[Video] Pred bližajočo se katastrofo: Ilegalni migranti masovno zapuščajo Vučjak v BiH, odpravljajo se naprej proti EU!

Migranti prišli v Evropo z navodili, naj s kristjani ne prijateljujejo ker je to proti volji Allaha!?

Prostovoljci Rdečega križa ugibajo, da se v migrantskem kampu v Vučjaku število postopoma zmanjšuje. Potem ko jih je v migrantskem centru, mišljenem za okoli 600 migrantov, končalo več kot 2.500, so oblasti v bližnjem Bihaću napovedale prenehanje z dovozom hrane in odvozom komunalnih odpadkov. V kratkem se je število migrantov občutno zmanjšalo. Podali so se naprej proti Hrvaški od koder želijo nadaljevati pot proti Zahodni Evropi. Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da bo veliko njih doseglo Slovenijo in to ravno v času, ko je ustavno sodišče razveljavilo nekatere člene zakona o tujcih, kar bo onemogočalo zavrnitve ilegalcev in dodatno omogočalo zlorabe azilnega sistema.

Potem, ko je število migrantov v Bihaću preseglo šest tisoč kar je enako desetim odstotkom prebivalstva Bihaća so oblasti začele premeščati ilegalne migrante v migrantski center Vučjak blizu meje s Hrvaško.

V nekaj dneh od objave okoli tisoč za boj sposobnih moških, ki so korakali proti Vučjaku, je bilo v migrantskem centru več kot 2.500 ilegalnih migrantov.

Migrantski center je bil mišljen kvečjemu za okoli 600 ljudi. Za še dodatno namerno poslabšanje situacije v Vučjaku so poskrbele oblasti v Bihaću, ki so napovedale prenehanje dovoza hrane za migrante in odvoza komunalnih odpadkov.

Namen je bil jasen. Prisiliti ilegalne migrante, da se sami podajo naprej proti Zahodu in zapustijo Bosno in Hercegovino. To je taktika, ki so jo pred njimi uspešno preizkusili že v Grčiji, ko so na meji s “Severno” Makedonijo postavili migrantske centre. Končni rezultat je bil prevoz migrantov do severne grške meje, od koder so ti sami nadaljevali pot preko meje.

Bosanske oblasti so tudi zmanjšale število obrokov v Vučjaku. En dan strežejo kosilu, naslednji dan zajtrk. Število ilegalcev v Vučjaku vztrajno zmanjšuje. Od začetka tedna je s prvotnih rekordnih številk padlo na 1.200.

Katastrofalne razmere obsodili v OZN
Lokalna televizija RTV USK poroča, da so se številni migranti podali nazaj v “igro” s cilje, da pridejo do Italije, Nemčije ter naprej. Vse kar je potrebno je prečkati Hrvaško in Slovenijo.

Oglasili so se tudi v OZN, kjer so po poročanju Antimigrant.ba ocenili, da stanje v Vučjaku ni primerno za življenje. Posebni poročevalec OZN za človekove pravice migranotv Felipe González Morales je bosansko-hercegovske oblasti pozval naj prenehajo s “prisilno privedbo migrantov [v Vučjak] in najdejo alternativno lokacijo za njihovo nastanitev.”

Zdi se, da so bosansko-hercegovske oblasti za alternativno lokacijo za namestitev ilegalnih migrantov izbrale EU.

Ivan Šokić

 • Hribouc

  Migranti islamisti napadajo, Šarac in njegovi komedijantski telebani pa sadijo rožice…

  Tole bo zelo slabo!

  • JANEZ GUS

   Kje je opozicija,da nas ne organizira.

   • Janez Novak

    To je umestno vprašanje. Edini protestni shod, ki je imel tudi nekaj opraviti z migrantsko politiko, je 10. oktobra organizirala izvenparlamentarna SLS na pobudo Kanglerja. Žalostna slika naše impotentne parlamentarne opozicije. Očitno se opozicijski poslanci zadovoljijo s tem, da prejemajo plače.

   • Hribouc

    Kdaj pa so nas že ?

    SHOD ?
    Muzika, govorniki, muzika, par plakatov ?

    Da bi pa Opozicija zrušila, ali Šarca, ali Ministra – to pa so pravljice
    za lahko noč!
    Enkrat samkrat se ni zgodilo, da bi Opozicijska stranka, ki je interpelirala nesposobneža, korupterja ali barabo, ki v Parlamentu ni uspela, pozvala članstvo in Ljudstvo na barikade s protesti , da bi pognali zadeve na pravi tir, kot to počenjajo v tujini…
    Janši bo prej zrastla brada na komolcu, kot, da bi to storil, raje igra Nehruja!?

 • Ježek Teka Teka

  Levi mediji napovedujejo milo zimo … dobro za ilegalne migrante … če tudi ne bo …

  • slosin

   ne mila, izgleda, da bo hudo vroča…

 • Janez Novak

  Kdaj bomo dojeli, da je Evropa pod načrtno globalistično invazijo, ki jo krmilijo iz Bruslja? Globalisti želijo prek ekscesnih migracij odpraviti evropske narode in oblikovati anacionalne Združene države Evrope, kjer bodo sedanje nacionalne države le še lokalne administrativne enote brez suverenosti. Evropski narodi so že brez suverenosti, saj po navodilih iz Bruslja ne morejo oziroma ne smejo preprečevati ilegalnih vdorov na njihovo ozemlje. Ne smejo se braniti. Evropski narodi so obsojeni na kulturocid, etnocid in genocid, ki ga vodijo globalistični plačanci v politiki, medijih, nevladnih organizacijah in drugih petokolonaških druščinah. Do kdaj še bomo pristajali na svoj odhod na smetišče zgodovine? Do trenutka, ko bo prepozno?!

  • Nata

   No, ne smejo ? Nekatere države si upajo !! Torej bi šlo tudi pri nas !!

 • Janez Novak

  To niso migranti. To je vojska, ki hoče zavzeti Evropo. Domači izdajalci v podobi politikov, nevladnikov in medijev ter peta kolona pa ji pomagajo. Na koncu bodo tem ljudem razdelili še orožje ali si ga bodo pa sami priskrbeli. Samo vprašanje časa je, kdaj se bo to zgodilo. Ljudje, nehajte verjeti globalističnim politikom, globalističnim nevladnikom, globalističnim medijem. Pripravljajo nam kulturocid, etnocid in genocid!
  Smrt globalizmu! Svobodo narodu!

 • Nata

  Jaz sem prepričana , da Bosanci namenoma zmanjšujejo obroke v teh kampih !!! Želijo jih sprovocirati, da čimprej gredo naprej !!
  Kam pa vtaknejo denar , ki ga prav gotovo dobijo od EU ?? V svoje žepke !!
  Se bosta Hrvaška in Slovenija kaj zmenili ? In s skupnimi močmi zaščitili mejo ?

  Hm. . . . . Hrvatje bi radi v Schengen. . . . . Bog ve , kaj nameravajo.

  • JANEZ GUS

   Ne pozabi,da smo na Balkanu.Čefurska posla.

  • Felikss_AH

   Hrvaška je nabavila precej nove opreme… nočne kamere, drone in spalne vreče za Policijo ki bo dežurala ob sami meji. Njihovi Policaji so se že večkrat izkazali daleč bolj kot naši… ne enkrat so prebutali drekulante… na kar so bili v medijih histerično napadani s strani Hrvaških “Mirovnih” Soros-prasic. So pa tudi na Hrvaškem enako, če ne še bolj nori politiki ki sledijo Hanžekovi ideji o 200 tisoč… samo njihova ideja je kar 500 tisoč

  • anzek

   Hrvatje bi radi v Schengen. . . . . Bog ve , kaj nameravajo…..v našem interesu je, da pridejo hrvatje v Schengen. Ni pa v interesu “nevladnih organizacij” levosučnih politikov, kajti ti imajo roko v marmeladi, beri, služijo s tihotapljenjem.

   Levosučnim ni nobena stvar sveta, razen denarja, tujega, lahko zasluženega denarja, seveda!!

   • Nata

    Kot vidimo, biti v Schengenskem območju prav nič ne pomeni !!

    Sploh pa glede na Marakeški sporazum. Ilegalno je postalo legalno, pa če se mi na glavo postavimo !!

    Kaj je počela Grčija ? So ji države , sosednje države kaj pomagale ?
    Ne , vesele so bile , da so se migranti tam nabirali.

 • Lisjak

  Ne vem,kaj zdaj čaka opozicija na boljše čase?Sedaj je čas,da opozicija predlaga novi zakon o tujcih,če ne bo šlo skozi parlament pa naj organizira zakonodajni referendum.

 • rubec

  Po kirurgih zdaj prihaja kontingent pilotov. A pa ima naša Adria zadostno število letal?

  • JANEZ GUS

   Vstanavljajo nov bankomat.

 • JANEZ GUS

  Prišla je selitev gnujev.Kaj bo zdaj šarko.in debilni notranji minister.SDS vas je vse skozi opozarjala,kaj je za storit.Pazita se izdajalca skupaj z vele izdajalcem.Ko narod postaviš v kot,ne izbira sredstev.Izgubiti nima kaj več.

 • rubec

  Še ta teden bo v sloveniji zapadlo tri metre snega. Ah, saj vas samo hecam, no.

 • tramal

  A ima grdi kučan dovolj veliko hišo ,da bo lahko vse te prebežnike sprejel na dom.?

  • JANEZ GUS

   Če ne on ,pa Fajonka,pa JGBT člani.rdečuhi.Vse te kamelarje bomo pravično razdelili,samo vsak v svojem kraju naj napravi spisek teh skotov.

 • Felikss_AH

  Kako lepo se tile premiki ujemajo z razsodbo Slovenistanskega Usranega Krivosodja… na katero so kot stekle čakale pizdurine iz PIC, Mirovnega svinjaka in ostalih Soros-evih NGO-beznic… in navdušene takoj obvestile čakajoča krdela… zato te kolone zdaj marširajo proti njihovi Slovenistaniji… na splošno veselje ISIS-Bosne. Bosna si lahko komot prisvoji to novo ime… ker Bosna je postala vdorna točka Islama… Jihadisti so tam prisotni že od vojne… zdaj samo še dopolnjeni z ISIS in ostalo “zmerno” Islamarijo.

  Za dotoke Afriških trum pa skrbijo Socialistična Španija in od Salvinija “osvobojena” re-komunizirana Italija

  • rubec

   Sem prebral, da gre za dotoke afriških nun. Sem bil za trenutek kar zadovoljen, ker nune pa še nisem. Pa bi jo.

   • Polh Dobri

    Baje so nune pigmejke prav hude, ko rudeče mraule maruskle.

   • Nšo-či

    Če si jo želiš, bi jo moral :).

 • yoni 269

  Pismo, sam lahko da bodo šli direktno v Grasuple?

 • Van Der Waals

  ZA TO SO KRIVI VOLILCI LEVIČARJEV!!! GNILOBE!!! ZAPRETI MEJO NEPREDUŠNO!!

 • Polh Dobri

  Ne gre tudi spregledati izjavo Maše Kociper, ki je izjavila, da so poslanci DZ simbol države in si zato zaslužijo privilegije. Sramota od simbolov, naj crkne taka država, čimprej !

 • Nick Sobieski

  Nc, treba presvercat iz vzhodne Evrope orožje….

 • Black_hawk

  orientizacija evrope se nezadržno približuje. Zakaj? Ker je Evropa zadnjih 70 let spala na lovorikah.

 • samsara

  Ko bo po Sloveniji gomazelo približno toliko nezakonitih vdiralcev kot
  je zdaj njenih zakonitih rezidentov bomo ljudje prepuščeni sami sebi, da
  lastnoročno zaščitimo svoje zdravje, življenje, premoženje in bližnje.
  Takrat se utegne izgubiti občutek razlikovanja med invazivci in povzročitelji invazije.

 • Artur

  Ste videli v teh video prispevkih kakšne uboge begunke z otroki ali stare onemogle možkarje ?
  Tem spodaj se prikazujejo kot Marija v Međugorju .
  Za Rajka Kneza (predsednika), Mateja Accetoja (podpredsednika), Dunje Jadek Pense, Špelce Mežnar, Markota Šorlija, Marijana Pavčnika, Katje Šugman Stubbejeve in Roka Čeferina so to “ubogi onemogli begunci”, ki jih je treba obravnavat prvorazredno, prednostno na škodo in na grbi drugorazrednih avtohtoncev upokojencev, samohranilk z otroki na socialnem robu delavcev z družinami na minimalcu, deložirancev …. 1.930 Eur vs 500 Eur ….
  PS ali je lahko kdo še bolj podel kot je mogoče in to tisti ki bi moral skrbeti najprej za blagostanje svojega naroda kajti narod ga pedena za to, da je to kar bi po pravici moral biti.

 • m_m

  Bosanci so dali dober recept tudi za EU. Namesto, da jih hranimo in oblačimo, naj obtičijo brez vsega, kjer pač so. Edino, kar jim država lahko omogoči, je potovanje nazaj domov.
  Mislim, da bi hitro spokali šila in kopita.