[Video] Mati umorila svoje tri otroke: Ko je dušila dveletno hčer je triletni sin kričal, a zaman – lotila se je še njega in sedem mesečne dojenčice

Datum:

Iz Phoenixa v Arizoni te dni poročajo o peklenski materi, ki je zadušila svoje tri otroke stare od 7 mesecev do 3 let. Narkomanka je svoje zločine priznala, medtem ko jih je morila pa jim je celo prepevala.

22-letna Rachel Henry je priznala, da je enega za drugim zadušila svoje tri otroke stare od 7 mesecev do treh let. Ko je najstarejši, 3 leta star Zane videl, da njegova pošastna mater duši sestro Mirayo jo je poskušal ustaviti, a brez haska.

Zane je nemočno udarjal po materi in kričal, naj preneha, da z Mirayo nekaj ni v redu. Morilka se na klice svojega sinčka ni ozirala. Nadaljavela je z dušenjem, dokler deklica, ki bi v enem tednu dopolnila 2. leto ni nehala brcati.

https://www.facebook.com/phoenixazpolice/posts/3331293160279241

Policija je potrdila, da je Rachel Henry narkomanka, zaradi česar ji je socialna služba v preteklosti že odvzela otroke. Zadnjih nekaj dni, naj bi se zasvojenka z metaamfetamini obnašala nenavadno.

Ko je ubila srednjo hčer, se je morilka po zapisu policijskega poročila objavljenega pri Kold News, zagnala za 3-letnikom, a so jo zmotili sorodniki, ki so prišli domov.

Prepustila je fanta sorodnikom in se z najmlajšo hčerko, komaj 7 mesecev staro Catalayo Rios zaprla v sobo, kjer naj bi jo prvo nahranila, nato pa jo je zadušila medtem ko ji je prepevala.

Z dvema hčerama, ki ju je že ubila ji je ostal samo še tri letni sin. Prijela ga je, položila 3-letnika na tla spalnice, ga z nogami prikovala k tlem in mu položila roko preko nosa in ust. Ubila ga je s svojo težo. Tako je držala roke, doker ni videla, da je tudi deček mrtev.

Vse tri otroke je nato položila na kavč, da je izgledalo kot da spijo. Nikomur doma ni povedala kaj je storila. Nekaj ur kasneje so ostali družinski člani, ki so uvideli, da je nekaj norbe poklicali policijo in gasilce. A takrat je bilo še prepozno.

Policija za zdaj še ni izključila, da bi lahko šlo za poporodno depresijo, a poročilo kaže, da je peklenska mati delovala metodično, premišljeno in hladnokrvno.

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

Balerina donirala 50 dolarjev – grozi ji dvajset let ruske ječe!

Zaradi donacije petdesetih dolarjev so pred dnevi v Rusiji...

RTV podprla Milosavljevića, namesto da bi podprla svoje novinarje

RTV Slovenija se je v sporu Marka Milosavljevića in...

Sprejet migrantski dogovor med Italijo in Albanijo

Albanski parlament je odobril migracijski dogovor z Italijo, po...

Košarkarska zveza Slovenije pred tekmo prepovedala izraelske zastave

V nedeljo, 25. februarja, bo v okviru kvalifikacij za...