[Video] Islamski verski voditelj: “Allah pravi, da je ženska pripravljena na zakon, ko dobi menstruacijo – zato se je deklica pripravljena poročiti in zanositi že pri 9-letih!”

Foto: Twitter

Palestinski islamski verski voditelj šejk Yusuf Al-Makharze se je javno obregnil ob predsednikov podpis konvencije Združenih narodov, ker ta spodbuja enakost med moškimi in ženskami, še posebej ga je pri tem zmotilo, ker konvencija nasprotuje porokam odraslih moških z 9-letnimi dekleti. 

Uvodoma je kritično izpostavil spodbujanje enakosti med spoloma. Ta konvencija poskuša vplivati na spremembo norm ljudi, moralnih vrednot in zakonov, da bi se ljudje s tem sprijaznili.

“Arabske države so z nekaj izjemami podpisale to konvencijo. Pravijo, da je Sudan pred podpisom konvencije, Palestinska nacionalna oblast je podpisala konvencijo. S tem so stopili na stran tiste večine, ki se zavzema za absolutno enakost in osvoboditev žensk, to pa si za pravice žensk želijo tudi neverniki,” je izpostavil Al-Makharze.

 

Alah je po besedah Al-Makharzeja dovolil preroku Mohamedu, da se poroči z Aisho, ko je bila stara 9 let. “Z njo se je poročil, ko je bila stara 9 let. Govorim o preroku Mohamedu. Ni nam potrebno tega zavračati, ker je pač v nasprotju z mednarodnimi standardi in ker Združene narode spravlja ob živce.”

Ko je ženska pripravljena na zakon jo je potrebno poročiti
“Obstajajo znaki na ženskih in moških telesih, ki kažejo na pripravljenost na zakon. Ko ženska dobi menstruacijo. Alah znotraj nje ustvari jajčece vsak mesec. Ta jajčna celica čaka na to, da je oplojena. Če do nosečnosti ne pride, ženska nima menstruacije, ker nosečnost ni uspela. Alah pravzaprav s tem pravi, da je ženska pripravljena na zakon, zato jo oženite. Ko je ženska pripravljena na zakon, jo je potrebno poročiti. Ne verjamete v svobodo? Če se ženska želi poročiti, zakaj bi to preprečevali, če ji je poroko dovolil prerok in njen skrbnik? Gospod predsednik, kdo vam je dal pravico, da našim dekletom prepoveste poroko? Želite, da pričnejo izvajati opolzka dejanja?”

Hana Murn

 • rubec

  Menstruacija gor menstruacija dol. Priznanje palestine je prioriteta slovenske zunanje politike in če bomo še tako mencali, jo bodo še pred nami priznali palestinci.

  • Peter

   Hehe…

 • Ivan Ivanovič

  Zdaj je jasno, zakaj kulturmarksistični anarhisti in katoliška Cerkev na čelu s papežem podpirajo orientalizacijo Evrope: obetajo si legalizacijo pedofilije. Kaj si obetajo feministke, pa še vedno ni čisto jasno.

 • AlternativaZaSlovenijo

  Sicer se kaže napredek. Tip ima nekaj znanja o biologiji. Ko bo začel uporabljati mikroskop, bo totalna zmaga.

  • Tomažekmalitomažek

   ko bo začel uporabljati mikroskop, bo najprej poiskal svoj penis

 • Skrajno Desni

  Le kje so sedaj tisti svetovno opevani snajperisti.

 • Franci

  ma res je idiotski ta kult. Še huje kot nek srednji vek. To sranje ne potrebujemo v modernem svetu. Stari pedofili zagovarjajo to da lahko neovirano sexajo. Žalostno. Uboge ženske zraven takih idiotov.

 • Ros

  Ženska ni pripravljena roditi pri devetih letih. Ker, pač, ni. Lahko pa umre pri porodu. Samo, kdo bo potem mama tega otroka, če se rodi živ. To je realnost takšnega razmišljanja.

 • maček ivan

  Bom krut,… i tata bi to radio, samo stvar ne pije vode….

 • Tomažekmalitomažek

  Zanimivo, da mislijo samo na zvezo starejšega sprevrženca z deklico. Ne bi bilo “normalno”, da bi se raje poročila osemletna fantek in deklica, ne vem, živela pri starših in jim že napravila vnuke? potem pa vstopila puberteto …

 • samsara

  Murtezan pa prau, da, “baba je žaba”.
  Kdo ma zdej prau?
  Kaj zaena žaba je torej Lepa Nataša?
  https://sl.wikipedia.org/wiki/%C5%BDabe#/media/Slika:Bufo_bufo_couple_during_migration(2005).jpg

 • to_mi_delaj

  v EU se temu reče: pedofilija, a ne fajonka ti že veš.

 • xtc

  Tegale je treba poslat na psihiatijo v ludački košulji,dugam ne sodi.
  Dejstvo pa je ,da ženske NE morjo bitienake moškim ,ker to niso so ke ahko enakopravne.

 • Kr En Boštjan

  idiotsko muslimansko razmišljanje

 • šmentanamuha

  Ta islamski smrduh, bi rad sam sebe in njemu podobne prepričal, da si 9-letne deklice “želijo” poroko s starci kot je on, seveda. Odvratno in feministke so … tiho.

 • Lon Wolf

  Ženska doseže svojo polno, telesno zrelost pri 23-ih letih. Pred tem časom ni priporočljivo spočetje, ne za njo in ne za otroka. To je v letih med 1840 in 1864 zapisal Jakob Lorber imenovan tudi “božji pisar”, ki je 24 let dolgo po notranjem glasu, ki ga je v sebi jasno prepoznal kot Kristusov glas, napisal okrog 20.000 listov, kar mu je ta glas narekoval in sicer v stari nemški gotici. Nekaj je že tudi prevedeno v slovenski jezik pa lahko poiščete v knjižnicah, ali knjigarnah. Duhovni Stvarnik, je za Moža določil samo eno Ženo istočasno in seveda obratno za Ženo, ker samo tako lahko dve Duši napredujeta proti svetlobi razsvetljenja in odrešitve od Zla. Vse religije so Satanovi otroci, samo da so mu nekateri bolj ali manj poslušni.

 • Slovenec

  Tile muslici tudi otrokom in deklicam ne dajo miru, da v miru odrastejo.

 • čopkovseved

  Ti ljudje so zveri in ne sodijo v človeško družbo. Se bo oglasil islamski portal in to obsodil? Saj so vneti bralci 24 nova. A tistega iz Jesenic je policija že zaslišala, ga preganjajo? Ali preganjajo le Slovence po rodu, vardiste …?

 • murgl

  Se opravičujem za primerjavo, ki ni primerjava ker bi jo lahko kdo razumel kot žalitev. A dejstvo je, da vsak pastir, tudi v islamskem svetu, ve, da mlade kozice ne sme takoj pripustiti k kozlu, če hoče imeti lepo čredo. La temu tipu to očitno ni jasno in se pri svoji nebulozi sklicuje še na stvarnika. Pač, islam in napredni svet nikoli nista in tudi v bodoče ne bosta hodila z roko v roki. Zato nobena islamska država ni demokratična in nikoli nebo, ker demokracija pomeni zaton islama, takega kod ga poznamo.

 • Franci Pušenjak

  Kje ste sedaj “multikulti” ideologi in pravljičarji za pravice žensk in otrok!?? S to ideologijo se namreč bratite!?
  Pravice otrok so res prezahtevne in preveč pomembne, da bi jih prepustili izprijencem vseh vrst in barv! Stvari bo treba vzet v svoje roke dragi starši, dedki in babice in vsi, ki so vam ta vprašanja sveta!! Bitka za 21. stoletje bo še huda v Evropi, da o svetu ne govorimo!

 • KAPIBARA

  Kdo je že to rekel: Plodite se, množite se… in s tem širite mojo vero..

 • PLavi-mil

  A se je Fajonka kaj oglasila ali mogoče LGBT-jevci ali feministke, nikjer ne zasledim njihovih komentarjev.

 • bojan

  temu kozjejebcu bi Vlad Tepeš bil prava rešitev s čim bolj debelim kolom da polzi dol en mesec …
  gnus islamski