Število posilstev na Švedskem močno poraslo, med žrtvami vse več moških!

Foto: Voice of Europe

Iz Švedske ponovno poročajo o močnem porastu posilstev. Ta so v letošnjem prvem polletju v povprečju porasla za 14 odstotkov v primerjavi z enakim obdobjem lanskega leta, močno pa v oči bodejo posilstva moških. Ta so porasla za kar 40 odstotkov!

Na Švedskem so v teh dneh predstavili statistične podatke o kriminalu v zadnjem polletju. Skrb vzbujajoč je ponoven porast posilstev, ta so v primerjavi z enakim obdobjem lanskega leta porasla za kar 14 odstotkov. Od tega je porast spolnih zlorab otrok znašal 6 odstotkov, posilstev žensk 20 odstotkov, posilstev moških pa kar 40 odstotkov. Povprečen porast stopnje kriminala je v prvem polletju znašal 2 odstotka, poleg posilstev pa po poročanju portala Voice of Europe najbolj izstopajo tudi druge vrste nasilnih zločinov, medtem ko so se lažji zločini, kot so žeparjenje in tatvine, dogajali manj pogosto.

Moške pogosto posili več napadalcev hkrati, opise storilcev pred javnostjo skrivajo
Največ začudenja je vzbudil močen porast posilstev, kjer je žrtev moški. Takšna posilstva se pogosto dogajajo z več kot enim povzročiteljem, kot se je na primer zgodilo v kraju Fagersta junija, ko so trije storilci posilili najstnika. Podobno se je zgodilo v mestu Uppsala, kjer so žrtev našli nezavestno na dnu stopnišča, storilci pa naj bi bili tudi v tem primeru trije. Švedski mediji in policija so močno kritizirani, ker javnosti ne sporočajo opisov povzročiteljev. Izjemoma v javnosti opišejo oblačila, ki so jih povzročitelji nosili med dejanjem.

Foto: Twitter

Oblasti in mediji ustvarjajo lažen občutek varnosti?
Agencija za preprečevanje kriminala BRÅ statistike sicer pripisuje temu, da se žrtve vse večkrat odločijo prijaviti zločine. Kot je višji predstavnik omenjene agencije Jerzy Sarnecki pojasnil za medije, “po vsej verjetnosti do porasta posilstev na Švedskem sploh ni prišlo”. Tudi švedski mediji v statistikah ne vidijo problema, osredotočajo se na poročanja o že omenjenih manj pogostih in manj resnih kaznivih dejanjih.

Rok Krajnc

 • stajerc5

  Dokler ne zavlada tudi na Svedskem Sarija, imajo pedri se cas za zabavo, saj jih Svedi se ne mecejo iz neboticnikov. Moske pizdice v roza gatah, se malo, pa bo slo spet na glavo iz 15-tega stoka!!!
  Svedistan bo prvi s Sarijo, se pred Siptarijo!

 • xtc

  No doklrer socialista Loefena ne sferdra vsaj 1500 homo islamistv na silo težav ni.

 • Van Der Waals

  PEDERSKI MUSLIMANI IN ČRNUHI!

 • cosmosjasnovidec

  Ko sem pa vedno navajal,da so vsi musliči,čefutarji,komunajzerji pederajsi pa ni nihče verjel.
  Ta muslimanska golazen iz Arabskih držav beži v Europo ravno zaradi tega,ker so buzeranti v njihovih državah bi jih pa po vsej verjetnosti pobili zaradi posilstev.
  Po zadnjih informacijah tudi,ko v Europi posilijo ženske jih posilijo v riti saj se musliči porivajo v previlne luknje le takrat,ko se parijo kot podgane.
  Tudi bosanđerovski čefutarski musliči kateri so se prisesali v Slovenijo svoje žene porivajo samo v riti in tudi ostali čefutarji kar so mi te ženske same povedale ko so mi ga fafale katere so pa solidne kar se muslimank tiče ga pa dobijo še v mednožje tako,da jih od sreče skoraj zadene kap.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • šmentanamuha

  pederomanija, ki jo spobujajo in pravno ščitijo babilonci, masonski satanisti, da bi prikrili svoje še večje pedokanibalske svinjarije.

 • GverilaStyle

  V slovenistanu imamo pa palicaje na minimalcu, ki vas bodo branili in zaščitili……če verjemete?!!! Stvari demokratično vzeti v svoje roke in v hosto odpeljat teroriste…………….sej kopat luknje imamo slovenceljni v krvi…..

 • mona lisa

  Oblasti vsepovsod tudi pri nas ščitijo migrante. Zakaj?

  • to_mi_delaj

   najbrz zaradi tega ker so nasi levaki pedercine

  • GverilaStyle

   Slovenci se pritožujemo zaradi minimalne plače…….a si predstavljaš z kakim veseljem bi delali črnuhi za 400eur/mesec ?????!!!!!

   • GverilaStyle

    aja, pa sm pozabil, socijalno stanovanje+subvencija za položnice,………

   • Andrej

    Država zanje na mesec odrine okoli 1.900€. Zakaj naj bi oni delali za 400€

 • Andrej

  Švedska -> NO GO država.

 • Sodomit

  Kdaj gre bus za Štokholm ??