[Video] Musk razkril laži o upadu uporabnikov na Twitterju in z najdbo v omari na sedežu Twitterja razgalil levičarje

Datum:

V torek pozno zvečer je izvršni direktor Twitterja Elon Musk objavil video, ki je razkril resnično levičarsko agendo, ki je zavzela tudi Twitter. V omari na sedežu podjetja, namenjeni tržnim produktom, je namreč odkril majice z napisom “Stay Woke” v prevodu “ostani prebujen”. Razkril pa je tudi laži medijev, da Twitter izgublja dnevno aktivne uporabnike, v zadnjem tednu jih je namreč pridobil kar 1,6 milijona.

“Tukaj smo pri trgovini in cela omara je polna” pojasnjuje Elon Musk, nekdo poleg pa doda, “skrivna omara.” “Hashtag Woke majice”, zaključuje Musk.

V zadnjem času veliko slišimo o woke ideologiji ali prebujenstvu. Njeni pripadniki so namreč prepričani, da si prizadevajo za dobro, za odpravo diskriminacij. V bistvu pa ta ideologija zanika resničnost, zgodovino in civilizacijske dosežke, naravne danosti pa poskuša zamenjati z novimi. Med najbolj znanimi woke gibanji sta sicer LGBT in gibanje Black Lives Matter.

Kljub mnogim kritikam politične levice glede tega, kako je ravnal s podjetjem, je Musk v ponedeljek tudi razril, da je Twitter v zadnjem tednu pridobil 1,6 milijona dnevno aktivnih uporabnikov.

Medtem je koalicija več kot 60 skupin za pravice in civilno družbo (poimenovali so se koalicija “Stop toksičnemu Twitterju”) vodilne oglaševalce Twitterja pozvala k bojkotu podjetja in zagrozila: “Musk ne sme razveljaviti osnovnih praks moderiranja”. United Airlines, Volkswagen, Audi in Balenciaga so podjetja, ki so ugodile zahtevi koalicije.

Demokrati s Tviterja niso bili nikoli izgnani
V ponedeljek je politični komentator Dinesh D’Souza Muska v tvitu označil z besedami: “Ne slišimo veliko o tem, da bi demokrate in levičarje spustili nazaj na Twitter. Zakaj? Ker sploh niso bili nikoli izgnani. Njihove laži in napačne informacije so preprosto ušle iz vsakega nadzora. Cenzura je bila uporabljena kot enosmerna operacija proti konservativcem.” Musk je preprosto odgovoril: “Pravilno.”

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

Korupcija na korupcijo – Golobova vlada

Golobovo vlado vse od nastopa spremljajo korupcijske afere. Sodna...

Cene, ki jih plačujemo za tečaje slovenščine za migrante, so vrtoglave

Množične migracije so za Slovenijo vedno večja težava pod...

Rusija dve leti po napadu na Ukrajino

Ruska invazija na Ukrajino ni spremenila le sveta, temveč...

Podoba vladajočih se v Bruslju na ogled postavi

Peticija o pravici do pokopa in spoštljivega spomina na...