fbpx

[Video] Italijanski notranji minister Salvini sporočil levičarskim migrantoljubcem: “Če jih želite, jih vzemite k sebi domov!”

Italijanski notranji minister Matteo Salvini (vir: twitter)

Italijanski notranji minister je nedavno v mestecu Giulianova imel govor, ki ga je prekinil jezen levičarski aktivist, ki je Salvinija označil za “usranega morilca”. Salvini mu ni ostal dolžan in mu je sporočil, da če želi migrante, jih lahko vzame k sebi domov.

Italijanski notranji minister in vodja Lige Matteo Salvini je ob nedavnem govoru, ki ga je imel v Giulianovi, naletel na levičarskega aktivista, ki ga je označil za “usranega morilca”, in sicer zaradi Salvinijeve brezkompromisne drže glede sprejemanja ilegalnih migrantov v državo.

“Aplavz za gospoda, ki je ravno zadel deset migrantov. Pustite svoje ime, priimek, davčno in poslali vam bomo 20 migrantov, za katere lahko skrbite – zajtrk, kosilo, večerja,” je po poročanju portala Voice of Europe odvrnil Salvini. Če nekdo želi migrante, naj jih vzdržuje s svojim denarjem, ne pa z davkoplačevalskim, je poudaril Salvini.

Več denarja kot ima levičar, več pridiga ostalim o moralnosti
Zatem je izpostavil licemerje levičarjev iz srednjega razreda, ki so se vedno pripravljeni zavzemati za migrante, nikoli pa dejansko soočiti s posledicami migracij. “Več denarja, ko imajo komunisti, bolj ostalim pridigajo o moralnosti,” je bil oster Salvini.

“Resnični morilci so ljudje, ki sodelujejo s tihotapci in izražajo dobrodošlico migrantom, zaradi česar je Sredozemsko morje postalo mokro grobišče,” je izpostavil Salvini in opozoril, da z ilegalnimi migranti prihajajo tudi tihotapci orožja in droge. “Nikoli v življenju ne bom sostorilec preprodajalcev mamil v Giulianovi in te ljudi (migrante) bom poslal nazaj domov, od prvega do zadnjega. Od prvega do zadnjega.”

Ivan Šokić