[Video] Migrant švedskemu fantu tlačil pištolo v usta!

Foto: printscreen

Po spletu je zaokrožil videoposnetek migrantskega pripadnika tolpe, ki je švedskega najstnika poniževal tako, da mu je v usta zatlačil pištolo.

S Švedske poročajo o grozljivi izkušnji tamkajšnjega najstnika, ki je le še eden v vrsti mnogih vrstnikov, ki so se jih lotili migranti. Migrantski pripadnik tolpe ga je ponižal z grožnjami in mu zatlačil pištolo v usta, da pa je bila zadeva še hujša, je storilec po poročanju portala Infowars Europe dogajanje posnel. Videoposnetek zdaj kroži po svetovnem spletu, čeprav je bil s platforme YouTube že izbrisan.

Porast stopenj kriminala na Švedskem uhaja izpod nadzora
Iz videoposnetka ni razvidno, kje na Švedskem se je dogodek odvijal, jasno pa naj bi bil prepoznaven naglas storilca, domnevno turški. Ocenjuje se, da je Švedska samo od leta 2015 sprejela že prek 150 tisoč migrantov, od takrat pa je porast stopenj kriminala ušel izpod nadzora. Pri tem so v dogodkih kot storilci nesorazmerno pogosteje udeleženi prav migranti.

Rok Krajnc

 • McBobo

  To je pač končni rezultat lezbaške vlade in kimajočih ovac. Krivi so pa vsi tisti, ki volijo levuharje oz. ne gredo na volitve. Upam, da je fant na videu levo usmerjen, pa da sam na svoji koži občuti ta njihov welkam smrduhom.

 • GverilaStyle

  Kakšn bi bil odziv, če bi to počeli državljani EU tem kozjejebcem??? Kakšen bo odziv???!!!

 • Andrej

  Švedi pa še kar glavni generatorji LGBT. Preblem ilegalcev rešujejo tako, da prepovejo objave. Oni imajo že zdaj uveden sovražni govor. Za staroselce, seveda. Kar učimo se od njih, pri nas postaja podobno.

 • Skrajno Desni

  Nabavim si pištolo z dušilcem in jih pospravljam enega po enega.

 • xtc

  Zelo enostavno;tolpo polovit z tem “frajerjem” vred in jih obsodit za kriminal in poizkus umora nato pa takole cevi v usta in adijo do zadnjega in težav nebo več.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!