fbpx

[Video] Na prenosniku sina predsedniškega kandidata Demokratov našli dokaze o pedofiliji

Hunter Biden in nekdanji podpredsednik ZDA Joe Biden (Posnetek zaslona: Youtube)

Ameriško javnost že več dni razburjajo nove informacije, najdene na pozabljenem osebnem računalniku sina ameriškega podpredsednika Joa Bidna Hunterja Bidna, ki razkrivajo umazane posle s Kitajsko in ukrajino v katere je bil vpleten tudi sam ameriški podpredsednik. Ravno tako pa je dokazno gradivo, ki je že bilo predano FBI, lokalni policiji v Delawareu ter posameznim medijem razkrilo, da je Hunter Biden pedofil. Na računalniku naj bi bila priznanja o njegovih zlorabah mladoletnic, kakor tudi fotografije mladoletnih deklet, zaradi katerih je računalnik sploh bil predan organom pregona.

Producent Fox News Sean Langille je na Twitterju razkril informacijo, da so višji predstavniki zveznih oblasti potrdili, da se tako FBI kot Pravosodno ministrstvo strinjata, da prenosni računalnik Hunterja Bidna in sporna elektronska sporočila, slike in ostale informacije najdene na njem niso del ruske kampanje za sejanje disinformacij. FBI naj bi imel pri sebi Bidnov prenosnik. A niso edini. Kopije trdega diska imajo tudi drugi organi pregona, določeni posamezniki, kakor tudi mediji.

Razlog za to bi lahko bil sramotna vpletenost visokih predstavnikov FBI, ki so v preteklosti aktivno sodelovali v zaroti proti ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu.

S tem ko ima dostop do podatkov več različnih agencij, posameznikov in medijev je zagotovljena vsaj določena mera transparentnosti, ki bo glede na razkritja nekdanjega župana New Yorka Rudija Giulianija za Newsmax še kako potrebna. Giuliani je namreč v intervjuju z Gregom Kellyjem potrdil, da so na kopiji trdega diska Bidnovega prenosnika našli fotografije mladoletnih deklic, zaradi česar so kopijo trdega diska predali policiji v Delawareu. Slednji podatek nakazuje, da ne gre za družinske fotografije na katerih bi bila katera od hčera Hunterja Bidna.

Očitno so pedofilska nagnjenja v družini Biden. Namreč nobena skrivnost ni, da se nekdanji podpredsednik Joe Biden skozi svojo 47 let dolgo politično kariero nadvse neprimerno obnašal tako pred kamerami kot v odsotnosti kamer, ko je prišlo do otrok in žensk. Te je pogosto otipaval, jim prišepetoval stvari zaradi katerih je bilo otrokom očitno neprijetno in jim pred starši govoril opolzke stvari.

Biden vršil politični pritisk na Ukrajino v zvezi z Burismo
Čeprav vsi podatki na trdem disku še niso raziskani, pa je New York Post pred dnevi objavil elektronsko korespondenco Hunterja Bidna, ki razkriva korupcijo in umazane posle, ki jih je sin opravljal za očeta s Kitajsko in Ukrajino. Socialna omrežja, kakršni sta Facebook in Twitter v rokah v levičarjev so zaradi tega cenzurirali New York Post. Na Facebooku so širjenje novice sami ustavili, medtem, ko so na Twitterju onemogočili rabo Twitterja omenjenemu mediju, ker naj bi objavljali zasebne informacije v elektronskih sporočilih.

Novo poročanje New York Posta razkriva, da so bile na prenosniku Hunterja Bidna najdene ne samo fotografije nekdanjega podpredsednika Bidna z vodilnimi ljudmi v ukrajinskem energetskem gigantu, Burisma, kjer je vlekel plačo Hunter Biden, temveč tudi fotografije s Hunterjevimi poslovnimi partnerji v Kazahstanu. Ravno tako naj bi Hunter od Kitajcev za pranje okoli 800 milijonov dolarjev preko svojega podjetja prejel več milijonov dolarjev vnaprej.

O nepotizmu, korupciji in zlorabi položaja nekdanjega podpredsednika ZDA Joa Bidna smo v preteklosti že pisali na Nova24TV. Večina stvari, ki prihaja na plano sedaj je bila znana že takrat. Kar je drugače, je dejstvo, da viri sedaj razpolagajo s samo korespondenco Hunterja Bidna, in niso več odvisni zgolj od trditev ostalih ljudi.

Ivan Šokić