[Video] Ko podnebna Greta ostane brez napisanega govora: Ni znala odgovoriti na vprašanje, na katero je do zdaj vedno imela “zapisan” odgovor

Greta Thunberg (vir: twitter)

Levoliberalna sfera z užitkom izrablja 16-letno švedsko avtistko Greto Thunberg za namene nadaljnjega nesmiselnega zastraševanja s koncem sveta zaradi podnebnih sprememb. Zadnji video, ki je prišel v javnost, pa razkriva, kako se najstniška aktivistka sooča z vprašanji, na katera ves čas odgovarja, ko je prepuščena sama sebi in ob sebi nima odraslih, ki bi ji narekovali, kaj naj pove.

Potem ko je 16-letna Greta Thunberg pred Združenimi narodi jokala, kako ji kradejo prihodnost, da namesto, da bi bila v šoli, mora reševati planet, se je udeležila še novinarske konference, kjer je nastopila poleg drugih mladih podnebnih aktivistov.

A kaj hitro se je zalomilo. Thunbergova, ki kakor robot vedno recitira ene in iste stvari, je tokrat delovala zmedeno, neprepričano in nič kaj prepričljivo.

Če se drugače ustvarja slika male zelotke, ki je na svojem osebnem džihadu proti podnebnemu segrevanju, je bilo tokrat, ko je bila prepuščena sama sebi in ni bilo v bližini nikogar, ki bi ji prišepetaval ali ji porinil odgovor v roke, drugače.

https://twitter.com/jozzipp/status/1176480120191750150?

“Kaj bi radi sporočili svetovnim voditeljem s svojim delovanjem?” je bilo vprašanje, ki ga je moral novinar ponoviti za Thunbergovo.

Naenkrat ne more govoriti v imenu vseh
“Sporočilo, ki ga želimo poslati, je, da smo imeli dovolj,” je odgovorila Thunbergova, nato pa hitro vprašala, ali želi še kdo odgovoriti na to vprašanje, saj ona “ne more govoriti v imenu vseh”.

Slednje je sploh nadvse presenetljivo, saj Thunbergova nikoli prej ni imela težav, da bi govorila v imenu vseh preostalih mladostnikov, ki so jim po njenih lastnih trditvah odrasli ukradli prihodnost.

Na tiskovni konferenci je sledila tišina. “Ne gre tako enostavno brez scenarija in odraslih, a hvala, bilo je zanimivo,” je video komentiral Pieter Kos.

Ivan Šokić

 • Janez Novak

  Greta je dokaz, da se da z denarjem in propagando narediti karkoli. Iz belega črno in iz črnega belo. Ona je ravno toliko pristna kot podnebna katastrofa. Oboje je fake. Toda z Greto je šla multinacionalna globoka država le malce predaleč. Ovce kupijo karkoli, kar jim ponudijo dominantni mediji, vsi pa le niso ovce. 500 podnebnih znastvenikov je pisalo Guterresu, generalnemu sekretarju OZN, da se črnoglede napovedi izpred let niso uresničile, saj se planet ne segreva kot so predvideli. Pozvali so k trezni znanstveni razpravi brez histeričnih Gret, ki nimajo pojma od pojma o podnebnih spremembah, temveč s strokovnjaki in argumenti.

  • M. Ritchie

   Res lepo povedano. Se absolutno strinjam s tabo Janez.

  • freedomfighter

   Ja torej znanstveniki ne zanikajo podnebnih sprememb le s casovnim okvirjem se ne strinjajo…pa se to…pozvali so h trezni razpravi o podnebnih spremembah…in kako naj ima kdo trezno razpravo s tistimi ki zanikajo vpliv cloveka na podnebje…to je kot da bi imel trezno debato z nekom ki trdi da je zemlja ploscata…enostavno se ne da

   • Ivan Ivanovič

    freedomfighter, očitno si vernik podnebnih sprememb. Znanstveniki so izreno zapisali, da podnebne krize ni, da se je zemlja v svoji geološki zgodovini vedno segrevala in ohlajala, da smo zdaj v obdobju segrevanja, ker se je pred komaj 200 leti konačala mala ledena doba in da CO2 ni poglavitni razlog segrevanja, še manj pa vpliv človeka. Vse skupaj je dobro premišljen nateg s ciljem prisiliti ljudi, da plačujejo tudi zrak, ki ga dihajo. Podjetja že plačujejo za izpuste CO2, naslednji korak bodo gospodinjstva, naslednji pa sleherni posameznik – če se ta norost ne ustavi. Greta je prav simbolična figura, ki dokazuje, da gre za norost.

    • freedomfighter

     Glede na to da te moti omejevanje izpustov co2 v okolje zgleda da si zelis zrak kot je bil v casu velikega smoga ko je v londonu v roku parih tednov umrlo vec tisoc ljudi…najbrz si eden tistih ki je vcasih govoril da ima smog vonj po denarju…zame ima bolj vonj po raku in astmi…znanstveniki so tudi lepo napisali da clovek ima vpliv na.podnebje samo ne tako groznega kot strasi greta…in strinjam se da ima zemlja obdobja ohlajanja in segrevanja zanimivo je pa to da smo imeli v cloveski zgodovini ze ledeno.dobo in obdobje segrevanja vsebnost co2 ni bil pa se nikoli tako visoka v cloveski zgodovini…pa trenutno ne bruha noben super vulkan ali kaj podobnega…me zanima kako to razlozis in ali si.mnenja da spremembe vsebnost razlicnih plinov v ozracju nimajo nobene posledice…recimo za primer…vcasih je bilo vec kisika v ozracju za to so bile zivali vecje…poizkus s hrosci je to.dokazal…kaj mislis da se zgodi.ce obcutno povecas vsebnost co2? Po tvoje ima najbrzbblagodejen ucinek na bitja ki zivimo od kisika…aja pa vecina znanstveniko se strinja da clovek ima vpliv na podnebje in po mojem mnenju je veliko ponizevanje in podcenjevanje nase civilizacije glede na to da se v ledu na severnem tecaju poznajo sledi rimske industrije…pa za ta dokaz ni potrebno biti vernik ker je dejansko fizicen dokaz in se ga ne da razlagati dvoumno…a si.mnenja da so imeli rimljani mocnejso in bolj umazano industrijo od nase?

     • hle

      Vse si že povedal z tem da enačiš CO2 z smogom pravzaprav v vsej tej gonji sploh še nisem zasledil enega znanstveno izmerjenega dokaza da je obnašanje CO2 pod vplivom sončnega žarčenja kaj drugačno kot pa v mešanici plinov ki ji rečemo zrak prašni delci pa dokazano atmosfero hladijo in ne segrevajo kar se pa tvojih fizičnih dokazov tiče pa le to tisti vzorci so bili z Grenlandije in ne iz severnega tečaja ko so jo pred tisočletjem odkrili Vikingi so jo poimenovali zelena dežela celo žito so bojda pridelali tam in to je bilo precej za Rimom in še druga zanimivost čeprav takrat tam ni bilo ledu Benetke ki so tedaj doživljale svoj razcvet niso bile 30m pod morjem

     • freedomfighter

      Samo dva vprasanja…a ti si.mnenja da visoka kolicina co2 v zraku nima negativnih posledic za zdravje ljudi in drugo…ce na islandiji ni bilo ledu.kako imamo potem tam led v katerem so baloncki zraka iz pred vec tisoc let…ne vem a si hotel ovreci dejstvo da imajo led v katerem so sledovi rimske industrije ali kaj drugega…si imel pa.prav da so sledi iz grenlandije…vcasih se tudi jaz zmoti in z.veseljem priznam napako…aja pa nisem enacil smoga s co2…jaz drugace trdim da je gonja proti co2 popolnoma neumna ce se ne lotimo zivinoreje ki je najvecji onesnazevalec okolja na sploh…da o izpustih plina ne govorimo

     • hle

      Verjetno bi se lahko prerekala ure o tem pa bom poskusil na hitro v prvi vrsti tistim ki trdijo da lahko datirajo neko snov ne verjame nič kaj pa je nastanek neke snovi to da je neka molekula H2O enkrat zamrznila je samo dogodek v njeni dolgi zgodovini nastala pa je takrat ko sta se dva atoma vodika spojila z atomom kisika kdaj pa so nastali ti atomi pa je sploh zgodba zase Na Antarktiki so rekli da so našli vzorce stare več milijonov let in preko njih določili model vpliva CO2 na podnebje pred pol tisočletja je nastala karta ki jo je imel v lasti Turški admiral zagotovo je bila že mnogokrat prerisana do takrat med drugim kaže južno Ameriko in Antarktiko ampak ne takšno kot jo poznamo danes ampak takšno kot bi bila brez leda poguglaj Piri Reis map pa boš videl seveda je bila zagotovo od nekje prerisana kajti Turki niso pluli po Atlantiku takrat ampak izvor pa tudi najbrž ni izpred nekaj milijonov let ne glede na vse simulacije ki nam jih vsiljujejo prihodnosti ne moremo poznati lahko si pomagamo samo če poznamo preteklost kar se pa živinoreje tiče se pa tukaj zopet vidi enostranska pamet kavč ekologov živinoreja je edini pa še ta ne popoln krogotok snovi čista rastlinska proizvodnja kar vidite kot rešitev pa temelji na nafti kemiji in rudarstvu

     • freedomfighter

      Zanimivo da ljudje kot ti vedno tako dvomite v vse zadeve glede znanosti tudi ce je ogromno materialnih dokazov po drugi strani pa vrjamete v vse verske neumnosti za katere ni pa prav nobenega dokaza…ampak kot si rekel tukaj lahko debatirava ure pa nebi nikamor prisla…zivinorejo sem omenil kot prvo zaradi plinov ki jih spusca govedo in po drugi strani ker meso in mlecni izdelki predstavljajo majhen del prehrane za njih pa porabimo skoraj polovico pridelovalnih povrsin…hrana za zivino…pa jaz ne zagovarjam neke ciste rastlinske pridelave…se eko zadeve se mi zdijo bull shit glede na to kako neproduktivne so ampak ok…ubistvu je meni dosti vseeno za te zadeve ker je cloveska mentaliteta taka da se ljudje pac ne bodo odpovedali kancku udobja danes za prihodnost tako da so ubistvu te debate povsem nepotrebne…people dont change…to bi se morali te okoljevarstveniki pac sprijaznit

  • SIMON ROZIC

   To trdim že ves čas! Izraba otroka v ta namen je kriminal in bi ga lahko
   zelo strogo kaznovali! Greta ni kriva nič, njeni “učitelji” pa so ji lahko
   uničili kariero za celo življenje!

   • Andrej

    Krivi so starši , ki jih muči čstihlepnost in slutnja zaslužka , če je to podmladek politikov
    se nam slabo piše ! Deklica se ne zaveda , da dela sama sebi in drugim veliko škodo !

   • VERZIFIKATOR

    Greta Langstroom

    NOVA GARBO

    Nova Greta v filmu se najavlja,
    Garbo ni, za tisto je prevroča,
    za okus gledalcev prepekoča,
    vlogo naučeno ko ponavlja.

    Vroči da so njeni filmi vedno,
    to trdijo filma aktivisti,
    raznih vrst statisti in avtisti,
    češ da je zares ogleda vredno.

    Narode bi Greta združevala,
    pred ekrane vztrajno jih vabila,
    zrasla punci do neba so krila,
    nova zvezda je čez noč postala.

    Nova Garbo? Saj se je zmešalo
    filmarjem in zlasti producentom,
    smrklji s kakšnim IQ-kvocientom
    se je vendar glavno vlogo dalo?

    Nič ne de, ko Garbovko odsluži,
    skrijejo za temna jo očala,
    važno, da nasedla zdaj budala
    lopovom bo, ki se z njimi druži.

    • SIMON ROZIC

     Oh, kako se mi zahoče,
     da se malo ščene joče,
     ker ni dobilo čokolade
     od svoje mentorice mlade…

  • Andrej

   Greta ni čisto pri sebi , je orodje v rokah špekulantov , ki jim je malo mar kaj se dogaja z našim planetom ! Politiki izrabljajo mladoletnico , ki kaže vse simptome avtizma !

 • FORT WORTH

  Deklica je vodena in zlorabljena s strani nevesntnezev, ki si preko nje ohranjajo dobro placane sluzbe.
  Vse skupaj je za potrebe skrajnih levicarjev zrezirano in zlagano.
  To so jasno povedali tudi znanstveniki.

 • JANEZ GUS

  Ubogi otrok.TU se vidi,kaj so komunarji sposobni.Poglejte naše potomce zločincevZZB,kako na svojih lažnjivih mitingih zlorabljajo otroke.Tu prednjačijo partijske vlačuge beri tov.učiteljice.

 • pesjanar

  Naša rdeča …..luftarca tudi brez švindl cetlca ne zmore niti enega stavka,edini odgovor so čudne grimase zmedenega osebka….

 • soc

  Ta neprijetni otrok je le topoumno orodje v rokah globalistov. Svetovna vojna med globalisti in nacionalisti je že nekaj let v polnem teku v teku, zaenkrat še brez mogočnih bomb. A kot je Trump lepo prebral v svojem govoru na OZN, ZDA globalistom z agendami kapitala, Manifesta in Korana na bodo dovolile zmage.

  Vsaj na svojih tleh ne. Evropa naj se pa znajde, ZDA so je reševale trikrat v stotih letih, morda je tokrat ne bodo.

  • xtc

   Nato pride vojna do izginutja te agende z sociaklisti in islamisti vred,kot anarholiberali.

  • Miro Jereb

   Bolj točno nisi mogel…To vsi pozabljaj kolikokrat so nam američani rešili rit.

 • Mojca pokraculja

  Greta je fake avtistična in ima fake Aspergerjev sindrom.

  • Felikss_AH

   Je pa naravno tele

   • rubec

    hehehe. u sridu.

 • Karel Triler

  TAKO DELAJO KOMUNISTI BARABE. PO UPORABI ZAVRZI .

 • Andrej S

  A niste vidl da ni hotela povedat vsem v obraz da je zemlja ravna

 • Andrej

  Noja, ima se fajn, zastonj, ni ji treba v šolo, kaj drugega pa niti ne pričakuje. Mimogrede, a je ekipa, ki jo je spremljala na jadrnici že odletela nazaj? Koliko je to stalo, kdo je plačal in koliko CO2 sledi so pustili za seboj?

 • trumpet2018

  posledice pranja možganov MK ultra : izguba spomina, histerični napadi, nezmožnost koncentracije in občasni živćni zlomi, da ne omenjam downovega sindroma debilne Grete in še cel kup psihičnih problemov. nihče več ne naseda njenemu bullshitu, tudi najbolj butasti so spregledali

 • goldhorn

  Vsa ta histerija okrog podnebnih sprememb ima v ozadju samo en cilj: počasi bo treba plačevat izpuste, pa odpadke in vse sorte svinjarij. Nekateri vidijo v tem lepe zaslužke, ki jih bomo plačevali vsi.

  • macon

   Plačevali bomo levičarske “študije”, zasedanja in državne okoljske sinekure, naredili pa bodo nič, samo lagali, zajedali in se delali pomembne.

   Zavzemajo se za legalizirano levičarsko krajo, skrb za okolje jim je dobrodošel izgovor.

 • Jan Kovalski

  V svojem “pretresljivo” patetičnem govoru pred OZN je 51 krat pogledala na listek.
  Njeni voditelji so jo očitno precenili, da je že sposobna za samostojno odgovarjanja na vprašanja.
  Od zdaj naprej jo bodo bolj skrbno varovali.
  Je pa smešno, da so glede okolja skušali pritisniti na ZDA in Trumpa, ker je Amerika v zadnjih 10 letih daleč najbolj zmanjšala izpuste v ozračje in je sedaj bolj “čista” od EU, sploh pa Azije.

 • Nata

  @ Mojca je dobro napisala.

  Gretica ja mali, nevzgojeni otrok,preveč zaposlenih staršev, po vzoru permisivne vzgoje na Švedskem.
  Izrabili pa so jo, zaradi sorodstvenih vezi izkoristili.
  Mama pa je en lep mezzosopran . . . . . tako mimogrede
  https://www.youtube.com/watch?v=ckvc98wDHEI

 • rubec

  Greti so očitali, da kaj se gre, ko pa tudi ona prdi. Pa je rekla, da si takrat da gor akrapovičev auspuh.

  • Felikss_AH

   LOL…

   Še na kljun si ga naj da ba bo popolno sinhronizirana z ritjo… edino škoda Akrapovičevih auspuhov

  • tomven

   Za avtomobile ali motorje… je pomembno!

  • Jefferson Vendski

   Si me s temle spomnil, Greta me malo spominja na eno bejbo iz Ivančne Gorice, s katero sem ga nekaj sviral pred par leti. Potem pa se je vmešala Lolita in mi sramne dlake spletla v kitko, kot jo ima Greta. Usoda, ti rečem.

   • rubec

    hehehehehehehehe

 • Jan Kovalski

  Še enkrat:

  Gretina mama Malena Ernman je napisala knjigo v kateri je navedla:
  “Greta je sposobna videti tisto, česar drugi ne morejo videti. S prostim očesom lahko vidi ogljikov dioksid. Vidi, kako CO2 izteka iz dimnikov in spreminja ozračje”

  Menda je bila stara osem let, ko je na televiziji in v šoli prvič videla fotografije in slike o plastiki v oceanih in slišala, da je globalno segrevanje povzročila človeška dejavnost.

  “Greta je nenadoma nehala jesti dan za dnem” piše njena mati. “Zaradi motnje hranjenja smo morali prešteti število njokov v njenem krožniku, da smo videli, ali jih je dobila dovolj. In da bi pojedla tretjino banane ji je vzelo eno uro. ” Greta je nehala hoditi v šolo, nenehno jokala in govorila samo s starši, sestro in eno učiteljico. Pri enajstih letih je zdrsnila v depresijo. Prepričala je starše, naj zmanjšajo ogrevanje in prenehajo jesti meso.

  Vprašanje je koliko od tega kar pravi njena mama je sploh res in je mogoče samo poza s katero bi želeli prikazati kako Greta trpi zaradi odnosa ljudi do okolja. To bi jo lahko naredilo za mučenico, s tem bi skrili igro in pozerstvo, pri tem jim je v pomoč njena bolezen.

  • Peter

   Sem imel v mladih letih soseda….

   Menda je bil star osem let, ko je prvič videl sliko gole ženske in ugotovil, da lahko ob taki literaturi onanira. Starši mu niso razložili, da je to normalna človeška dejavnost, pač so upali, da bo z leti fant nehal vleči tistega svojega curaka. Baje pa je sposoben videti skozi ženske obleke, s prostim očesom vidi, kaj imajo pod perilom.
   Kmalu je nehal jesti in piti, samo še onaniral je. Banane se mu sploh niso upali dati v roke, ker se mu je povsem utrgalo in jo je vlačil po rokah nekaj ur…
   Potem je zdrsnil v depresijo, nehal je hoditi v šolo, jokal je in govoril samo še po hot linijah na mobilcu. Prepričal je starše, da so prenehali seksati.
   Zdaj hodi okoli in je mesija. Ljudje ga poslušajo in se čudijo njegovi modrosti, ni pa jim jasno, kam izgine vsakih pet minut….

   Ime mu je pa Gregor, če vas slučajno zanima, no.

   • rubec

    hehehe

  • samotoje

   Saj pravim- Vodiška Johanca.

 • Artur

  Retardiranke, Nasa mafija in ostali satanistični prevaranti nategujejo naivne, da je to živi obup.
  NASA! PROVE your fake SPACE SUITS in your VACUUM CHAMBER
  https://www.youtube.com/watch?v=d6xBcUY8CPU

 • macon

  To niso levoliberalci, to so (neo)socialisti in komunisti. Liberalci so desna ekonomska usmeritev, ki se zavzema za individualnost, osebno odgovornost in čim nižje davke in majhno državo, torej povsem nasprotno od tega za kar se zavzemajo skrajni levičarji.

  Tem gre samo za oblastno agendo, denar za nič in povsem drugačna dejanja kot je njihovo “dobronamerno” laganje.

  Greta je pa patetičen otrok, ki lepo odslika duševno bolno permisivno otročjost skrajnih levičarjev. Vsi imamo namreč svoje glasnogovornike in ljudi s katerimi se identificiramo po svoji podobi.

  • VERRZIFIKATOR

   Greta Langstroom

   NOVA GARBO

   Nova Greta v filmu se najavlja,
   Garbo ni, za tisto je prevroča,
   za okus gledalcev prepekoča,
   vlogo naučeno ko ponavlja.

   Vroči da so njeni filmi vedno,
   to trdijo filma aktivisti,
   raznih vrst statisti in avtisti,
   češ da je zares ogleda vredno.

   Narode bi Greta združevala,
   pred ekrane vztrajno jih vabila,
   zrasla punci do neba so krila,
   nova zvezda je čez noč postala.

   Nova Garbo? Saj se je zmešalo
   filmarjem in zlasti producentom,
   smrklji s kakšnim IQ-kvocientom
   se je vendar glavno vlogo dalo?

   Nič ne de, ko Garbovko odsluži,
   skrijejo za temna jo očala,
   važno, da nasedla zdaj budala
   lopovom bo, ki se z njimi druži.

  • Felikss_AH

   Ja drži… povsem je napačno imeti Levičarstvo za neki Liberalizem… ker gre za “čisti žlahtni” Levizem, Levičarizem, Levuharizem… skratka Komunistični Levuharizem (Leftism). Sicer se pa temu Desnem Liberalizmu nadomestno pravi Libertarijanizem (Libertarian).

 • Steiermark

  Greta me je pri teh odgovorih, ki jih ni znala podati, na vprašanje novinarja, spomnila na “našo greto”, šiviljo in expertko za prešvicane tkanine, ki je pravtako, kot greta, tudi sama “odgovarjala” na vprašanja komisije pri EU…. Nekaj pa le imata skupnega – obe bolj kratke pameti in arogantni ter zlobni……

  • freedomfighter

   A si se ti ze pozanimala v katere rase se delimo ljudje?

 • xtc

  No kaj tule dodati?
  Ja tole nizek IQ in prikaz ,kako debila naučiš brati nekaj kar ni zmožen razumet in niti ne ve kaj pomeni.
  Skratka zadeva je izpadla kot opica,ki pleše vedno enako,na vsakič drugo melodij,kaj to pove?
  Umska zaostalost in nezmožnost razumevanja realnosti in presoje stanja.

 • Janez Novak

  Aspergerjev sindrom (AS) ali aspergerjeva motnja je motnja avtističnega spektra, za katero so značilne hude težave v socialnih interakcijah ter omejeno in ponavljajoče se vedenje in zanimanje. Od drugih motenj avtističnega spektra se razlikuje po razmeroma ohranjenem jezikovnem in spoznavnem razvoju. Čeprav za diagnozo nista nujna, sta pogosto prisotna tudi telesna nerodnost in nenavadna uporaba jezika. (wikipedija)

  Zadeva je najbolj zanimiva z vidika, kako se da z agresivno propagando prodati čisto vse: butca in nevedneža za genija in vseveda, moteno osebo za odrešenika sveta. Bog ve, kaj še vse načrtujejo njeni mentorji z Greto. Morda bo kmalu predsednica švedske vlade. Brala bo s plonk cegelcev kar ji bodo servirali mentorji in bo tako uspešna kot naš Serpentinšek.

  • Vojteh Dovč

   bravo lepo da si omenu serpentinška —-pokvaril si si ves članek škoda
   ( vsaj 1x da ni kriv Kučan –ali pač )

 • Artur

  Californication – Red Hot Chili Peppers tribute – Lyrics
  https://www.youtube.com/watch?v=Vs_T4lpACUM

 • Artur

  Kaj ko bi si ta retardirana budala v šupak ali kar v luknjo v vampu porinila cev in jo napeljala v na njen hrbet privezano zbiralno vrečo tako kot kravam v nori Ameriki in tako dala zgled drugim levim idiotom vboju proti globanem segrevanu brez spuščanja toplogrednih plinov.Naprtana s to prtljago tako, da bi bilo to bolj merodajno tudi na svojih javno nastopajočih debilnih izpadih.
  Cows Wear ‘Fartpacks’ Which Catch Enough Gas to Power a Car
  https://www.youtube.com/watch?v=zM0UbD9Spns

 • Peter

  Jadrnica čaka ali bo zaradi hude telesne in umske izčrpanosti potovala domov z zasebnim letalom?

 • Olga101

  Vsak diktator je imel svojo “Greto”! Pazite se marionet!

 • Miro Jereb

  Fiasko…

 • freedomfighter

  Spet ta greta jojojo…pa ce je ona na jihadu proti podnebnim spremembam kaj po tem ste vi na jihadu za podnebne spremembe ali kako to gre glede na to da ste glasni priblizno tako kot ona…pa spet dokazujete kako ste nevedni glede na to da ji na dnevni ravni delate reklamo…vecina tujih medijev se je po trumpovi izvolitvi naucila da slaba promocija v politiki ne obstaja…najucinkovitejsi nacin je ignoriranje…skratka manj ko se govori o greti slabse je to zanjo ker bolj ko jo napadate vec ima podpornikov…cloveska mentaliteta pac

  • šmentanamuha

   Ovca, nehaj se cmeriti inraje preberi, kar je prilepil Artur. Van Alenovi pasovi so varna zaščita pred človeškim virusom, zato naj te ne skrbi, da bi kdo lahko ušel od tu.

   • freedomfighter

    Ti meni ovca hahaah…ti kar zivi pod svojo kupolo…in vsakic ko ovrzem kaksno neumnost ko jo poves o vesolju ne dobim nobenega pametnega odgovora…ze to da ves cas govoris o van alanovih pasovih ne ves pa niti kje je meja med atmosfero in vesoljem…kako pridemo preko van alanovih pasov sem ti pa ze dvakrat napisal…s pospesevanjem, sciti pred radiacijo in pa sciti pred toploto…enostaven ogovor ki ga ti kar noces razumeti ker pac zivis pod kupolo neznanja

    • šmentanamuha

     Sporoči svojo rešitev Nasinin strokovnjakom, mogoče ti jo odkupijo.

     • Artur

      Verjetno ima že v garži narejen prototip akceleratorja za preboj van alenovih pasov na poti do meseca zdaj čaka samo še na kupoprodajo patenta z NASholesi hahaha….

     • šmentanamuha

      :) men se tud zdi .)

     • Artur

      Tisti video z Vaser vago v letalu je zanimiv a ne?

     • freedomfighter

      Oni so to ze ugotovili vec kot 50 let nazaj…zgleda si bil v tistem obdobu za luno…aja ne…oni so pristali na luni ti si bil v jami hahah… je pa zanimivo kako jaz pisem preverjene stvari ti pa kar nekaj…skratka ti se zgleda ne strinajs da se skozi van alanove pasove pride s pospesevanjem in sciti pred radiacijo in vrocino…no sedaj mi pa ti povej zakaj se tebi te resitve ne zdijo mozne ker zaenkrat si ti mene spraseval stvari ki imajo zelo enostaven odgovor ampak ga kar iz nekih neumnih razlogov noces sprejeti…cudno da me ne sprasujes kako deluje parni stroj…tam je tudi nostaven odgovor ampak dvomim da bi se ti strinjal z njim…skratka ti mi nisi znal odgovoriti niti kako deluje gps brez satelita niti zakaj nebi mogli cez van alanove pasove…ti si samo rekel skozi van alanove pasove ne moremo…zakaj? Ker si ti tako rekel? Zdaj pa res ce mislis pisati same nepreverjene neumnosti in tvoja “dejstva” za katera ni nobenih dokazov niti nobenih razlogov kaj sele izracunov mi raje ne pisi ker se mi ne da imeti se ene take debilne debate kot sem jo imel pred dnevi s psihopatko staiermark ki mi je pametovala o tem kateri rasi pripada kdo ni mi pa znala niti povedati katere rase sploh obstajajo…zgleda ste na tem portalu vsi isto zblojeni in govorite kar v tri dni…jaz se oglasam samo ce se prej ostvari pozanimam…pa ne na youtubu ampak kaksni knjigi ki je podprta z izracuni in preizkusi ne pa youtube komentarji ker vidim da se vas veliko na tem portalu namesto iz znanstvenih knjig ucite od youtuberjev ki so se komaj naucili brati…pa se to slabo glede na to do kaksnih spoznannj pridejo

    • šmentanamuha

     WikiLeaks objavio tajne snimke “slijetanja na Mjesec” snimljene u Nevadi

     https://www.youtube.com/watch?v=WvvMidJkAy4&t=334s

     • Artur

      Nekako mi lunarni modul Eagle spominja na nekaj kant za smeti skupaj sešvasanih Lol.

   • Artur

    Uničili tehnologijo za potovanja na mesec zdaj pa ne morejo več skozi vakum pospeševati po freedomfightersko, da bi ga ponovno obiskali a oni ob tem že razmišljajo za potovanje na Mars hahahaha ma prav zabavno bi bilo to če nebi bilo skregano z zdravo pametjo.

    NASA: “We Destroyed The Technology To Go To The Moon”
    https://www.youtube.com/watch?v=Jjt7HpC6w3o

    NASA priznala da je Zemlja ravna i stacionarna
    https://www.youtube.com/watch?v=L79oEsBF6iE

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=280&v=6nNUEU8gnf4

    • šmentanamuha

     Pravkar sem nabavila knjigo Krug Zemaljski Elvisa Duspara. Poznaš?

     • Artur

      Ogledal sem si nekaj njegovih prispevkov na You Tubeu, dokaj prepričljivo mi deluje v svojih argumentih moti me samo njegov verski fanatizem, ki ga vsiljuje s tem v zvezi. Za to njegovo knjigo sem tudi že slišal a zaenkrat še ne razmišljam o nakupu :)

     • šmentanamuha

      Ne glede na versko prepričanje, je izjemen, inteligenten, prodoren, upa si. Jaz ga kar spremljam.

     • Felikss_AH

      Šmenta… pa ne mi reč da piješ blaznosti tega “ravnozemljaša”. Celotno svetovno bratstvo Flat-Earth “znanstvenikov” je za v eno cirkuško areno… pa si naj tam ravnajo pamet kar med sabo

 • Artur

  Ali se ta škodljivi idiot od Grete zaveda kako škodi sto tisočim ali milijonom študentom, ki štrajkajo proti podnebnim spremembam ob njenem javnem zavajanju in pokanju frisov namesto, da bi ta čas pridobivali znanje v šolah, šole prazne ulice polne uporabnih opranoglavih idiotov? NWO Globalistična agenda z njeno pomočjo spreminja mladino v uporabne idiote za kar je tudi ena od točk njihove agende 21.

  Manipulativni ‘Plan 21’ – Pogledajte načine kojima elita stvara Novi svjetski poredak
  https://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/manipulativni-plan-21-pogledajte-nacine-kojima-elita-stvara-novi-svjetski-poredak-82983/

  VAŽNO!! PRVI OTKRIVAMO: Ovo je sadržaj dokumenta koji će potpisati sve zemlje svijeta ovoga mjeseca!
  Že podprto in podpisano s strani naše narodno izdajalske politikantske bande. S strani Levajzlov sredincev desnih sredincev, vseh brez izjeme.

  https://www.dnevno.hr/planet-x/vaznoprvi-otkrivamo-ovo-je-sadrzaj-dokumenta-koji-ce-potpisati-sve-zemlje-svijeta-ovaj-mjesec-828588/

  • xtc

   Nobenega novega poredka ne bo ampak vojna,ki bo pometla z abotnostmi in še čim.
   Veš vedno še drži tisti žleht “pobožni rek, Človek vrti,Bog obrne in celo zgodovino je pač tako.

   • freedomfighter

    Za vas vernike je itak super…ce se izkaze da se okoljevarstveniki motijo boste imeli prav ce bo sel pa svet h hudicu boste pa rekli da je to bozja kazen…skratka z verniki se ne da debatirati

  • freedomfighter

   Haha seka ga tebi seka

  • Felikss_AH

   Dobri linki… samo ih serviraj še naprej… tudi za draženje usekanih Levuhcev

 • Artur

  Tretja svetovna vojna že traja(vojna satanistične NWO elite proti preostalemu delu človeštva s pomočjo hlapčevskih narodno izdajalskih politikantov) ni treba več čakat na njo.
  ALARMANTNO, LORD MONCKTON – 2015. na Summitu u Parizu uspostavit će se Nova svjetska Vlada! Ovog puta neću to moći spriječiti!
  https://www.dnevno.hr/planet-x/misteriji/alarmantno-lord-monckton-2015-na-summitu-u-parizu-uspostavit-ce-se-nova-svjetska-vlada-ovog-puta-necu-to-moci-sprijeciti-130477/
  Levi monstrumi presegajo že sami sebe v svojem zlu.
  NWO AGENDA IDE PO PLANU: SAD javno potiče građane na ubojstvo živog tek novorođenog djeteta
  https://www.dnevno.hr/planet-x/agenda-ide-po-planu-sad-javno-potice-gradane-na-ubojstvo-zivog-tek-novorodenog-djeteta-92230-687770/

  • šmentanamuha

   Hvala za povezavo, Artur.

   • Artur

    Malenkost, pa drugič še kaj več.

  • Olga101

   Povezavi žal ne delujeta!

   • Artur

    Meni delujeta, probaj desni klik – odpri povezavo v novem oknu.

   • Felikss_AH

    Delujeta!

 • Artur

  Useful Idiot Children Used for Globalist Climate Alarmism
  https://www.youtube.com/watch?v=bFVpJT7lTmk

 • šmentanamuha

  Zdaj smo slišali resnično Greto.

  • Artur

   Njeno umsko bolano mater tudi norost se tudi podeduje vse skupaj pa levi idioti jemljejo zdravo za gotovo Lol !
   https://www.youtube.com/watch?v=5xs0LVBK1YQ

   • šmentanamuha

    Dober si, da tole najdeš, dodana vrednost k članku.

 • učko

  Ekološki problemi niso “LEVI ali DESNI” ! Tako neumni desnuharji kot zlorabljanje ekologije levuharjev gre na škodo nujni ekološko ozaveščeni politiki ! Fuj, za ene in za druge !

  • freedomfighter

   Se strinjam

 • Svoboda

  Sorosova zmesana ljubjenka

 • freedomfighter

  Aaa pa smo spet pri.youtube filmcku hahah…well i rest my case…sem si pa sel pogledat video za foro in kajsne res poka hahah…za primer…neke tezave ima s tem da zemlja potuje po vesolju s hitrostjo 100 000 km in ni mu jasno kaksno hitrost po tem potrebuje plovilo da prude do lune hahahah zgleda ne razume da se plovilo v orbiti po vesolju premika z isto hitrostjo kot zemlja…hahah kaksna neumnost ga zmoti res hahah…plovilo se okoli zemlje vrti z orbitalno hitrostjo po vesolju pa potuje z isto hitrostjo kot planet okoli katerega krozi…vsi.ljudje na zemlji se trenutno premikamo s 100 000 km/h…no in ker je luna v zemljini orbiti tako kot plovilo ki ga posiljamo na luno ne potrebujemo ravno velike hitrosti da dvignemo orbito plovila…upam da ves vsaj to da je visina orbite odvisna od mase hitrosti s katero krozi eno telo okoli drugega…tale video je tocno dokazal to kar govorim ves cas…ne da ti nimas pojma kaj govoris ampanje tezava da ljudje od katerih se ucis nimajo pojma ker tale video je pa res spet eden tistih ki pokaze kako omejene mozgane imate ljudje…pa ta video ni zanikal da smo.prisli v vesolje ampak da smo.prisli na.lluno…hahaha orbite in gravitacija so pre tezke da bi jih razumeli hahah ok za gravitacijo bi ti se odpustil ker je.vecina ljudi ki se ni malo posvetila njenemu delovanj totalno nevedna…za to se jim.ne da razloziti kako gravitacija vkrivlja prostor in cas…to pa raje sploh.ne zacenjava ker tusto je pa ze malo visja fizika od orbitalne hitrosti…pa v videu tale pajac tudi ne razume da vakum vesolja ne pomeni prazen prostor…prazen prostor ne obstaja to je sedaj ze jasno…res s tem videom si mi pokazal da nimas tezave z nevednostjo ampak z razumevanjem kar je pa tako ali tako splosen problem druzbe…vsi vse vedo pa noben nic ne razume

  • šmentanamuha

   Tomislav Terzin – Cenzurirana astronomija i kozmologija
   https://www.youtube.com/watch?v=HOG1Ek4fPUQ

   • freedomfighter

    Ej jaz sem zakljucil…vsakic ko mi pokazes video ali poves kaksno svojo teorijo ti jaz na.najbolj poenostavljen nacin razlozim resitev in sem ugotovil da lahko to nadaljujeva sto.let pa bos ti pac se vedno pod svojo kupolo…pa kaj mi kazes sama predavanja in videe nekih balkancev…kje imas kaksnega mednarodno priznanega znanstvenika ki predstavlja stvari z izracuni in dokazi…tale spet govori neke verske zadeve…ne vem zakaj misijo verski radikalci da danasnja znanost kakorkoli zavraca obstoj boga…res ne vem zakaj bi bil bog kaj drugacen ce je zemlja okroglo nebesko telo ki potuje po vesolju ali pa da je ploscata in stoji pri miru…edino stvar ki jo znanost ovrze so biblijske neumnosti o starosti zemlje in podobni nesmisli ne pa obstoj boga…z vero naj se ukvarjajo teologi in demagogi znanost pa prepustite znanstvenikom ker znanstvenikom je vseeno ali bog obstaja ali ne vernikom in teologom pa je obstoj boga edina pomembna stvar…teorija zarote da hocejo znanstveniki ovreci boga je pa totalno debilna saj so znanstveniki od vsega na svetu najbolj ponosni na svoje dosezke in znanstvenik ki bi dokazal obstoj boga bi postal najvecji um vseh casov pred katerim bi se se einstein skril pa je clovek pogruntal stvari ki jih vecina cloveske populacije nikoli ne bo razumela…einstainove ugotovitve so skoraj tako lepe kot ideja boga…ti bos seveda rekel da je vse to neumnost in nasin konstrukt za poneumljanje ceprav 99% ljudi malo briga ali zivimo na okrogli ali pa ploscati zemlji…to je spet stvar ki je obcutljiva le za tiste ki vrjamejo v dobesedno besedo biblije

  • Felikss_AH

   No ja… vsaj v tehno-fizikalnem segmentu imaš prav… škoda da ti pri kultur-social-politikanizmu tehnika ne pomaga.

   PS – Šmenta je deklica… ona, ne on

   • freedomfighter

    Pri kulturno socialnem segmentu so mi pa stvari se dosti bolj jasne zato sem eden redkih ki ne podleze levi ali desni demagogiji…na tem portalu so vecinoma sami spranci saj se na dalec vidi da da zagovarjajo svojo stran tudi takrat ko nima prav…in kar je najhujse…ve ina jih misli da ima njihova opcija vedno prav in da so vsi ostali neumni ali zaslepljeni ceprav so oni na istem

    • Felikss_AH

     Zmernost ti ni glih lastnost… precej napuha in samodopadnosti kažejo tile tvoji stavki… še posebej tole z tvojo “redkostjo”. Ne moreš pa kar tako reči da so na tem portalu “sami spranci” v neki večini… sploh pa ne na Desni strani. Nekaj komentatorjev je izjemnih… je pa tudi nekaj simpletonov… medtem ko so na Levi v glavnem troli. Je pa škoda da prevladuje zajebancija in izzivanje z veliko ping ponga v stilu “kva uš ti men”.

     Tudi tole tvoje videnje problema z migranti je napačno… in to zato ker naša civilizacija ima problem s tistimi ki so to “imigrantsko” preseljevanje planirali in s tistimi ki ga izvajajo… pri čemer so “imigranti” samo to kar so – primitivna brezkoristna drhal ki ne sodi v ta del sveta.

     Težave s podnebjem ima človeštvo od samega nastanka… tole “Globalno Segrevanje” pa je en kolosalni nateg kako molsti denar na račun še ene dogmatične religije. Ameriški dežurni medijski aktivisti na primer… vsakogar napadajo zato ker ne verjame v to bedarijo… in ne zato ker bi jo naj povzročal. Odpust pa vrli “segrevalni” kler deli če so plačane taxe na to dogmo… pri čemer nihče od teh niti pisne ne o Kitajski, Indiji…. o onesnaževanju morja, o pretiranem izlovu po oceanih in podobno.

     Zagotovo pa se še nihče od anti “segrevalcev” ni odpovedal niti eni enoti lastnega prispevka k “segrevanju” in onesnaževanju okolja ki jih tako “hudo skrbi”. Na koncu zadosti pove kakšna farsa je vse to… da je sluzasti Al Gore kao “nosilec” tega projekta.

     • freedomfighter

      Ce preberes komentarje je velika vecina primitivnih komentarjev polnih zalitev, demagogije in sovraztva…del komentatorjev pise pesmice o milanu, vecina ne zna povedati ene pozitivne stvari o drugace mislecih itd…s temle stavkom…sploh pa ne na desni strani…si direktno padel med te sprance ker ce se ti vecina “desnih” komentarjev zdi na stopnji nekega normalnega sporazumevanja po tem res ne vem…me zanima koliko teh komentatorjev se na tak nacin sporazumeva v sluzbi,druzini ali na ulici…migracije pa ni nihce zakuhal…migracije so vedno bile in vedno bodo…res je da dolocene skupine financirajo tihotapljenje in podobno ampak vsi pozabljate tudi eno dejstvo…danes traja pot od pekinga do londona 12 ur in stane tisoc eurov…pred sto leti bi pot trajala vec mesecev stala bi pa toliko da si je itak nihce nebi mogel privoscit…ampak ti si spet se skoncentriral le na eno tocko ostale pa niso pomembne ker niso del “desne” agende…glede podnebja je pa takole…absolutno je to ratal fanatizem in ljudi se izkorisca na tak nacin…ampak da pa zanikate vpliv clovestva na podnebje je pa meni enostavno blazno…na arktiki so v ledu nasli sledi rimske industrije pa mislis da danasnja civilizacija nima vpliva…se tole me zanima…po kaksni logiki oz. nebi imelo na okolje in podnebje vpliv vedno vecji izpusti co2 in vedno manjse stevilo rastlin ki vsrkavajo co2…zanima me kako na enostaven matematicen nacin ovrzes to tezo…clovestvo ima vedno vecji izpust co2 hkrati pa planet porablja vedno manj co2…po tvoji logiki je to edini proces na zemlji kjer matematika odpove…spomni se osvincenega bencina…anti okoljevarstveniki so 50 let trdili da nima.nobenega vpliva na cloveka, da je vsebnost svinca v cloveskem telesu naravna…imeli so kupe placanih znanstvenikov ki so trdili da gre za propagando proti fosilnim gorivom…no danes nobena drzava na svetu ne uporablja vec osvincenega bencina ker so antropologi pri raziskovanju ugotovili da cloveska okostja iz obdobja pred osvincenim bencinom nimajo v sebi svinca in pa seveda zdravniki so koncno uspeli prepricati ljudi da svinec v zraku ni dober…res me zanima kaj potrebujete ljudje kot ti da boste vrjeli da clovek lahko vpliva na podnebje…pa ce je al gore nosilec gibanja se ne pomeni da je gibanje slabo…ti deli ljudi na leve in desne jaz nas pa na ovce in na razmisljujoce ljudi ki ne nasedajo propagandi…poglej levica in desnica se najvec kregata glede lgbt pravic pa ubistvu oboje boli k. za geje ker recimo pravica do poroke dveh moskih name in nate nima prav nobenega vpliva fanatiki se pa najraje kregajo glede tega…eni da bo to unicilo naso druzbo drugi pa da bo brez tega nasa druzba unicena..skratka dve zblojeni in sprani strani

     • Felikss_AH

      Malo sem tehtal ali ti odgovoriti ali ne… ker za tebi razčistiti tvoje zmote (tudi eventualno zagamanost)… bo potreben daljši odgovor. OK… za tebe samo še tokrat… istočasno pa prilika tudi za naključne bralce ki o temu še nimajo razčiščenih pojmov.

      Po takem tvojem odgovoru bi najlažji odgovor tebi bil da si v dobri meri tupko … in se ne meniti več za tvoje samo-hvalospeve. Pol sem se pa spomnil da sem že imel z nekom podobno zagamanim podoben “dialog”… na hitro preverim arhivo… in glej vraga – to si bil prav ti… tu – https://disqus.com/home/discussion/nova24tv/trk_civilizacij_zahod_islam_in_lgbt/#comment-4519960805

      Brez zamere “kolega”… ampak definitivno imaš dva “defekta” v svoji “popolnosti” –

      1. NE BEREŠ POZORNO… ne razumeš napisanega… ali pa (kot “popolni neodvisni”) namerno izkrivljaš napisano po svoje.

      2. O MARSIČEMU NIMAŠ POJMA ali pa zopet namerno zanikaš ZNANO iz kakršnega koli že vzroka

      KONKRETNO V PRVEM PRIMERU na moj stavek – – “Ne moreš pa kar tako reči da so na tem portalu “sami spranci” v neki večini… sploh pa ne na Desni strani” – – odgovoriš – – “si direktno padel med te sprance ker ce se ti vecina “desnih” komentarjev zdi na stopnji nekega normalnega sporazumevanja” – – BERI ZDAJ POZORNO… mogoče ti bo “prišlo” do “razodetja” … no ja, vem da ti moram pomagati. V mojem stavku pomeni da pri Desnih in Levih so večinoma “spranci” med Levimi. Napačno si “razumel” pojem večina… in to zato ker je večina komentatorjev Desnih… kar je razumljivo ker to ni Levičarski hlev. Pri svojem določanju “večine” zagotovo mešaš število komentarjev z številom komentatorjev… domnevam da mi še tega ni treba ti razlagati po žličkah.

      PRI DRUGEM tole tvoje – – “migracije pa ni nihce zakuhal…migracije so vedno bile in vedno bodo…” – – To je običajna, tipična Levičarska “razlaga”… pa naj gre za Anglofonske forume ali Slovenske. Če sem že neštetokrat razbijal to “logiko” Lefturd-Anglofoncem… jo bom še tebi.

      Tvoje – “Migracije so vedno bile”… OK… preskočil bom tiste kamenodobne in začel z “migracijami” pri že ustanovljenih, predvsem Imperialnih civilizacijah. V Antični Rim na primer zagotovo niso spustili vsakogar ki se mu je takrat sprdnilo po boljšem življenju. V Rim so “imigrante” pripeljali… in to kot sužnje. Invazija Evropskih Barbarov na Rim pa ni bila migracija… ker domnevam da Levičarji mešate tudi Vojaške Invazije na Evropo z Vzhoda in Juga z migracijami. Poleg tega Vojaške Invazije so se odvijale od “pekinga do londona”… navzlic temu da ni bilo “poceni letalskih prevozov”… in čeprav ni bilo tankov ne letal, so vse te “migracije” bile z orožjem pregnane.

      Tudi Evropske Kolonizacije Amerik, Afrike, dela Azije, Avstralije in Nove Zelandije niso bile migracije ampak – KOLONIZACIJE! Ko so države in meje enkrat ustanovljene – nema više “free lunch” sprehajanja preko mej.

      V vseh teh časih nobena migracija ni bila “človekova pravica”… in tako bi tudi ostalo da si “elitni” predstavniki nekega plemena ki je skozi tisočletja šlo na jetra vsaki družbi in civilizaciji… in vsaka ih se je poskušala znebiti… da si torej danes ti “elitni” predstavniki niso omislili “človekove pravice” ki ih zdaj v popolnoma sprevrženi obliki vsiljujejo preko (njihovega) NWO in (njihovih) UN drugim… nam… izključno pa Euro-družbam.

      Praviš – “migracije pa ni nihce zakuhal” – ???… Da nisi ti TRAJNO dementen… ali pa samo v stroboskopskih intervalih? Tudi brez branja Nova24… čeprav ne vem zakaj rineš sem ko imaš tako slabo mnenje o portalu in komentatorjih… bi lahko navzlic “dementnosti”… kot “neodvisni” zaznal neke konkretne dogodke ki se kar grmadijo zadnja leta –

      • Konvencije… od Barcelonske do Marakeshke
      • UN Global Compact, ki ga je (by the way) v kup sklanfala Louise Arbor (ena iz že omenjenega plemena)
      • Soros in njegov Open Borders ter stotine NGO-jev
      • Barbara L Spectre in njena Paidea na Švedskem ter “imigrantska” politika Švedskih vlad
      • Merkel in Macron in njihov fanatični pro-“imigrantizem”
      • Planiranje Euro-Afriške Mediteranske Unije
      • Orkestrirano onemogočanje vseh Desnih opcij po celi EU z nikoli prej videnimi pro-“imigratnskimi” koalicijami. Miniranje Salvinija, Le Penove… tudi SDS… organizirano pljuvanje po Orbanu
      • Namerno ne ščitenje EU mej… predvsem Slovenske
      • Mijavkanje Levičarskih dirigentov in zborov kako Evropa rabi “svežo kri”
      • Podobno mijavkanje kako Evropa ima dolžnost poskrbeti za vse ki si želijo na Zahod
      • Redefinicija ILEGALNIH vdorov-prihodov v pojem NEDOKUMENTIRANI
      • Papak Frankenstein in njegove “iniciative” o ljubezni do “imigrantov”
      • V Ameriki Demokrati živijo samo še za “imigracije”
      • Trumpa Levi zmerjajo s Hitlerjem ker skuša kontrolirati meje

      Lahko bi ti našteval še za par listov… moral bi ti kot cucku poriniti smrkl v kakec… da bi nehal kakcati… a kot “neodvisni” si očitno neodvisen tudi od vsakodnevne realnosti… skratka izgubljen primer… razen če nisi eden od navadnih iz plemena…

      O Podnebnem Termo-Nategu se pa ne mislim razpravljati z nekom ki nima tri čiste niti glede pravkar opisanega.

     • Felikss_AH

      “glede lgbt pravic” – – sem se že kot večkrat prej… izjasnil tudi tu – https://disqus.com/home/discussion/nova24tv/trk_civilizacij_zahod_islam_in_lgbt/#comment-4521609522

     • Felikss_AH

      “Višje sile” so mi spamirale prvotni daljši odgovor pa ga bom (modificiranega) ponovil… a v treh delih

      Malo sem tehtal ali ti sploh odgovoriti ali ne… ker tako trdo prepričanem odpravljati zmote je Sizifovo delo… in je potreben bolj celovit odgovor. Istočasno pa je to lahko prilika tudi za naključne bralce ki o temu ne vedo praktično nič.

      Po nekem pravilu takim ki si pesnijo samo-hvalospeve manjka posluh . Medtem sem se spomnil da sem že imel z nekom podobno zadrtim podoben “dialog”… na hitro preverim arhivo… in glej vraga – to si bil prav ti… tu – https://disqus.com/home/discussion/nova24tv/trk_civilizacij_zahod_islam_in_lgbt/#comment-4519960805 – Brez zamere “kolega”… ampak definitivno imaš dve “napake” v svoji samohvalni “popolnosti” –

      NE BEREŠ POZORNO… ne razumeš napisanega… ali pa namerno izkrivljaš napisano… kar je tipično za Levičarje.

      O NEČEM RES NE VEŠ, ali pa namerno zanikaš ZNANO… iz kakršnega koli že vzroka

      V PRVEM PRIMERU na moj stavek – – “Ne moreš pa kar tako reči da so na tem portalu “sami spranci” v neki večini… sploh pa ne na Desni strani” – – odgovoriš – – “si direktno padel med te sprance ker ce se ti vecina “desnih” komentarjev zdi na stopnji nekega normalnega sporazumevanja” – – beri tole malce bolj pozorno – V mojem stavku pomeni da pri Desnih in Levih so večinoma “spranci” med Levimi. Napačno si “razumel” pojem večina… in to zato ker je večina komentatorjev Desnih… kar je razumljivo ker to ni Levičarski hlev. Pri svojem določanju “večine” zagotovo mešaš število komentarjev z številom komentatorjev… domnevam da mi tega ni treba razlagati po žličkah.

     • Felikss_AH

      V DRUGEM PRIMERU – – “migracije pa ni nihce zakuhal…migracije so vedno bile in vedno bodo…” – – To je spet že kar univerzalna Levičarska “razlaga”… pa naj gre za Anglofonske forume ali Slovenske. Če sem že neštetokrat cefral to “logiko” Levim-Anglofoncem… jo bom še tebi.

      Tvoje – “Migracije so vedno bile”… OK… preskočil bom tiste kamenodobne in začel z “migracijami” pri že ustanovljenih, predvsem Imperialnih civilizacijah. V Antični Rim na primer zagotovo niso spustili vsakogar ki se mu je takrat sprdnilo po boljšem življenju. V Rim so “imigrante” pripeljali… po navadi kot sužnje. Invazija Evropskih Barbarov na Rim pa ni bila migracija… ker domnevam da Levičarji mešate tudi Vojaške Invazije na Evropo z Vzhoda in Juga z migracijami. Poleg tega Vojaške Invazije so se odvijale od “pekinga do londona”… navzlic temu da ni bilo “poceni letalskih prevozov”… in čeprav ni bilo tankov ne letal, so vse te “migracije” bile z orožjem pregnane.

      Tudi Evropske Kolonizacije Amerik, Afrike, dela Azije, Avstralije in Nove Zelandije niso bile migracije ampak – KOLONIZACIJE! Ko so države in meje enkrat ustanovljene – nema više “free lunch” sprehajanja preko mej.

      V vseh teh časih nobena migracija ni bila “človekova pravica”… in tako bi tudi ostalo da si “elitni” predstavniki nekega plemena ki je skozi tisočletja šlo na jetra vsaki družbi in civilizaciji… in vsaka ih se je poskušala znebiti… da si torej danes ti “elitni” predstavniki niso omislili “človekove pravice” ki ih zdaj v popolnoma sprevrženi obliki vsiljujejo preko (njihovega) NWO in (njihovih) UN drugim… nam… izključno pa Euro-družbam.

     • Felikss_AH

      PRAVIŠ – “migracije pa ni nihce zakuhal” – ???… Nevednost ali pa spet namerno zanikanje?
      Tudi brez branja Nova24… (čeprav ne vem zakaj rineš sem ko imaš tako slabo mnenje o portalu in komentatorjih)… si zagotovo zaznal številne konkretne dogodke ki se kar vrstijo zadnja leta –

      • Konvencije… od Barcelonske do Marakeshke
      • UN Global Compact, ki ga je (by the way) v kup sklanfala Louise Arbor (ena iz že omenjenega plemena)
      • Soros in njegov Open Borders ter stotine njegovih NGO-jev
      • Barbara L Spectre in njena Paidea na Švedskem ter “imigrantska” politika Švedskih vlad
      • Merkel in Macron in njihov fanatični pro-“imigrantizem”
      • Planiranje Euro-Afriške Mediteranske Unije
      • Orkestrirano onemogočanje vseh Desnih opcij po celi EU z nikoli prej videnimi pro-“imigratnskimi” koalicijami. Miniranje Salvinija, Le Penove… tudi SDS… organizirano pljuvanje po Orbanu
      • Namerno ne ščitenje EU mej… predvsem Slovenske
      • Mijavkanje Levičarskih dirigentov in zborov kako Evropa rabi “svežo kri”
      • Podobno mijavkanje kako Evropa ima dolžnost poskrbeti za vse ki si želijo na Zahod
      • Redefinicija ILEGALNIH vdorov-prihodov v pojem NEDOKUMENTIRANI
      • Papak Frankenstein in njegove “iniciative” o ljubezni do “imigrantov”
      • V Ameriki Demokrati živijo samo še za “imigracije”
      • Trumpa Levi zmerjajo s Hitlerjem ker skuša kontrolirati meje

      Lahko bi ti našteval še za par strani… vendar si težko predstavljam da o temu res ne veš nič… razen če je tvoja perceptivna pomanjkljivost iskrena… ali pa da si celo sam “plemenjak”. O Podnebnem Termo-Nategu pa kdaj drugič.

     • freedomfighter

      Jaz nisem napisal da nihce ne podpira migracij ampak da nihce ne podpira nenadzorovanih ilegalnih migracij…marakes govori o nadzorovanih ne nenadzorovanih migracijah tako da preden me nekaj obtozujes si najprej preberi kaj sem napisal…pa migracije obstajajo ze od samega zacetka clovestva drugace se nebi naselili po celem…in se enkrat nosem napisal nenadzorovane migracije ampak.migracije…ze drugic sedaj sem opozoril na to…glede levih in desnih spranih ovc je pa ta portal fenomenalen…seveda na sreco skrajni zafrustrirani komentatorcki predstavljajo tako majhen del populacije da niti ne skodijo niti ne naredijo nic pozitivnega…govorim o nacino komunikacije in temah na tem portalu…in preberi svoje komentarje…ti se vedno drajsaj moji desni super vsi ostali pokvarjeni levicarji ali zaslepljenci…isto seveda velja za levo stran vendar pa z levice na ta portal res pridejo samo troli…vidim da imas cele spiske pokvarjenih levicarjev…daj mi se en spisek pokvarjenih nacionalisticnih desnicarjev ker drugace te ne morem jemati resno…ko so dobili tistega avstrijskega patriota kako se z rusi dogovarja za koruptivne posle je slo pa za nastavljen proces…jaz se pac z ljudmi ki zivite v balonckih enostavno ne.morem resno pogovarjati ker vidim da ljudje res vrjamete v svoje politike in politicne opcije to je meni samo po sebi totalno bizarno saj nikoli v zivljenju nisem zaupal nikomur drugemu kot svojim bliznjim pa se v to kar so mi oni povedali sem vedno dvomil…na svetu imamo trenutno probleme z migracijami iz vecrazlogov eden teh je tudi to kar si omenil…nisi pa ome il recimo enega najpomembnejsih razlogov…tega sem izvedel od kolegice (volivke sds) ki je sla z misionarji v afriko in je lepo povedala kaj je tezava…ljudje v afriki res vrjamejo da smo v evropi vsi bogati in da nihce nic ne dela…vsak tovornjak hrane ki ga zastonj dostavimo je za njih dokaz…dodajtemu se laganje ljudi ki pridejo vevropo in ne upajo povedati domacim realne situacije pa imas razlog da se izseli cela afrika ampak tega razloga ti ne poves ker ni v skladu z anti soros agendo…ko bos lahko debatiral brez politicne pristranskosti se javi dokler bos pa v svoje.propagandnem enostranskem baloncku pa se meni ne da vec poslusati ene in iste zgodbice in teorije zarote…vsi vi teoretiki mi ne znate povedati zakaj bi elita tita ki vodi svet hotela uniciti lastno civilizacijo…tu ti ni potrebno biti neopredeljen le logicno moras pomisliti…kdaj v zgodovini se je zgodilo da je elita ki je vodila civilizacijo hotela koncati le to…tega na levici in desnici se niste dobro razmislili…zadnjic mi je en pisal da so to psihopati obobsedeni z mocjo…ja res je…od kje pa izvira njihova moc? Iz denarja ki je pa vezan na naso civilizacijo…ni dolarja, ni civilizacije, ni elite ,ni moci…civilizacijo vedno rusijo tisti na dnu ne tisti na vrhu…po vasi logiki so socializem hoteli zrusit socialisti

     • Felikss_AH

      Tole tvoje sluzasto slepomišenje je že komično – – “Jaz nisem napisal da nihce ne podpira migracij ampak da nihce ne podpira nenadzorovanih ilegalnih migracij” – – Prav VSI ki so uradno odgovorni (vladajoče Leve nomenklature in UN) absolutno podpirajo “nenadzorovane” ilegalne migracije… ampak samo te iz Tretjega Sveta na Zahod. Če ih nebi podpirali bi ih prepovedali.

      Tvoje – – “marakes govori o nadzorovanih ne nenadzorovanih migracijah tako da preden me nekaj obtozujes” – – Ne samo Marakeshka Deklaracija, tudi UN Global Compact for Migration ne dela razliko med ilegalnimi in legalnimi migracijami proti Zahodu. Že to da se ne zaustavlja ILEGALNE pretoke pove vse. Ilegalne in Legalne “azilante” so celo izenačili. Oba, Marakesh in Compact sta enostavno zradirala pojem Ilegalna Migracija… in njihov namen sledi Sorosevi organizaciji in konceptu – OPEN BORDERS. Kaj to pomeni bi moralo biti jasno tudi takim kot ti

      Tole ponavljanje ti je že kolosalno idiotsko – – “pa migracije obstajajo ze od samega zacetka clovestva drugace se nebi naselili po celem – – Mešaš pojme… mešaš Kolonizacije in Vojaška osvajanja z migracijami. Poleg tega je bistvena razlika med Kvalitetnimi in Nekvalitetnimi migracijami.

      Zagamanost v povelji o človekovih pravicah ni nikjer omenjena… in tudi ni potrebe za to… je naravna pravica… in ti “kolega” imaš vso pravico da si prav po Levičarsko naravno zagaman.

      Za freedomfucker “zaupno” –
      Tak je tvoj MO – https://criticalshots.com/wp-content/uploads/2018/01/wise-monkeys-1.jpg -Tole je pa dodatek tvojem prepričanju o “globalnem segrevanju”
      https://www.youtube.com/watch?v=fA5sGtj7QKQ

     • freedomfighter

      Hahah ilegalne migracije drugace so prepovedane ves…katerokoli ustavo bos prebral v njen ne bos nasel zakona ki omogoca ilegalne migracije…pa jaz pisem da migracije obstajajo ze celo zgodovino in ne pisem o tem kaksne migracije…cel novi svet je nastal z migracijami recimo…in vecina mifrantov se je tja naselila po obdobju kolonializma…ne vem kako reces tem migracijam…pa se enkrat ce se sam identificiras s spranci z desnice ne mene rinit med sprance na levici…iz tvojih komentarjev se vidi da zivis povsem v ideoloskem baloncku ki ti je ustvaril crno belo sliko levica slaba desnica dobra vsakemu z malo mozgani je pa jasno da je barvni spekter veliko sirsi ampak za to je potrebnobiti zagaman kot jaz in ne spran kot ti…ali pa raje barvno slep.. kako jaz uzivam ko se pogovarjam s spranci ki mislijo da niso sprani haha zabavno res

 • Jefferson Vendski

  Če so sedaj umsko omejeni otroci kandidati za liderje sveta, bi me na Gretinem mestu pošteno skrbelo.
  Namreč ko se Jurčeg odlepi od šanka, bo Greta promptno zamenjana z njim . Novi obrazi pa to.

 • M. Ritchie

  Na Youtubu si oglejte Top 10 reasons why greta thunberg is a fraud. Bravo raziskovalnim novinarjem!!

 • Skrajno Desni

  Taka galama okoli podnebnih sprememb, če bi se malo manj množil ponekod se kot podgane, bi bil tudi svet mnogo lepši.

  • jan Gedli

   Ne vem, ali ni morda svetovnim bogatinom po godu, da se ljudje po Afriki in Aziji tako masovno množijo – ali imajo od tega kakšne koristi. Sicer bi investirali v šolstvo in zdravstveni sistem, da bi ljudje odgovorno spočenjali otroke. Veselilo bi me, če bi se oglasil kdo, ki je o tej problematiki velike natalitete in revščine dododbra poučen.

 • Felikss_AH

  Gretina mama je postavna in nadarjena show zvezda… obenem pa excentrična testosteronska možjača z izjemnim čutom za bussines… v najbolj hipokritski plutokraciji Evrope. Ne pozabiti da je prav tu Barbara L Spectre uspešno podtaknila kukavičje jajce Multikultija za Evropo… in prav tu so Levičarske “elite” izvedle kolosalno “detonacijo termo-nuklearne” multikulturalne bombe… seveda na račun ostalega folka in v škodo celotne Evrope. Kot je multikulturalna bomba fake demografska “rešitev” za Švedsko, tako je tale asperger-Greta in fake smrklj-“boginja” Globalnega Termo-Natega… samo še en “rešitveni” nateg iz niza nategov za Evropsko… ali na splošno – celotno Zahodno ovčerejo.

  To da Trump ne pije Glob-Termo-Nategunski koktail… in del njegovega UN govora kjer se loteva te teme skupaj z ostalo Globalistično navlako… nakazuje da je Trump pravi “božji” dar v zadnjem momentu pred dokončno NWO Sovjetizacijo Zahoda. On je kot vržen rešilni pas… vendar sam pas še ne rešuje potapljajočega… ta mora pas zgrabiti in na to sam plavati k neki rešitvi. Also… ko in če nam usoda spet vrže Trumpa v drugo… bo treba to priliko pograbiti in se sami izvleči ven iz tega dreka… ali pa utoniti v njemu.

  Vse na temo Termo-Natega je tu – https://www.youtube.com/watch?v=9Jpk8Ix1CCg

 • Franc Šink

  Tistih ušivih 10 miljard že ne bo povzročilo, da bo zazneslo naš planet Ko govorim o miljardah mislim ljudi.

 • gornik
  • jan Gedli

   Tudi iz videov v Reportejevem članku izpade prepričljivo, da je Gretina mati odlična pevka in lepa ženska. Njeno nepopolno slačenje v instalaciji v poltemi na operni sceni, v kateri s sopevcem namigujeta na spolni odnos pa je komaj kaj erotično vznemirljivo. Dandanašnji to v umetnosti ni ravno nekaj neprimernega. Seveda je pa premalo za Prešernovo nagrado. Če le pomislimo na preslepitev ženskega telesa z maščobami pasjih celic – ali kako je že bilo v superlativih obrazloženo – da je “umetnica” lahko dojila svojega psa “herkulesa”. Na ulicah sreča človek mnoštvo žensk, zlasti mladih, ki s svojo dokaj vpadljivo erotično opravo delujejo v nasprotju s popolno goloto prav agresivno vznemirjlivo in gredo takšne na pot, v šolo ali v službo, ali še katera celo v cerkev. Tamkajšnjih dejavnosti pač ne vzpodbujajo

 • janez55

  Takšne nebuloze morate pisati po navodilih iz Trstenjakove, da bi rešili Grimsa, ki se je osmešil s trditvami o ohlajanju zemlje.

 • Ivanček

  Večina kometarjev bolanih in slaboumnih!!! Res ste ovce … ;)

  • rubec

   Pa ne da je tista sekta ” Tetovirana Ušesa” iz Kolorada že tudi pri nas. Jao jao.

   • Felikss_AH

    Lipi moj… i ti u sridu… i to duplo!

    By the way… a se ti ne zdi tale spaček-Ivanček bolj kot nekakšen bolani “Koloradski” hrošč

    • rubec

     Bi rekel. Ampak ta sorta bi najraje plezala že kar po pireju.

 • Elvis

  Za 24tur je vse s**nje kar ne pride iz desne strani. Res TV resnice, TV demokracije, ….

 • Waltter

  Ce pogledas to sliko sta Greta in Jankovic precej en drugemu podobna. Nekak ma Janko pike tudi na operne pevke ne samo farmacevtke.

 • Rafaelus

  Prijetno dekle, dokler ne pride kamera in njen butast GOVOR. Tudi igralci imajo vloge ki jim ne ležijo, pa vseeno jih igrajo, saj je denar POSREDI .

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!