[Video] Legendarni Clint Eastwood se požvižga na hollywoodske čarovnice, ki zahtevajo bojkot zvezne države Georgia zaradi sprejetja zakona proti splavu

Filmski igralec, producent in režiser Clint Eastwood (vir: twitter)

Ko so v Georgiji letos sprejeli zakon, ki prepoveduje splav takrat, ko je mogoče zaznati otrokov utrip srca, so se levičarji v Hollywoodu odločili za organizacijo bojkota te zvezne države. Želeli so preprečiti kakršnokoli snemanje filmov in TV serij v zvezni državi, ki želi zaščititi življenja še nerojenih otrok. Legendarni Clint Eastwood pa se na bojkot požvižga.

Legendarni 89-letni filmski igralec, producent in režiser Clint Eastwood bo svoj najnovejši film imenovan “The Battle of Richard Jewell” (Bitka Richarda Jewella) snemal v Atlanti.

Film bo po poročanju CNS News prikazal zgodbo policista in varnostnika Richarda Jewella, ki je leta 1996 na poletnih olimpijskih igrah v Atlanti odkril bombo in s tem rešil številna življenja. Čeprav so ga sprva slavili kot heroja, pa so liberalni mediji kmalu obrnili ploščo in želeli Jewella prikazati kot osumljenca. Na koncu se je izkazalo, da je bil resnični ‘bombaš’ Eric Rudolph, Jewell pa je tožil NBC, CNN in New York Post za klevetanje in dobil ogromne odškodnine.

Isti odvetnik, iste laži istih medijev, le drug primer
Njegov takratni odvetnik L. Lin Wood zdaj predstavlja Nicholasa Sandmanna, fanta s katoliške šole, ki je bil ravno tako žrtev laži in klevetanja s strani osrednjih medijev, ki so namerno zavajali in lagali o provokacijah s strani starega indijanca. Zaenkrat so bile tožbe vložene proti CNN in Washington Postu.

Sprejeti zakon proti splavu v Gerogii prepoveduje splav od trenutka, ko je možno zaznati dojenčkov utrip srca, kar je ponavadi v šestem tednu nosečnosti. Zakon še vedno dopušča izjeme v kolikor gre za posilstvo, incest ali pa je ogroženo materino življenje.

Čarovnice v Hollywoodu terjajo otroško kri
A za hollywoodske čarovnice je to premalo. Ker ne morejo žrtvovati otrok Molohu tukaj in zdaj je to poseg v njihovo avtonomijo telesa. Bojkot je namreč organizirala Alyssa Milano, igralka, ki je še najbolj znana po seriji Začarane iz preloma stoletja.

Poziv k bojkotu snemanja v Georgii, so zaradi uvedbe zakona proti splavu med drugim podpisali Alec Baldwin, Billy Baldwin, David Arquette, Don Cheadle, Jon Cryer, Laura Dern, Lena Dunham, Mia Farrow, Ashley Judd, Zoe Kravitz, Brie Larson, Eva Longoria, Mandy Moore, Rosie O’Donnell, Patton Oswalt, Sean Penn, Natalie Portman, Emma Roberts, Mark Ruffalo, Amy Schumer, Ben Stiller in Naomi Watts.

Eastwood je v Hollywoodu eden redkih konservativnih glasov. V svoji dolgi karieri je osvojil 13 oskarjev, od tega je bil kar 40-krat nominiran. Prav tako je prejel 8 zlatih globusov, 32-krat pa je bil nominiran. Eastwood danes velja za enega redkih ameriških filmarjev, ki so še vedno sposobni napraviti film vreden ogleda.

Ivan Šokić

 • pajot

  Clint Eastwood,legenda. Alysa Milano tretjerazredna holivudarka.

 • xtc

  Eastwooda primerjati z Milanovo?
  He,he,he a ste smešni ali kaj?
  Je nekaj takega,kot bi otroški tricikel primerjali z najnovejšim Ducatijem,aliGreto in Hawkinga.

 • Kju

  Lucifer je od svojih podanikov vedno zahteval krvne žrtve, kar je znano skozi celo človeško zgodovino, moderna “znanost” pa je to malce “poenostavila” in naredila iz ritualnega klanja proces, v katerem to umazano delo opravi kar strokovnjak, ki je sicer zaprisežen k ohranjanju življenja.

  Seveda Lucifer zelo ceni krvne žrtve takrat ko je življenje že bolj vidno prisotno, zato so v nekaterih ameriških zveznih državah Demon-krati že izglasovali splav “iz zdravstvenih razlogov” celo ob samem rojstvu.

  To da je Hollywood vsak dan bolj v rokah hudiča se vidi iz vedno bolj nasilnih in bolanih prizorov v njihovih filmih, kateri se že dolgo vsebinsko oddaljujejo od realnega življenja, pa tudi iz vse bolj elitniško bednega lifestylea slavnih akterjev.

 • Morala

  Takšnih legend primanjkuje…

 • Slovenec 33

  Stari je tako dober, da mu ni potrebno počepati pred izrodki.

 • kokobily

  Glavno da od trenutka, ko tistih nekaj celic (še zdaleč niso srce) začne proizvajati el. impulze in se zato krčiti, ima ta “otrok ” vse USA pravice, npr. nakup brzostrelke, s katero bo pomoril polico svojih sošolcev, ker mu niso zaploskali, ko mu je v 5. tednu “življenja” začelo biti “srce”…Seveda si veseli očka ne sme privoščiti piva v njegovi bližini, ker bi to lahko kvarno vplivali na “otročička”…

 • Matt von Glanz

  Za vse tiste, ki mislijo, da je rasist in dokoncni konzervativec, pa je posnel Grand Torino, kjer onnogra glavno vlogo.gledljiv, prijazen film, z mero samoironije, topel in cloveski.

 • Artur

  Legenda.

 • Nata

  + + + + + Bravissimo !

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!