fbpx

[Video] Kitajska vohunka v ZDA se je prerinila vse do samega vrha demokratov! Spala tudi z dvema županoma!

Kitajska vohunka Christine Feng pozira za fotografe skupaj z demokratskimi kongresniki in župani. Konresnik Eric Swalwell, nekdanji župan Fremonta BIll Harrison, kongresnica Judy Chu, nekdanji kongresnik Mike Honda in član mestnega sveta San Joseja Ash Kalra (foto: Axios)

Kitajska študentka Christine Fang naj bi se med leti 2011 in 2015 prerinila do samega vrha Demokratske stranke, nova razkritja pa kažejo, da je v resnici šlo za kitajsko vohunko, ki naj bi spala z vsaj dvema županoma mest srednjega zahoda. FBI naj bi eno tako srečanje v avtomobilu celo posnel.

Med leti 2011, ko je prišla v ZDA kot študentka in nenadnim nepojasnjenim odhodom nazaj na Kitajsko leta 2015 si je Christine Fang uspela pridobiti zaupanje številnih vidnih predstavnikov Demokratske stranke z območja San Francisca, povzemajo Axiosove trditve pri RT.

Fangova skupaj na fotografija pozira s kongresnico Judy Chu, nekdanjim kongresnikom Mikeom Hondo, kongresnikom Rojem Khanno, in članom odbora kongresa za obveščevalno dejavnost, kongresnikom Eric Swalwell, ki si je ime ustvaril s širjenjem laži o vmešavanju Rusije v ameriške volitve 2016, zaradi česar naj bi ameriški predsednik Donald Trump premagal Hillary Clinton.

Ljubkovala z dvema županoma
Fangova naj bi ravno tako leta 2013 zbirala sredstva za kampanjo kongresnice s Havajev Tulsi Gabbard, a ni nobenih znakov, da bi se srečali. A poleg tesnih stikov z vrhom Demokratske stranke na Zahodni obali, je imela Fangova še tesnejše stike z vsaj dvema županoma mest srednjega zahoda. To območje obsega Illinois, Indiano, Iowo, Kansas, Michigan, Minnesoto, Missouri, Nebrasko, Severno Dakoto, Ohio, Južno Dakoto in Wisconsin.

Čeprav ni dokazov, da bi bila Fangova spolno aktivna s Swalwellom, pa naj bi v njegov kabinet uspešno nastavila vsaj enega pripravnika. Iz Swalwellovega kabineta so za Axios povedali, da je kongresnik v zvezi s Fangovo že dal izjavo za FBI in da je Fangovo “srečal pred več kot osmimi leti in je ni videl skoraj šest let.”

Pri tem so dodali, da Swalwell ne bo sodeloval pri Axiosovi zgodbi zaradi želje, da bi zaščitil informacije, ki bi morebiti lahko bile zaupne narave. Desni komentatorski pol, vključno s predsednikovim sinom Donaldom Trumpom Jr. so že zahtevali Swalwellov odstop z mesta člana kongresnega odbora za obveščevalno dejavnost, saj je s strani Kitajske kompromitiran.

Trumpova administracija opozarjala na kompromitiranost ameriških politikov
Neimenovani obveščevalci naj bi za Axios povedali, da je Fangova agentka Kitajskega ministrstva za državno varnost. V svojem času v ZDA se je namreč pogosto srečevala z oficirjem, ki je na kitajskem konzulatu v San Franciscu delal kot diplomat. Ameriški pravosodni minister William Barr in direktor FBI Chris Wray sta pred časom opozorila, da kitajski vohuni vršijo pritisk na ameriške politike z namenom, da bi oslabili ameriško zakonodajno telo.

Kot poroča Axios je bila Kalifornija za Fangovo idealen kraj. Zvezna država je ena od gonilnih sil ameriškega gospodarstva, tam se nahajajo tehnološki giganti Silicijeve doline, prisotna je velika kitajska skupnost in država je v krempljih demokratov, ki vsakršen FBI nadzor nad državljani kitajskega porekla po hitrem postopku razglasijo za rasističen.

Nedavno se je na spletu pojavil posnetek s konca novembra 2020, v katerem profesor Di Dongsheng, namestnik dekana na fakulteti za mednarodne odnose Univerze Renmin trdi, da ima Peking “prijatelje” v “samem vrhu” ameriškega političnega establišmenta. Zahvaljujoč tem “prijateljem” naj bi Kitajska skoz leta uspela razrešiti vrsto problemov z ZDA, čemur pa je naredil konec Trump. Di je navdušeno napovedoval, da se bo to spremenilo, ko januarja postane predsednik Joe Biden. Kot smo na Nova24TV že poročali je Biden tesno povezan s Kitajsko. Komunistična partija naj bi preko bi mu preko kitajskih podjetij v katerih je igral vodilno vlogo Bidnov sin Hunter Biden izplačevala milijonske vsote. Te informacije in še veliko več nečednosti klana Biden je bilo razkritih, ko je na dan prišla vsebina trdega diska na pozabljenem prenosniku, ki naj bi pripadal ravno Bidnovemu sinu.

Ivan Šokić