fbpx

[Video] Kristjani v Nigeriji prosijo za pomoč: Letos s strani muslimanov ubitih že 6 tisoč, mednarodna skupnost povsem gluha!

Nigerijski duhovnik sporoča grozljivo novico o genocidu nad kristjani v Nigeriji(vir Twiter))

Nigerijski duhovnik sporoča grozljivo novico o genocidu nad kristjani v Nigeriji(vir Twiter)

V Nigeriji se dogaja genocid svetovnih razsežnosti! V letošnjem letu so muslimanske teroristične organizacije pobile že 6 tisoč kristjanov! Voditelji krščanske cerkve v Nigeriji kličejo na pomoč, vendar se svetovni voditelji za ta problem ne zmenijo. Ali bomo takšnim pokolom priča tudi v Evropi in Sloveniji – glede na naraščajočo problematiko ilegalnih migrantov?

V lanskem letu je krščanski pastor v Nigeriji posredoval šokanten posnetek o genocidu, ki se dogaja nad nigerijskim krščanskim prebivalstvom. Samo v letošnjem letu je bilo ubitih 6 tisoč pripadnikov krščanske vere. Spomnimo, da so za poboje krščanskih prebivalcev odgovorne predvsem militantne muslimanske teroristične skupine, ki si prisvajajo velikanska ozemlja v Nigeriji. Ob tem bi morale v zrak skočiti vse globalne sile in Združeni narodi. A kot kaže, je ta resen problem za svetovne globalne voditelje minoren in ga sploh nimajo na dnevnem redu.

Kristjani se soočajo z nenehnimi grozljivimi napadi muslimanske teroristične skupine Boko Haram, ki je ugrabila na stotine deklet in jih izkoriščajo kot spolne sužnje. Grozljiv zločin so zagrešili tudi Fulani v severnozahodnem delu Nigerije, ko so napadli celotno krščansko skupnost in ob tem ubili krščanskega pastorja, njegovo ženo in vse tri njegove otroke. Čeprav so krščanske organizacije opozorile na problem genocida nad krščanskimi prebivalci v Nigeriji, svetovni problem ne zanima Francije, Velike Britanije, Združenih držav Amerike, zveze Nato, združenja G-7 in Združenih narodov. Tudi tokrat jim niso nudili vojaške pomoči. Po poročanju portala Jihadwatch.org so svetovne sile pustile pripadnike nigerijske krščanske manjšine že velikokrat na cedilu. Najbolj je odmevalo v letih 1967-1970, ko je potekala Biafrarska vojna.

V Evropi in v Sloveniji sta vedno bolj vprašljiva varnostno vprašanje in socializacija ilegalnih muslimanskih migrantov
Ob tem se vedno porajajo vprašanja varnosti v Evropi in tudi v Sloveniji zaradi vse bolj naraščajočega problema z ilegalnimi muslimanskimi migranti. Že velikokrat smo poročali o različnih kriminalnih dejanjih teh ljudi, ki ne kažejo nobene želje, da bi se prilagodili kulturnim in socialnim vrednotam države gostiteljice, saj še naprej ponavljajo vedenjske vzorce, ki so nesprejemljivi za našo kulturno dediščino Evrope. Ob tem se lahko samo vprašamo, kako razmišljajo v naši najbolj ljubeči stranki za ilegalne migrante, Meščevi Levici, ki bi jim podarili vse socialne pravice in bonitete, o katerih marsikateri slovenski državljan lahko le sanja.

Luka Perš