Hrvati se že norčujejo na račun slovenske vlade: “Zaradi ničesar sklicali Svet za nacionalno varnost, ki ni ugotovil ničesar …”

Zoran Šprajc (Foto: Net.hr)

“Enostavno za uporabo, zgolj nataknete na ušesa in pogovor o recimo arbitražnem postopku se lahko začne,” je znani televizijski voditelj in urednik oddaje RTL Direkt Zoran Šprajc v zadnji oddaji odigral duhovit skeč, s katerim se je ponorčeval iz slovenske vlade.

Urednik in voditelj oddaje RTL Direkt Zoran Šprajc si je v zadnji oddaji privoščil slovensko vlado, ki je na dan privlekla prisluškovalno afero med Jernejem Sekolcem in Simono Drenik iz leta 2015.

Naušniki proti prisluhom
V Sloveniji je afera prisluškovanja, ki jo je ujela hrvaška obveščevalna služba SOA, še naprej najpomembnejša tema, nam pa je to najzabavnejša tema. Le kako nam ne bi bilo zabavno, če ne bi na dramatični torek zaradi ničesar sklicali Sveta za nacionalno varnost, ki ni ugotovil popolnoma ničesar. Oprostite, od hrvaške tajne službe so zahtevali, da jim ne prisluškuje več. Kakor smo izvedeli, je hrvaška tajna služba zahtevo sprejela, vročila in arhivirala,” je uvodoma dejal Šprajc.

Foto: M. Š. L.

V nadaljevanju je slovenskim oblastnikom svetoval, da se v prihodnje zaščitijo pred prisluškovanjem, in si za zgled na glavo nataknil naušnike, poroča Net.hr. “Enostavni so za uporabo, zgolj nataknete jih na ušesa in pogovor, o recimo arbitražnem postopku, se lahko začne. Naprava deluje tako, da preko nje ničesar ne slišite; če vi ničesar ne slišite, potem vas ne slišita tudi SOA in mehanik Davor,” je priporočil nesposobni vladi in oddajo končal v slovenskem jeziku: “Spoštovani gledalci, hvala za vašo pozornost in lahko noč.

C. Š.

 • Olga101

  Bravo Hrvati! Zdaj vidimo tudi, da lastniki POP kloaka niso “Američani”, ampak udbomafijski kapital, ki se preko raznih “skladov” vrača v Slovenijo!

 • Duhec

  Hahahaaaa. Za crknt.

 • Franc Šink

  .Saj se ne norčujejo toliko iz vlade, ampak iz nekaterih ljudi ki sedijo v njej

 • joza joza13

  Na kratko… Slovenija je vedno bolj Srbska kolonija. Hrčki in Srbi pa ne gredo skupaj.
  Fora je vedno v epilogu – Srbi vedno pušnejo…
  -meni postaja zabavno, ker nobenih ne maram preveč.

  • Novakec1

   Problem je v tem da ti oboji serjejo na glavo in to na domačem dvorišču.

  • Franjo Trojner

   Jaz tudi ne, oboji so pravi BALKANCI!

   • Kapodistrias

    Oprostite, ampak meni bolj serjejo na glavo Slovenci kot pa imenovani.

 • totex39

  No pa smo spet tam, vlada spet dobila zaušnico, ki si jo je sama prislužila.

  • alojz

   Ampak moraš priznat. Krvavo so si to prislužili. Veš koliko noči brez spanja so scenarij tuhtali?.

  • JANEZ GUS

   Na katerega bodo zdaj zvalili krivdo. Na JJ.Na greznici POP ŽE VLADA PANIKA.

 • samsara

  Şariqi pa v jok in v Murgle.

 • totex39

  Sedaj pa nekaj resnega za Slovenijo. ZAHTEVAJMO PONOVNE VOLITVE, KAJTI NESPOSOBNEŽI NAS ŽE SRAMOTIJO ZA VSAKIM VOGALOM.

 • učko

  Šaro itak vse dela na komando. Tud s Hrvati se je hotu skregat na komando, sam bi točno vedu kako. No, to je pa potem izpadlo tko kot vid’te !

 • učko

  Šaro je Hrvatom “popušil cigaro”, LOL !

 • FORT WORTH

  Mizarskemu akademiku se smeji ze cela EU.
  Rvati pa se norcujejo tudi iz Turnska in njegovega kripl bataljona, ki pokuri vec denarja, kot Slovenska vojska.

 • bubamara

  SDS kor simpatizer NDH sedaj lahko prosi Ustaše, da jim sporoči kaj načrtuje Globoka država, če pravi SOVA, da Učkoti prisluškujejo SLO politikom in novinarjem.

 • VERRZIFIKATOR

  Kdo me sklical je? Se ve, nihče.
  Bil prisluh samo je iz ozadja,
  reče kapitan, ko tone ladja,
  poveljuje floti pač niče.

 • hle

  Me zanima če bo kakšen Hrvaški medij citiral denimo Godlerja ko se razgovori o tej zadevi mislim da nobeden kajti Hrvati ne pljuvajo v lastno skledo kot je to značilno za naše krjavle

  • Lustrator

   Zelo dvomim, da je na Hrvaškem sploh kdo slišal za tega dvornega norčka, kaj šele da bi šel njegove vsegliharizme citirat. Pri nas ga tepci gledajo in poslušajo le zato, ker ga režimski TV rine ljudem v obraz dokler le ti ne postanejo podobno primitivni, da se ujamejo na intelektualni plitvini.

   • hle

    Ravno toliko so hrčki slišali zanj kot mi za tega Šprajca problem je nekje drugje ko se vam bo takšna drža zopet odbila v glavo in zopet bodo vse drugi krivi

    • Lustrator

     Kakšna drža? Da nas je sram neprofesionalnosti bebcev, ki ste jih drugi bebci izvolili na najodgovornejše funkcije v državi in niso v prvega pol leta vladanja uspeli narediti prav ničesar razen kupa afer, odstopov, mednarodnih incidentov in posmeha?

     • hle

      Zadnjič sem gledal sejo v DZ kjer so obravnavali preimenovanje praznika vrnitve Primorske k matici v priključitev Primorske Eva Irgl je z močnimi argumenti in močno čustvenim nastopom nasprotovala taki neumnosti in kaj ji je navrgel Nemec ali je vaš šef kaj protestiral na Tajanijeve izpade v Bazovici zato trdim da pljujete v lastno skledo ker ti take zadeve priletijo kot bumerang nazaj v glavo takrat ko je najmanj treba itak smo pa pri vas že vajeni da je ideologija pred narodom in pred državo

     • Lustrator

      Tajanijeve izpade v bazovici? Lahko malo pojasniš kaj so zate izpadi?
      Del, kjer je povedal da je tiste, ki zanikajo pojav fojb in eksodusa, premagala zgodovina, in da je tisti, kdor zanika ta pojav, sostorilec tistega, kar se je zgodilo? Vse to je čista resnica in žalostno je, da vas morajo komije tuji državni voditelji učiti o vaših zločinih, namesto, da bi jih že sami razčistili čim smo se odcepili od jugodiktature.
      Za omembo Istre in Dalmacije pa se je opravičil, saj se je dalo izjavo interpretirati na več načinov – naša partizanska medijska trobila in razni praznoglavi tipa Nemec, so jih seveda razumeli v luči revolucionarne interpretacije zgodovine.

     • hle

      Problem je v tem da na tak način oni prikrivajo svoje zločine proti Slovenskemu narodu za katere opravičila z njihove strani nismo nikdar dobili konec koncev pa so prav oni poleg švabov glavni krivec da smo fasali pol stoletja rdečega enoumja do pomladi 41 je bila kraljevina Jugoslavija nevtralna država katera je imela zelo šibko komunistično partijo pa še tista je bila tedaj velik del po zaporih ker so jih zelo uspešno zatirali z okupacijo pa se je ta stvar zelo spremenila najboljša primerjava bi bila ameriška okupacija Iraka z vzponom islamske države

     • Lustrator

      Bo bolj ravno nasprotno – naši komunajzli zaradi fašističnega terorja opravičujete masovne poboje civilistov vseh narodnosti in ideologij in za razliko od fašistov in nacistov, doslej še ni prišlo opravičilo s strani rdeče strani, ampak ravno nasprotno – diskvalifikacija in drugorazredništvo vseh nerdečih ste v vseh teh letih celo poglobili.

      Fašisti in nacisti so krivi, da smo imeli in imamo še dandanes komunistično diktaturo? Se šališ? Zakaj ga poitem nimajo v prav nobeni drugi evropski državi, kjer so bili bodisi fašisti ali nacisti še toliko bolj prisotni? Za razrast komunizma pri nas so krivi (naštevam po vrstnem redu) izključno:
      – panslavizem (neracionalno nagnjenje k združevanju z narodi s katerimi nimamo zgodovinsko nič skupnega, samo da gremo proč od zahoda)
      – sovjetska agentura, ki je izšolala in vzpostavila celotno infrastrukturo in modus operandi
      – zavezniki, ki so partizanstvo zaradi lastnih umazanih koristi (+ Churchillove naivnosti) celo podpirali
      – poštenosti, naivnosti ljudstva in neugodnega momenta ko je bila Slovenija brez močne politične osebnosti.

      “primerjava bi bila ameriška okupacija Iraka z vzponom islamske države”

      Super primerjava ja – ker (iraški, če hočeš – čeprav velja za VSE) muslimani nikoli v zgodovini niso kazali nikakršnega sovraštva do judov, kristjanov, ateistov in pripadnikov drugih verstev, kajne?

     • hle

      Cela vzhodna Evropa z delom Nemčije je fasala rdečuhe po WW2 Panslavizem je bil tedaj ob prelomu stoletja žal precej logična posledica ogroženosti Slovenskega naroda z strani Nemcev in Italijanov in nima veze z komunizmom vsi v SZ izšolani agentje bi bili neučinkoviti v kolikor ne bi prišlo do okupacije kar se pa zaveznikov tiče predvsem Britancev pa so nas pomagali spravit v tisto godljo tedaj Krščanska skupnost v Iraku po odstavitvi Sadama praktično ne obstaja več pa je bila ena največjih na BV o tem obstajajo uradni podatki

     • Lustrator

      “Cela vzhodna Evropa z delom Nemčije je fasala rdečuhe po WW2”

      Drži – a z razlogom le vzhodna Evropa. Glavni krivci za to pa so praktično vse ostale, torej zahodnoevropske države, ki so najprej celo vojno delovale v zavezništvu s Stalinom, po vojni pa mirno tolerirale kako skoraj polovica Evrope živi pod njegovo tiranijo – trend pravzaprav sploh še ni končan, saj ne višegrajcem, ne Slovencem ne pomagajo pri demokratizaciji, ampak celo aktivno podpirajo ohranjanje komunističnih omrežij (pri višegrajcih neposredno, pri Slovencih pa posredno preko kreditov in nereagiranja ob vsem kar se pri nas dogaja, kljub temu da smo članica EU in NATA z določenimi jasnimi obveznostmi).

      “Panslavizem je bil tedaj ob prelomu stoletja žal precej logična posledica ogroženosti Slovenskega naroda z strani Nemcev in Italijanov in nima veze z komunizmom”

      Gre za megazablodo, ki je slovane stalo na desetine milijonov življenj in vsaj stoletje zaostanka za normalnimi narodi. Prvi panslavisti seveda niso mogli imeti tega uvida, je pa njihova naivnost in slepi fanatizem dodobra zaznamoval 20. stoletje, ki se je daleč najslabše končal prav za slovane – še precej slabše kot za jude. S komunizmom pa ima panslavizem še kakšno zvezo – brez panslavizma, se komunizem ne bi nikoli prijel v Evropi. Delno bi ga morda uspeli izvoziti v balkanske greznice t.i. lene Evrope (Grčija, Španija), to pa je tudi vse.

      “vsi v SZ izšolani agentje bi bili neučinkoviti v kolikor ne bi prišlo do okupacije”

      Tega so se zavedali oboji socialisti – tako nacisti kakor komunisti in zato so skupen načrt razdelitve Evrope tudi izvedli tako koordinirano – nacisti so vedeli, da bodo sami težko premagali poenoteno Evropo, komunisti pa so vedeli, da jim Evropa po tem kar se je dogajalo v SZ od Lenina dalje, ne bodo NIKOLI prostovoljno na stežaj odprli svojih vrat. Blesavi zahodnoevropejci tega jasnega načrta niso sprevideli (oziroma so ga egoistično raje zamolčali) in so v strahu pred Hitlerjem sklenili zavezništvo s še veliko večjim zlom.

      Se samo meni zdi ali si v svojem zadnjem stavku izrazil podporo Sadamu in vsem diktatorjem zgolj, ki v Afriki in bližnjem vzhodu preprečujejo islamistom naskok na oblast (ne iz človekoljubnosti, ampak seveda zato, ker so raje oni tisti ki s pozicije oblasti tiransko zatirajo ljudstvo)?

    • xtc

     Torej groziš z poboji kolikor razumem.
     Kakšna drža bebo,kdo je krivec za SLo polom Hrčki ali SLO levaki?
     No a bo šlo bebec.
     Seveda si v stilu komunista,mi zaj*** krivi so pa oni ,ki so nas razkrili in oni ki so nam povedali ,da smo zaj*** to je tvoja topoumna logika.
     Ko že govoriš o pobojih vprašaj se,kdo je delal neumnosti varbitraži?

     • hle

      Edina stvar ki jo ti razumeš je da ne razumeš nič ne vem kje si neke poboje sedaj našel niti nisem trdil da naši šalabajzarji niso zajebal zadeve trdim samo da sds velikokrat prestopi mejo katero nobena stranka ki se ima za domoljubno ne bi smela prestopit Hrvati bi takšno že davno poslali na smetišče zgodovine zato so tam v takih primerih enotni in če so že nesoglasja se dogajajo stran od oči javnosti

 • rrrrr

  Manipulativni vladni listi PopTV in Marjana Šarca pa res ničesar ne uspe. Še lastne manipulacije ne znajo spodobno izpeljati…

 • Vera

  Hrvati so pametnejši in napredni kar se tiče tehnologije za prisluškovanje . Šarcu in Ireni Jovevi, se gre samo za stolček v Bruslju, kjer bi se pa tako ali tako še bolj osmešila, kot sta se že preko POP TV-ja in včeraj sam Šarec v Bruslju, kjer se noben državnik ne zmeni zanj Pahor naj že ukrepa, da ne bo prepozno ali pa poslanci v DZ-u , saj so tudi že nekateri koalicijski sprevideli psihopatskega Serpentinška.

 • skrajna resnica

  Šareni Marjan je slab lesar, komedijant, župan in predsednik vlade. Še najbolje igra klovna.

  • rrrrr

   Če bi prvi med klovni v Cirkusu nesmejal le 13 % gledalcev, bi ga Moira Orfei takoj poslala futrat majmune in prodajat kokice.

 • Franjo Trojner

  Tretjerazredni komedijant in mizar brez delovnih izkušenj na mestu predsednika vlade, sramoti samega sebe, svojo vlado in s tem državo in vse državljane pred celotno domačo in tujo javnostjo.
  Hrvatom, hrvaški obveščevalna službi SOA, je predsednik vlade Šarec po sklicanem Svetu za nacionalno varnost javno po TV zabičal, da nam ne smejo več prisluškovati. Uuuuuuaaaaaha,ha,ha hi,hi, hi, ho,ho,ho, ho za umret od smeha! A je toti Šarec res samo naiven preko vseh skrajnosti, ali pa je njegovih 7 popravcev res njegov skrajni intelektualni domet, kot zatrjujejo mnogi, pa si naj odgovori vsak sam????
  Letos nea grem hrčkom na morje, ker ne bi prenesel njihovega posmehovanja in spakovanja, pa že dosedaj so se radi norca delali na račun naših politikov.

  • Kapodistrias

   A se ne upravičeno?

 • Franjo Trojner

  Tretjerazredni komedijant in mizar brez delovnih izkušenj na mestu predsednika vlade, sramoti samega sebe, svojo vlado in s tem državo in vse državljane pred celotno domačo in tujo javnostjo.
  Hrvatom, hrvaški obveščevalna službi SOA, je predsednik vlade Šarec po sklicanem Svetu za nacionalno varnost javno po TV zabičal, da nam ne smejo več prisluškovati. Uuuuuuaaaaaha,ha,ha hi,hi, hi, ho,ho,ho, ho za umret od smeha! A je toti Šarec res samo naiven preko vseh skrajnosti, ali pa je njegovih 7 popravcev res njegov skrajni intelektualni domet, kot zatrjujejo mnogi, pa si naj odgovori vsak sam????
  Letos nea grem hrčkom na morje, ker ne bi prenesel njihovega posmehovanja in spakovanja, pa že dosedaj so se radi norca delali na račun naših politikov.

 • abc

  Hrvati nimajo urejene meje z nobeno nekdanjo Jugoslovansko republiko. Očitno je problem v Hrvatih, ne pa ostalih narodih, ki mejijo z njimi. Lahko je pa sram tiste Slovence, ki jih podpirate in blatite našo vlado in državo, ter podpirate Hrvate.

  • realnost

   Res je, serpetinšek blati in žali našo vlado in državo! Nedopustno je in naj takoj zapusti položaj, ki mu ni dorasel!

   • abc

    So mokre sanje ovac, Noriškega kraljevstva.

    • realnost

     Bolje kraljestvo kot komunajzerska mafijska gnojnica!

     • abc

      Beeeeee

     • JANEZ GUS

      No le dajte si rdečuhi malo duška na tem portalu,saj na vaših ni tako zanimivih tem.Tam ovce ponavljate ,kar sprdijo cenzurirani rdeči mediji.

  • alojz

   Ja res. Za našo državo blatit je pa aktualna vlada brez konkurence.

   • abc

    Očitno ti je bolj všeč stranka, ki podpira Hrvate namesto svoje vlade. In takšni se oklicujejo za zavedne Slovence. hahahaha

  • tohuvabohu

   Nehaj s takimi, ubogi rdečkar. Kritika vlade ni blatenje države. NASPROTNO!

  • Franjo Trojner

   Slovenci tu in tam na dopustu podpremo kakšno fletno dalmatinko, Hrvata pa nikoli. Slovenci ne blatimo naše vlade, temveč se norčujemo iz bebotov v njej! Blatijo pa ugled vlade in države Slovenije ravno beboboti v vladi! A ti je zdaj jasno?

   • abc

    Tisti, ki drugega ima za bedaka ali po tvoje bebota, je največji bebo. Samo bedaki se iz drugih norce delajo. Prvo počisti pred svojim pragom in boš imel še preveč dela, pametnjakovič.

 • xtc

  Izvrsten humor,to je pravi humor in nauk SLO levakom upam ,še na več lekcij Šarcu in Kučanu & Co.

  • alojz

   Da razumeš humor ne smeš biti komik.

 • Franc Šink

  Imaš prav.

 • totex39

  Pouči se malo nazaj, da boš videl kdo so pravi izdajalci Slovenije in njenega ozemlja.

 • JANEZ GUS

  Lepo bi bilo,da ga Plenkovič vDubrovniku brcne v rit in mu da dve vzojne okrog kepe..

 • Dragan Krstič

  Sociopat in rdeči kolerik, nič narobe ne bi bilo če bi obiskal kakšnega psihijatra, mogoče dr. Slavka Zicherla.

  • JANEZ GUS

   Od tega je še mati dvignila roke.

  • tohuvabohu

   A v večnih loviščih?

 • komar marko

  Tumpek,dobroveš, da ste sheblali narod in to naprtili domobrančkom. Dobro veš, da ljubite tujo marmeljed. Zato ne nabijaj!

 • Luiggi

  Jebem ti mater pofukano gnoj kommunisticni!

 • Mojca pokraculja

  Rdeči fašist, “demokratično” izvoljene diktature sploh ne moreš očrniti ! Je bila in bo vedno rdeča od maščevalne krvi!

 • komar marko

  Zakaj so vse države,kjer rdeči kmeri govanrijo tako razkošne v korupciji, lopovščinah, nedelujočim sodstvom.. Zakaj so za kanglerja ponaredili preiskavo.

 • JANEZ GUS

  Rdeče butale sredi Evrope.,na čelu s krjavlem.

 • Anton

  za levičarje je vedno nekdo drug kriv, tudi in predvsem za njihovo dokazano radikalno nesposobnost.

  sarkazem press

 • garfi

  Kvajdej Butalke trapaste… kvajdejpol
  https://www.youtube.com/watch?v=As_vFA5f9sk
  seksizem press

 • xtc

  Zanimivo je videti kako nek napol blazen komentator zopet grozi z pobojem desnih,ker ,da so “izdajalci”,ker ne podpiraji leve politike ,ki je popolnoma zavozila državo.
  Še večji absurd je to ,da so desni “izdajalci” ,ker so Kučanovi levičarji zaj** arbitražo in to z nezakonitimi dejanji in sedaj so izdajalci tisti,ki stvari niso zaj*** oni ,ki pa stvar zaj** so pa osvoboditelji in “branilci SLO ” interesov-pa kdo je tu nor?

 • tohuvabohu

  Pa še zabavamo se, ko gledamo razpad komunizma.

 • tohuvabohu

  Kazen mora biti vzgojna.

 • tomnidari

  Na zunanje političnem in obrambnem področju, se pa mi lahko norčujemo samo iz butalcev in nobenega drugega.

  • Andrej

   Butalci že vlagajo protest.

 • Skrajno Desni

  Premoremo v Sloveniji še kaj drugega kot bedake.

  • Peter

   Ja, leve bedake. So še malo hujši, no.

 • Rožle

  Ej, ti satan rdeč od majmuna.. si že mal pozabu kdo je zmagal na volitvah ..????
  Samoizvoljena lewaška mafijska vlada pa res !!!

 • Kapodistrias

  Kreten neumen!

 • samotoje

  Dejstva: Hrvatje so pod pretvezo “začasnosti” postavili mejni prehod v Sečovljah na dokazano slovenskem ozemlju in tako je ostalo. Takoj po formalni osamosvojitvi bi morali ta prehod podreti. Pahorjeva “pokončna” vlada je skupaj s parlamentom dovolila, da je Hrvaška vstopila v EU pred določitvijo meje. Zdaj so samo še posledice. Tako je, če se sklepa posle z Balkanci.

  • RATATA

   Nikica Valentić je podpisal izjavo, da je ta prehod začasen in se ga lahko podre v petih minutah, no, v petih dneh, če ne pretiravam. Jaz pa vem, da se ga lahko poruši v delčku sekunde.

   • samotoje

    Se strinjam. V 1 minuti, recimo.

 • Peter

  Na hanzi na prvi strani niti sledu več o strašni aferi, zaradi katere smo bili tisti, ki smo jo razkrinkali že včeraj, obsojeni in obtoženi za veleizdajalce.
  Le glejte še naprej poop in le verjamite še njihovim zgodbicam, domoljubi, hehe, no.

 • šmentanamuha

  Šarplaninšek je totalen politični amater.

  • Peter

   Bo pa definitivno zmagal po številu partizanskih imen. Šarplaninšek je dobra…
   Upam, da se počasi končno že zaveda, da so ga postavili v nekaj številk prevelike čevlje in da je samo še razlog za smeh večini dolinčkov, no…

 • Iztok Pušnik

  Bilo bi smešno seveda takrat, ko so Hrvati prisluškovali Sekolcu in Drenikovi, da bi to pospremili s podobnim skečem…

 • Hribouc

  SOCIALISTIČNA VLADA MILANA KUČANA – MOPED SHOW – je povedou kar je mou in je šou!

  Postajenačelnik Šarac je velik bebo za velik denar in za velik ugled – njemu se jebe- on uživa !
  Ta člouk se sploh ne sekira, vse mu je narejeno, vse postlano- on samo glumi!
  Isto je scena z Erjavcem in še z marsikom!

  ZRIHTALO SE BO, KO BO LONEC POLN KUČANOVE PIZDARIJE, TAKO, DA GA LAHKO RAZGONI!
  Nič prej!
  In ragonilo ga bo!
  Še prej bosta Milanče in Šarac ustanovila medijske sodnike in nas bosta jebala v glavo za kratek čas!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!