[Video] Levičarska strpnost: Dekletu, ki je protestiralo proti splavu, zaželeli – “Upam, da te nekdo pritisne ob tla in te posili!”

Podpornica splava, ki je zaželela novinarki, da bi jo nekdo posilil (printscreen: Youtube)

Ko so enkrat soočeni z nasprotnimi stališči, radikalni progresivci hitro pokažejo, kaj si zares mislijo, in hitro pozabijo na vse sklicevanje na strpnost, toleranco in raznolikost, o čemer tako radi pridigajo drugače mislečim. Ko je libertarna novinarka protestnici povedala, da nasprotuje splavu, ji je ta zaželela, da bi jo nekdo posilil. Vsi njeni zavezniki pa so se pretvarjali, kot da se ni nič zgodilo.

“Si idiotka! Si neumna in nimaš treh čistih! Ne vem, kako si diplomirala iz biologije, draga,” je začela svoj verbalni napad na novinarko in aktivistko Kaitlyn Bennett, ena izmed protestnic na shodu za splav.

“O, se mi boš smejala?” je vprašala Bennettovo, ko se ta ni menila za njen verbalni napad, temveč je zgolj pozorno poslušala, kaj ima agresivna protestnica povedati. “Da, smejim se ti,” je bila odkrita Bennettova.

“Upam, da te nekdo j*beno pritisne ob tla in te posili!” ji je zaželela protestnica iz Planned Parenthooda in ji pomahala s sredincem.

https://twitter.com/frfrankpavone/status/1178722772060643337

“Od*ebi!” je Bennettovi na tej točki sporočila druga podpornica Planned Parenthooda. “Vau, zelo strpno od vas,” je zbrane protestnice nagovorila Bennettova. “Želite, da bi me kdo posilil.”

Nihče ni bil pripravljen obsoditi sprevržene izjave podpornice Planned Parenthooda

Čeprav so vsi jasno slišali, kaj je rekla prva protestnica, pa ni bil niti eden od njenih kolegov pripravljen obsoditi njenih besed.

Bennettova je na shod za splav, ki se je odvijal na kampusu ene od ameriških univerz, prišla z namenom, da bi slišala argumente zbranih. Sama je proti splavu.

https://twitter.com/DrEtiquette/status/1179003751605997568

Agresivno liberalko je zmotilo, ko ji je Bennettova odvrnila, da dejstvo, da je bila posiljena, ne igra nobene vloge pri tem, zakaj bi morali ubiti nedolžnega otroka. Na posnetku se namreč vidi, da je ženska navajena, da ta argument vedno ustavi nasprotnike splava, da začnejo sočustvovati z njo, zaradi česar se debata po hitrem postopku znajde na drugem tiru.

Ivan Šokić