[Video] James Delingpole: Britanski parlament prisluhnil “ekofašistični” Greti, noče pa dati besede ameriškemu predsedniku Trumpu

Predsednik poslanske zbornice John Bercow in Greta Thunberg (vir: twitter)

Britanski parlament je presegel samega sebe. V sredo je pred britanskimi poslanci spregovorila švedska 16-letna podnebna aktivistka Greta, predsednik britanskega parlamenta pa te “časti” ne ponudi ameriškemu predsedniku Trumpu, ki bo Veliko Britanijo obiskal v juniju.

Konservativci, ki so to zgolj po imenu, je primeren opis, ki v veliki meri dobro zadene stanje britanske konservativne stranke. Britanski parlament je namreč v sredo dal besedo Greti Thurnberg, ki je poslancem solila pamet z vso levičarsko propagando o podnebnih spremembah, s katerimi so ji na Švedskem prali možgane od malih nog.

Tako je celo trdila, kot piše Breitbart, da vlade po svetu ne delajo “nič” v boju proti podnebnim spremembam, kar je po mnenju izvršnega urednika Breitbarta in poznavalca podnebne tematike Jamesa Delingpola daleč od resnice.

Države v svojem boju z mlini na veter storijo še preveč
Po njegovem mnenju britanska vlada dela še veliko preveč v zvezi z bojem proti klimatskim spremembam, saj se je v skladu s pariškim sporazumom zavezala k masovni “dekarbonizaciji” do leta 2050, kar predstavlja ogromne stroške, s komaj kakimi očitnimi prednostmi. Enako velja tudi za Slovenijo.

Po eni strani se lahko strinjamo, da države ne storijo dovolj v boju proti podnebnim spremembam, saj so mere, s katerimi se trenutno borijo, tako jalove, kolikor so v škodo vsem davkoplačevalcem. Vsi “napori” države v tej smeri se namreč vedno zvedejo na več davkov in več državnih izdatkov za financiranje “zelenih” alternativ. Ideja v ozadju je vedno, da če bomo prisiljeni plačati toliko penalov, kazni in višjih davkov, se bomo sami zavestno odločili in začeli rabiti “cenejše” in “čistejše” alternativne vire energije, ki “manj onesnažujejo.”

Glede na to, da se to ponavlja iz leta v leto, pa lahko zaključimo, da tako razmišljanje razen polnjenja državnega proračuna ni obrodilo dejanskih sadov, ki bi pripomogli k samemu boju z mlini na veter. Pardon, v boju proti globalnemu segrevanju.

Britanski konservativci zatajili Trumpa
Britanska konservativna vlada, ki jo vodi Theresa May, se je po mnenju Delingpola priklonila dekletu, ki prodaja “ekofašistično šarlatanstvo”, ne drzne pa si izraziti dobrodošlice ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu, ki je največji nosilec konservativnih vrednot vse od zlate dobe Ronalda Reagana in Margaret Thatcher.

Ivan Šokić

 • to_mi_delaj

  Komaj se je rodila, pa misli da je vso pamet sveta požrla. Uboga revca.

  • garfi

   rezultat pranja možganov v šolah in preko medijev

 • Stric iz ozadja

  “predsednik britanskega parlamenta pa te “časti” ne ponudi ameriškemu predsedniku Trumpu, ki bo Veliko Britanijo obiskal v juniju”

  Ce je “čast” in ne čast potem mu dol visi. Pa itak je bilo tam vec novinarjev kot poslancev. https://www.youtube.com/watch?v=CYZ0J9xeyds

 • garfi

  soros gLobaListična mafija je izumila globalno segrevanje
  in ga že preimenovala v vremenske spremembe
  sedaj so mafijci za to prevaro tudi nagnali mladino v akcije, ja pravi fašizem
  že pred mnogimi desetletji se je govorilo, da nameravajo kontrolirati vreme in s tem ljudi
  to potrjuje tudi skrivanje masovnega špricanja kemikalij v ozračje s potniškimi letali, HAARP, laserje itd

 • xtc

  Da Evropa in VB pospešeno drvita po zaslugi multikultarjev,socialistov in anarho liberalov na dno ni nič novega.
  Tale majhna socialistična tumpasta smrklja je že eden primer,degradiranosti družbe,ki sploh posluša takega idiota,ki nima niti pojma o čem.
  Nadalje me je včeraj presenetila še ena noviva ,da je človek,ki ga zelo dobro osebno poznam v VB postal “strokovnjak”,ker ga zelo dobro poznam celo življenje lahko povem samo to,da je lenuh in blefer,ki so ga vrgli iz vseh služb v zasebnem sektorju tukaj in še vdeh državnih nato pa se je 12 let vlekel po državnih službah in kradel bogu čas sedaj pa je strokovnjak v VB no že preje pa je tam zamenjal že dve službi-seveda državni tam in se veda je tudi ta nova pač državna.Skratka,nižanje standardov v tujini me preseneča,seveda pa ni rečeno,da namensko,da tamkajšnji socialisti namerno uvažajo somišljenike iz EU,da rušijo tradicijo tam in nižajo nivo.

 • xtc

  Dopušćeni govor debilne napumpane smrklje v parlamentu kaže na nizek IQ parlamenta in vladajočih,pametni poslanci bi preprosto zapustili,soljenje pameti s strani neke napol blazne smkljice,ki jo dajejo hormoni.

 • xtc

  Nobeden normalen odrasel človek si nebi smel dovoliti,da mu soli pamet taka smrkljica in ga ponižuje na nivo bebca zato je treba take poizkuse pobebavljanja ljudi na ignore.
  Človek se preprosto čudi,kako se lahko odrastel človek tako degradira v javnosti kot tile poslanci?

 • Morala

  Trump, po mojem niti noče in si misli svoje…

 • Slovenec 33

  Deklca še ne ve, da je le orodje ene največjih prevar v zgodovini človeštva, ko jih bo prečitala bo zanjo prepozno.

 • garfi

  cilj gLobaLističnih ekofašistov je tudi ukiniti avtomobile in potovanja in seveda popolna kontrola nad ljudmi
  v muslimanskem Londonu je okoljske opranoglavce in neumneže ščitilo 9000 polcajev
  ne upajo si protestirati niti pri kitajski ambasadi kaj šele v komunistični kitajski
  London Climate Protest: “Creepy” Chants from Brainwashed Crowd | Janice Atkinson
  https://www.youtube.com/watch?v=JmDgJbVX7xc

 • Olga101

  Levičarska zloraba otroka!

 • stajerc5

  Ko vidim oprano puncko, se lahko samo spomnim nasih ciciban in ponirskih casov z plavo kapico in rdeco rutico.
  Hvala celi moji druzini, da sem se vsem vedno samo v “ksiht” smejal in si mislil ter naredil po svoje!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!