fbpx

[Video] Jordanska poslanka v parlamentu: “Želja moje pokojne mame je bila obleči eksplozivni pas in se razstreliti med Jude!”

Foto: screenshot

Jordanska poslanka Huda Etoom je na parlamentarni seji 17. julija, ki je bila tudi predvajana na Jordan TV, izjavila, da je imela njena mama eno samo neizpolnjeno željo, “da bi oblekla pas z eksplozivom in se razstrelila med sionistične Jude”.

Poslanka Etoomova, ki zastopa mesto Jaraš v Jordaniji, je sporno izjavo podala na posebnem zasedanju parlamentarnega predstavniškega doma, ki je bilo sklicano, da bi se posvetovali, kakšno je politično stališče parlamenta. Dejala je še, da “bomo ostali brezobzirni, razen če nas ne pomorijo na zemljah Palestine”, in pozvala k svobodni Palestini “od jordanske reke do Sredozemskega morja”, poroča Jihad Watch.

Huda Etoom in njena mati sta odraščali ob učenju in prepričanju, da so Judje že po svoji naravi hudobni in naklonjeni k uničevanju muslimanov. Koran jih namreč uči in prikazuje Jude kot zlo in da je njihov namen, da bi uničili “blagostanje” muslimanov.

A. G.