[Video] Migrante na srbsko-madžarski meji vodili ženski, ki sta načrtno skrbeli za njihovo obvladovanje in ustvarjanje medijske podobe

Foto: Printscreen

Na stotine migrantov, večinoma arabskih korenin, se je v četrtek odpravilo na srbsko-madžarsko mejo, da bi v srbski Kelebiji zahtevali odprtje madžarske meje, s tem pa tudi evropskega mejnega prehoda. Kaj kmalu se je izkazalo, da je bil migrantski pohod dobro organizirana zvijača za javnost, namreč skupina je imela več vodij, ki so v ospredje potisnili otroke in obolele, da bi pri pohodu nastale fotografije, ki bi imele večji učinek na javnost.

Izkazalo se je, da je skupinsko akcijo podprla promigracijska nevladna organizacija, povezana z globalističnim milijarderjem in zagovornikom odprtih meja Georgeom Sorosom.

Ženski, za kateri se je izkazalo, da sta obvladovali množico na meji med Srbijo in Madžarsko, je kot prvi opazil madžarski dnevni časopis Ripost. Po besedah dopisnika madžarske javne radiotelevizije je ena od žensk govorila nemško in poskušala madžarske policiste prepričati, naj jih pustijo čez mejo, druga pa je pomirjala moške, ki so postajali vse bolj nestrpni. Njena naloga je bila očitno zagotoviti, da slike, ki jih posnamejo mediji, prikazujejo spodobno, mirno množico.

Fotografije in videoposnetki, posneti na mestu, jasno kažejo, da sta bili dve ženski spoštovani voditeljici med migranti. O protestnem shodu so poročali številni mednarodni mediji. Poročilo, ki ga je v arabščini objavila stran Infomigrants.net, navaja, da se je na srbsko-madžarski meji blizu Subotice zbralo približno dva tisoč migrantov, da bi skupaj stopili v Evropsko unijo. Prav tako izpostavlja, da je Abu Adel, eden od organizatorjev, za Muhajir News povedal, da je bilo vse skupaj organizirano preko tajnih skupin WhatsApp, da bi s tem organom preprečili, da bi izvedeli za njihove načrte in jih ustavili.

V poročilu mnogi priznavajo, da so se pridružili organiziranemu pohodu, ker so več mesecev zaman čakali na odločitev glede razrešitve prošnje za azil v upanju, da bodo lahko nadaljevali pot v Zahodno Evropo in začeli novo življenje. Kakorkoli, število samskih moških, ki so se pridružili migrantski karavani, je bilo vidno večje od vseh tistih družin, ki so za obdobje več mesecev obtičale v Srbiji. Eden od migrantov, Slama Ali, je na svojo Facebook stran naložil več poročil v živo, kjer je ta delil utrinke s potovanja v karavani. Zanimivo je, da njegova javna objava razkriva, da je bil 2. januarja v Solunu. 15. januarja je nato objavil, kako ob morju srka energijsko pijačo RedBull in kadi cigareto Marlboro, kar samo po sebi odgovori na vprašanje, ali je v Srbiji več mesecev preživljal v “hudih” okoliščinah.

Foto: V4NA

Priskrbeli so jim rože in transparente
Nadaljnja preučitev poročil o dogajanju na četrtkovem protestnem shodu je privedla do ugotovitve, da sta bili dve ženski, ki jih je opazil tudi časopis Ripost, zelo dejavni v prisotnosti medijev. Medtem, ko je ena ženska moške mirila, se je druga pogajala z madžarskimi policisti. Slednja se je še posebej trudila, da bi za seboj pustila medijski vtis, navaja V4NA. Televizijskim ekipam je svetovala, kaj naj snemajo in s tem poskrbela za to, da bi se ustvaril čim večji učinek na ljudi. Migrantom so organizatorji priskrbeli transparente in rože, da bi ljudje verjeli, da skupina migrantov vključuje mirne družine, ki preprosto želijo priti v Zahodno Evropo v upanju na boljše življenje.

Hana Murn

 • pajot

  TO JE TREBA VSE ODJEBAT V NJIHOVE DOMOVINE.
  Kdor se tega ne zaveda,je idiot.

 • Garbage man

  LOL, naj jih kučanovi ljudje ……

 • samsara

  Evolicijska oblika novodobne migrantske blaznosti.
  Odraz kreativnosti in normalnemu človeškemu umu nepredstavljive diabolično navdahnjene inteligence, zvijačnosti…,z vso materialno podporo v pojavnem svetu, istega porekla.
  Je pri Demokraciji napisal urednik Jože Biščak dober članek z naslovom, “Nova normalnost”.

 • Gren

  Domov naj gredo !

 • Van Der Waals

  VSI SO ILEGALNI!!!!! BOLANI IN OTROCI… KOGA BRIGA!!!! DOMA IMAJO STARŠE, ŠOLSKE OBVEZNOSTI NE PA DA SE GREJO TURISTE PO EVROPI!!!

 • Unikatna

  Ali so res prijeli par naših policistov, ki naj bi prejeli podkupnino?

  “Nacionalni preiskovalni urad (NPU) je zaradi suma korupcije pridržal pet policistov z mejnih prehodov Gruškovje in Zavrč, ki so v zameno za podkupnine državljanom tretjih držav v potnih listih lažno potrjevali prehod zunanje schengenske meje in jim s tem na nezakonit način omogočali bivanje v schengenskem območju, so sporočili s policije.”
  (Vir: https://regionalobala.si/novica/)

  Vsepovsod so packarije…pokvarjenci…

  • KAPIBARA

   Tekom zgodovine, se je izkazalo, da VEDNO imaš izdajalca v svojih vrstah.. ŽAL !!

 • mona lisa

  So kot golazen ki se je ne moreš ubrani drugače kot s silo.

 • Andrej

  Jaz na meji potrebujem osebno ali potni list in po potrebi vizo. Od kdaj so to rože, transparenti in otroci? Nehajte se delat bebave, ker ste na moč pregnani.

 • macon

  Te aktiviste- podpornike ilegalnega vdiranja in trgovanja z ljudmi je treba za dolga leta zapreti pa naj za rešetkami gojijo svoj levi fanatizem.

  • Novakec1

   Pri nas jih izdatno sofinancirajo z davkoplačevalskimi dinarčki povečini so pa to nevladne organizacije. Vse jasno?

   • Joc 52

    jasno kot beli dan in zato jim je treba ukiniti financiranje

 • cosmosjasnovidec

  Te preklete muslimanske prašiče se mora vse postreliti že takoj na mejah,ker v Europo prenašajo sama nalezljiva virusna oboljenja katerih EU medicina ne pozna kar je tudi dokaz vse večjega števila obolelih ter mrtvih europejcev.
  Nesnage muslimanske seveda niti niso pregledane v karanteni večina jih pa okužijo ISIS đihadisti sami ter pošljejo v Europo.
  —————————————————————————————————————-
  Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
  —————————————————————————————————————-

 • terminalar

  “Škoda”, ker so falili Slovenijo. Naši bi jim dali vse.

 • KAPIBARA

  Ne želim jima krute usode, kot jo je dobila ena taka na Švedskem, ko je črno črnega jahala na obali rek, pela državno himno.. končala pa razkrečenih nog, posiljena v mestnem parku, s 80 kg težko skalo na glavi

 • NoName

  Ta plemena nimajo tu kaj iskati, vojne dol ni, torej, če želijo delati naj lepo na glavna vrata potrkajo pa za delovno vizo zaprosijo.
  Te ženske pa zapreti dol v Turške zapore, kjer je zapor dejansko zapor, pa jih bo minilo.

 • šmentanamuha

  Radodajke spet na delu …

 • marcel2m

  A njo pa ne znajo porihtat, tako kot poskušajo rihtat ženske v mestih, kamor se naselijo?

 • Marija

  Kaj,če mi vsi emigriramo v Afriko po boljše življenje in bomo pri njih živeli brez dela na sociali,smetili in delali vse grdobije,kar delajo ti v Evropi.Kaj bi naredile njihove vlade?

 • tiktak

  Ne me jebat, a so ga naučil kazat tudi simbole kot je naprimer “srce”? Marš gamad islamistična, da vam jebem vse po spisku!

 • cosmosjasnovidec

  “””Preiskovalni sodnik ptujskega sodišča je danes zaključil dvodnevno zaslišanje peterice pridržanih policistov na mejnih prehodih Gruškovje in Zavrč, ki so osumljeni, da so v zameno za podkupnine državljanom tretjih držav žigosali potne liste in jim s tem na nezakonit način omogočali bivanje v schengenskem območju. Zoper vse je odredil pripor.”””””
  Tako sem vedno trdil o lopovski policiji in kaj se dogaja pa nihče ni verjel.
  —————————————————————————————————————-
  Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
  —————————————————————————————————————-

 • PORK Amashina

  Lahko fotografije slovenskih švercark prosim!!!