris is over. London is almost over. Goteborg is over. We are next. Na naslednjih volitvah imate zadnjo šanso. Ali se pa izselite na Madžarsko, Poljsko ali Češko.

 • SilverWolf

  Mentalno zavrti produkti inbreedinga pač… tej podprimatski človečnjaki bojo še enkrat bežal