fbpx

[Video] Prvo damo Melanio napadli levičarji, ker je govor začela z molitvijo Očenaš

Prva dama ZDA Melania Trump je z govorom na Floridi poskrbela, da ji je prisluhnila tako ameriška kot tudi svetovna javnost. Predvsem pa je navdušila s tem, da je govor začela z Gospodovo molitvijo Očenaš. To pa seveda ni všeč levičarjem, ki jo zaradi tega po dolgem in počez kritizirajo.

Levičarji so potem, ko je Melania na začetku govora prebrala molitev Očenaš, zavzeli socialna omrežja in prek njih izražali ogorčenje nad vsem, kar je možno. Nad njeno vero, njenim naglasom in vsem ostalim. Dejstvo pa je, da je bila množica ljudi, ki se je udeležila tega dogodka, navdušena nad tem, poroča Breitbart.

Ne glede na to, kaj opozicija govori o njej, ostala bo zvesta sebi
V govoru je poudarila, da si želi ostati zvesta sebi in privržencem nje in Donalda Trumpa, ne glede na vse, kar opozicija govori o njej. Prva dama ZDA je še dodala, da “Amerika, kot si jo zamišljamo, je Amerika, ki deluje za vse ljudi in v kateri vsi Američani lahko delajo in uspejo v življenju”. V govoru je še poudarila, da bo delala za interese vseh Američanov, da pa bi poleg tega rada pomagala ženskam in otrokom s celega sveta, poroča Telegraf.

Tarča blatenja, ker je molitev prebrala
Na Fox TV pa so komentatorji navajali, da je neverjetno, da je Melania začela svoj govor z molitvijo Očenaš, vendar pa to ni bilo nepredvidljivo. Nekatere pa je presenetilo, da je molitev prebrala, kar so seveda takoj izkoristili za blatenje prve dame. A so mnogi nemudoma stopili na njeno stran, češ “to molitev znam na pamet že odkar sem hodila v vrtec, a vam zagotavljam, da če bi morala nastopiti pred tako veliko množico, bi rada prebrala vsako besedo s papirja. Hvala Melanii, da se je spomnila krščanske skupnosti,” je zapisala gledalka iz Pensilvanije.

Odzivi tudi pri nas

Melaniin začetek govora je na Twitterju komentiral tudi Aleš Primc iz Gibanja za otroke in družine:

Marjanca Scheicher