[Video] Kot v akcijskem filmu! Policija v središču mesta lovila ilegalne migrante: dva so prijeli, tretji je še na begu!

Foto: YouTube

V Ogulinu na Hrvaškem se je danes nekaj po 8. uri odvijala prava drama. Vse bolj predrzni ilegalni migranti so bežali pred policijo.

Po poročanju portala OGportal je v centru Ogulina več policijskih patrulj lovilo avtomobil bosanskih registrskih tablic. Priča dogodka pa je vse to posnela z mobilnim telefonom.

Kmalu je postalo jasno, da so v njem ilegalni migranti. Policisti so postavili blokade in jih obkolili. Dva so takoj vklenili, tretji je pobegnil. Lov za njim še traja, poroča omenjeni portal. Domačini so veseli, da zaradi podivjanih ilegalnih migrantov, ki so noreli po mestu, ni bil ranjen nihče od domačinov.

Demokracija

 • Skrajno Desni

  Ti Hrvatarji imajo pištole samo za ukras, meni nebi noben pobegnu bi vsi hladni počakal.

  • stane

   Ostal bi brez sluzbe. Naceloma pa pravilno razmisljas.

 • KAPIBARA

  v ZDA nimajo bežanja ilegalno ilegalnih ilegalcev.
  Tam se ve zakuga se pištola nosi za pasom..
  – če je pa plcaj dobre volje, pa električni šoker putegne..

  • stane

   To je pravilno. Elektrosoker caka vsazga divjaka,ki bi se spravil name. Po sokerju pa “veselica”taka,da bo fajonka jokala.

 • Darth Vader

  upam da si je tole pogledal tudi kakšen slovenski kaps….po vsej verjetnosti jih niso odpeljali v azilni dom v zagreb kajne? :)

 • Olga101

  Verjetno divjaki iščejo Fajonko in Kučana!

 • šmentanamuha

  Mene sam zanima, kaj bo zdaj, jih bodo pajkani samo prijazno okarali v strahu pred podivjanimi aktivistkami, tako kot v Sloveniji, ali jim bodo dali brco v rit in jih nagnali nazaj, od koder so prišli?

  • stane

   Hrvati ne dovolijo vec civilni iniciativi vec,da bi jih spremljali v akcijah,ker divjake usmerjajo in spodbujajo k ipegalnosti in kriminalu.
   Zadrzijo jih na policijskih postajah.
   Kako jih zadrzijo,ne me vprasat

 • Marija

  Lovijo tri migrante tačas jih pa po drugi strani pride1000 čez mejo.Dokler ne bodo poslali vojsko na meje jih bodo pač imeli in posledično tudi mi.Vse to je dogovor v Bruslju.Kar se pa tu godi pa farsa.Če imajo ti migranti po 10 tisoč evrov,da si plačujemo tihotapce za pot ali še verjamete,da so reveži?Vse to je poslano v EU,da zavzamejo kontinent.Premišljena globalizacija multi-kulti islam.Vračajo nas v srednji vek.

  • stane

   Res je. Hrvati se vsaj potrudijo,da dobi vsak enga divjaka. Pri nas pa 5 policistov komaj obvlada 1 divjaka. Ali so nasi policisti za nic,ali pa so divjaki sposobnejsi,ki jih trenirajo ze od 3 let starosti.