fbpx

[Video] “Le Bogu pripada slava” je Orban zapisal pod sliko, kjer z Nickom Vujičićem kleče molita za modrost in državo!

Nick Vujičič in Viktor Orban na kolenih molita za državo. (foto: FB)

Madžarski premier Viktor Orban je na svojem Facebook profilu objavil fotografijo, ki je požela veliko odobravanje. Z Nickom Vujičićem, avstralskim krščanskim evangelizatorjem in motivacijskim govornikom, je namreč klečal in molil za Madžarsko, pod sliko pa je zapisal “Le Bogu pripada slava”.

Prizor je v le nekaj urah požel navdušenje po vsem svetu. Nick Vujičić, ki že dolgo hodi po vsem svetu in oznanja krščanstvo, se je rodil brez rok in nog in kljub temu motivira ostale ljudi. Tokrat je gostoval v Budimpešti, kjer se je srečal tudi z Orbanom.

Nick Vujicic. Higgy, remélj, szeress // Nick Vujicic. Believe, hope, love!

Nick Vujicic. Higgy, remélj, szeress // Nick Vujicic. Believe, hope, love!

Gepostet von Orbán Viktor am Freitag, 25. Oktober 2019

 

“Vera, upanje, ljubezen” je madžarski premier citiral Svetopisemsko vrstico pod videom, ki prikazuje pogovor z Nickom Vujičićem. Orban namreč mnogokrat poudarja, da imajo Madžari pravico videti sebe kot krščansko nacijo in ravno zaradi tega so se uspeli obdržati v središču Evrope že več kot tisoče let. Prav tako meni, da je krščanska kultura izvor njihovega ponosa in moči.

Soli Deo gloria

Gepostet von Orbán Viktor am Freitag, 25. Oktober 2019

 

Spomnimo, da je bil nekaj let nazaj Nick Vujičić tudi v Sloveniji v ljubljanskih Stožicah, kjer ga je poslušalo veliko ljudi.

Lana Božič