[Video] Leglo pedofilov! V Disneyjevi pedofilski mreži znana hollywoodska imena

Anna Faris, Chris Pratt in James Gunn (foto: EPA)

Neodvisna avtorica in raziskovalna novinarka Tiffany FitzHenry že dalj časa bije svojo osebno vojno s Hollywoodom. A nihče ni pričakoval, da bo razkrila celotno Disneyjevo pedofilsko mrežo, v katero so vpleteni eni od najbolj znanih filmskih igralcev, režiserjev, agentov in ostalih odgovornih v ameriški zabavni industriji. Pedofilske lovke sežejo daleč.

“Hollywood je poln pedofilskih obročev, mi smo naleteli na enega takega,” je v pogovoru s Tiffany FitzHenry razkrila Tammy Garcia, mati Rickyja Garcie, ki mu je bilo namenjeno postati bodoča zvezda Disney Channela skupaj s pogodbo pri Hollywood Records.

Ricky je po skoraj desetletju spolnih zlorab in posilstev, katerih žrtev je bil vsak teden, 11. septembra 2019 podal tožbo na višje sodišče v Los Angelesu. V njej bremeni svojega nekdanjega menedžerja, 37-letnega Jobyja Harta, njegove poslovne partnerje pri Hot Rocks Media Paula Cohena in Sheri Anderson Thomas, agencijo APA, nekdanjega agenta APA Tylerja Grashama ter menedžerja Nilsa Larsena, trenutno zaposlenega pri Management 360, da so ga od starosti 12 let dalje spolno zlorabljali in posiljevali vsak teden, medtem ko ga je Harte dajal na rabo ostalim vplivnim pedofilom v zabavni industriji.

“Ena stvar, ki lahko to popravi, je govoriti o tem, a Hollywood noče govoriti o pedofiliji,” je povedala Rickyjeva mati. Glede na to, da so številni vpleteni v afero tudi sami lastniki medijev, je jasno, zakaj zgodba ni mogla ugledati luči dneva.

Leta spolnih zlorab s strani najmočnejših ljudi v Hollywoodu

Vsekakor tragična zgodba Garcie ni prva take vrste v Hollywoodu. Lansko leto je Hollywood pretresla novica, da je tudi režiser filma Bohemian Rhapsody Bryan Singer pedofil, ki je s svojimi prijatelji v filmski industriji desetletja zlorabljal in posiljeval mladoletne fante. Zgodbo o tem je na koncu objavil Atlantic, saj matična publikacija raziskovalnih novinarjev ni želela razkrinkati pedofilskega režiserja.

Pri rosnih 12ih letih je Ricky veljal za naslednjo glasbeno senzacijo. Družina se je z namenom, da bi sinu omogočila kariero otroške zvezde, leta 2011 preselila v Los Angeles. Od vsega začetka so Tammy Garcia vsi zagotavljali, da njenemu otroku želijo le najboljše, ter da je res bolje, če njim prepusti vse odločitve v zvezi s sinom, saj ne želijo, da gre njegov potencial po zlu zaradi mame, ki bi se vmešavala v poslovne odločitve.

https://twitter.com/heatherdawnmay/status/1213556400351334401

Pranje možganov je bilo tako prisotno že od samega prihoda v pedofilsko leglo imenovano Hollywood. Ricky je kmalu po prihodu v Los Angeles skupaj z Emoryjem Kellyjem in Liamom Attridgem postal del fantovske skupine Forever in Your Mind.

Kmalu so se pričela potovanja “za pisanje pesmi”, na katera starši niso smeli. Rickyja in ostale dečke iz skupine je Harte odpeljal na otok Catalina, kjer so prenočili z večimi pisci pesmi. Najstnike so silili piti izdatne količine alkohola viski, tekilo, vodko in šampanjec. Ko so bili opijanjeni, je Harte slekel Rickyja in ga okopal, nakar je Ricky izgubil zavest. Zjutraj se je mladoletnik zbudil gol v postelji s svojim 17 let starejšim menedžerjem.

Odgovorni pri Disneyju vedeli, a niso ukrepali

Na žalost je bil to šele začetek. Skozi leta se je število dogodkov, zabav in prireditev samo povečevalo. Mladoletnega Garcio tako ni več posiljeval zgolj Harte, temveč tudi njegovi ostali prijatelji in znanci. Tako moški kot ženske. Kakor je rasla Garcijina slava, tako se je večalo tudi število pedofilov, ki so ga hoteli izrabiti.

https://twitter.com/JackPosobiec/status/1130582162716143617

V celotni izpovedi Rickyjeve matere je mogoče najbolj šokiralo razkritje, da so odgovorni pri Disneyu, s katerim je imel Garcia pogodbo za igranje v TV seriji, vse to vedeli, vsemu temu bili priča, ali pa celo sami sodelovali v spolni zlorabi mladoletnih zvezd, na uradnih Disneyevih dogodkih.

Po trditvah Tammy in Rickyja Garcie, kakor je navedeno v sodnih dokumentih, se je Ricky jeseni 2016 udeležil zabave, ki sta jo na svojem domu organizirala Chris Pratt in njegova tedanja žena Anna Faris. Na zabavi je mladoletnika, potem ko je dobila privolitev Harta, v eno od sob odpeljala osebna asistenka pri Lance Bass Production Lisa Delcampo, in ga spolno zlorabila. Zdi se vredno omeniti, da je Pratt stopil v bran svojemu pedofilskemu režiserju Jamesu Gunnu, ko je bila javnost seznanjena z njegovimi pedofilskimi nagnjenji. Gunn še naprej snema filme za Disney.

28. marca 2018 je Ricky le zbral pogum in zaupal Hartovi nekdanji asistentki Alli Bohl, kaj se dogaja z njim. Dva dni kasneje se je Bohlova, zaenkrat še zaposlena pri Disneyu, soočila s Hartom in mu povedala, da ga bo razkrila.

Hollywood si želi zakopati zadevo

Decembra 2018, ko so o zlorabah, ki jim je bil izpostavljen Ricky, bili seznanjeni tudi ostali člani družine, je dolgoletno spolno zlorabo s strani močnih in vplivnih v Hollywoodu prijavil policiji. Zgodilo se ni nič. Policija je zabeležila prijavo ne da bi ga sploh izprašala in predala stvar tožilstvu, ki se je odločilo, da stvari ne bodo preganjali, saj naj bi primanjkovalo dokazov. Primer je bil zaprt. Policistka Josephina Torres pri LAPD, ki je spisala prijavo, pa ni bila več dosegljiva.

Da nekaj hudo smrdi v deželi pedofilski pa pove dejstvo, da je prva obravnava v civilni tožbi Rickyja Garcie proti obtoženim pedofilije predvidena šele za 2021 z možnostjo, da se lahko prestavi na še kasneje.

Družina Garcia pa v tem času prejema sporočila naj bodo tiho, naj bodo potrpežjivi, “naj pravosodni sistem opravi svoje delo.” Tako kot je bil tiho tožnik Kevina Spaceyja, ki je v čakanju in tišini dočakal svojo smrt. Tožba proti hollywoodskemu zvezdniku obtoženemu spolnega nadlegovanja pa je padla v vodo.

Ivan Šokić