[Video] Nasilno obračunavanje s policisti in kričanje “želim mu (Borisu Johnsonu) grozno smrt”: Tako angleški ultra levičarji in Miha Kordiš spoštujejo demokratično voljo večine!

Potem, ko so britanski konservativci s premierjem Borisom Johnsonom na čelu dočakali zgodovinsko zmago, kakršne ni bilo vse od leta 1987, so na ulicah Londona izbruhnili nasilni protesti nezadovoljnih socialistov in Antifa-jevcev, ki očitno niso zadovoljni z izidom volitev. Svoje spoštovanje demokratične odločitve so izrazili tako, da so se spopadli s policijo in kričali parole kot sta: “to ni moj predsednik vlade” in “ena rešitev, revolucija”. Manjkal ni niti pripadnik slovenske skrajne Levice Miha Kordiš!

Socialisti, Antifa-jevci in nasprotniki Brexita so s svojo prisotnostjo izrazili svoje nasprotovanje demokratični odločitvi Britancev, na račun katere je socialistični voditelj Jeremy Corbyn doživel katastrofalen poraz, in kričali: “Tako izgleda demokracija”. 

Foto: Twitter

Ena izmed “miroljubnih” protestnic je za Breitbrat povedala: “Jeb* se Boris, jebe* rasizem in homofobijo, jeb*** se vsi prašiči”. Druga ženska je predsednika vlade označila za prašiča in zatrdila, da jo je sram, da ima država takšnega premierja. “To je odvratno. Želim mu najslabše. Želim mu grozno smrt.”

https://twitter.com/SWP_Britain/status/1205573595814125569?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1205573595814125569&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.breitbart.com%2Feurope%2F2019%2F12%2F14%2Fexclusive-video-this-is-what-democracy-looks-like-mob-chants-during-violent-clashes-with-police-over-losing-election%2F

https://twitter.com/PBohinc/status/1205893979906154497?fbclid=IwAR355yhTYGcxmBHdlST9Jtp-Re_8O2lC1dFZxbeLyTvuIt__nc85NBnY16Y

Želijo odprte meje
Skupina protestnikov, kjer ni manjkalo sloganov “odprite meje” in “stop deportacijam”, je prebila barikade zunaj doma predsednika vlade na Downing Street 10, blokirala promet in se nasilno spopadala s policisti. Med petkovim protestom so aretirali vsaj dva protestnika. Iz posnetkov, ki so nastali na mestu dogajanja je razvidno, da so bili policisti primorani v uporabo svojih gumijevk. Protest v Londonu je isti večer spremljal podoben protest v Glasgowu na Škotskem.

Protestiranje Kordiša ni ostalo neopaženo
Prisotnost slovenskega poslanca Kordiša na račun družabnih omrežij ni ostala neopažena, kot si je morda sam želel. Ljudje so se okrog Kordiševe prisotnosti pričeli spraševati, kdo mu je plačal karto za turistični izlet. Ni pa manjkalo kritik: “Torej parlamentarec neke države ruši legitimno izvoljeno stranko druge države? “; “Tovariš Kordiš nima meje!!! Zanj ni sveto nič, niti to, da ga je izvolila velika večina!! Na to se poscije in protestira! Ma naj ga policija mal na hladno da, tam pa ene par unih 25מganih guzi vsaj 10 krat dnevno. Me zanima kako dolgo bo še njihov zagovornik”; “Si po vaše poslanec neke države to lahko privošči? Rušiti demokratično izvoljenega PV neke druge države in to z veliko večino? Se ima tovariš Kordiš za boga?”.

Očitno se “miroljubni” protestniki s Kordišem na čelu požvižgajo na poziv k enotnosti, h kateri je pozval  premier Johnson v govoru po svoji osupljivi volilni zmagi nad 70-letnim socialistom Corbyjem. “Tistim, ki niste glasovali za nas ali zame in ki so želeli in morda še vedno želijo ostati v Evropski uniji … Želim, da veste, da mi v tej konzervativni vladi ene nacije nikoli ne bomo prezrli vaših dobrih in pozitivnih občutkov do drugih evropskih držav,” je dejal Johnson. Tako je, ko socialistom volilni rezultat ni po godu.

Hana Murn

 • Van Der Waals

  NASILJE LEVIČARJEV NE SME BITI NE OPAŽENO!!!

 • Anton

  Kordiš je pa mislil da je politika “Igre brez meja”

 • Slovenec 33

  Zanimivo je kako levičarji za denar slovenskih davkoplačevalcev solijo pamet ljudem po svetu.

  Njihov doseg se ne more kosati z zlatimi ribicami,

  Beboti so brez konkurence.
  Usmerjeno izobraževanje pod bvodstvom fdvizma je v produkciji topoumnih produktov preseglo samo sebe.

 • Ryuk

  Vsi spravljajo lewake v jok – od Amerike,Brazilije in Velike Britanije. Samo mi ne.
  https://uploads.disquscdn.com/images/dfb9e77775f1e2eebdc2f25771acdf37ff61cdc80bb1cb7d121a6c89be00e40c.jpg

 • cploger

  Najprej zjebejo našo državo, zdaj bi pa še Britanijo.

 • Steiermark

  Kako zagovedni so levaki, se vidi sedaj, ko razni kordiši in verjetno tudi fajonke, želijo smrt Johnsonu, ki je ddobil dve tretini podpore. Nemsto da bi se pobrali in se skrili pred očmi ljudi ki vse to z grozo opazujemo, kam gre ta nasilna levaška drhal in to za naš denar!

 • RATATA

  Kot bi se v Angliji pripravljalo nekaj takšnega, kot se je 36. v Španiji.+
  Španski borci so postali politkomiksarji in po 45. direktorju ukradenih firm. Kordiš si bo verjetno prizadeval, da bo tudi z angleškimi borci tako.

 • Felikss_AH

  Tole je eden od momentov ko je nujno ozreti se nazaj v zgodovino… v obdobje med dvema vojnama… v Weimar obdobje. Mnogi, če ne celo večina, predvsem preprostih Levičarjev, v svojem osiromašenem in povrhu še indoktriniranem “telektu” povezujejo prihod Hitlerja z Židi… pa je resnica daleč od tega. Hitler in Nacizem sta se pojavila kot reakcija na nastopajoči Komunizem ki ga je v Nemčijo prinesla ista drhal kot ga je 1917 v Rusijo… in to iz New Yorka. Židovska , Banksterja Warburg in Schiff (in še nekateri) sta takrat bila v vlogi današnjega Sorosa, kar je lepo razvidno iz arhiviranih izdaj New York Times-a iz 1915 na primer. (linke sem že nekajkrat posredoval a ih JewTube ciklično “premika”… tale je za enkrat še živ – https://www.youtube.com/watch?v=ybzp-edHD8M – če koga zanimajo nekaterim neprijetne “malenkosti”.

  • Felikss_AH

   NADALJEVANJE 1

   Komunisti so v Weimarski Republiki bili številno in finančno daleč močnejši od takratnih formacij SA… in brutalni obračuni so se odvijali po ulicah Nemčije. Adolf je vedel kako so boljševiki pobili nekih 25 milijonov etničnih Rusov… in se je zavezal da tega ne bodo naredili Nemcem. Vodilno vlogo pri širjenju Komunizma so imeli zopet Židovski aktivisti in Komisarji… enako kot imajo danes pri implementaciji Multikulturalnega “prebežništva” (kar je javno priznala “legendarna” Barbara L. Spectre)… in spet je Nemčija primarna država tega udara.

   Če upišete – “Hitler and the Grand Mufti: What They Really Said in 1941 | Time” – – kratek uvod – – “This week, Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu sparked a wave of backlash when he argued that the Holocaust was the brainchild of the Grand Mufti of Jerusalem, Haj Amin al-Husseini, who,…” na kar sledi – “Request has been terminated Possible causes: the network is offline, Origin is not allowed by Access-Control-Allow-Origin, the page is being unloaded” – bla bla bla.”

   • Felikss_AH

    NADALJEVANJE 2

    Zgodba gre da ko je bil Grand Mufti of Jerusalem, Haj Amin al-Husseini na obisku pri Dolfeju… bi naj apeliral na njega da ne izganja Žide v Palestino… na kar bi ga naj Adi vprašal – “In kaj naj naredim z njimi?! – – odgovor je bil – “pobijte ih”… kar potrjuje tudi sam Netanyahu… in ko je to javno izjavil je skočila v luft Merkelova in napadla Netanyahu-a… ki ga by the way osebno cenim… še posebej njegovega brata Yoni-a (edini ubit kot komandant pri akciji Entebbe 1976 ko so reševali talce iz rok Palestinskih in RAF teroristov ki jim je zatočišče dal Idi Amin Dada)

    Zakaj omenjam te dogodke… zato ker vse kaže da so Levičarstvo in Komunizem klinično-biološko-genetsko pogojene mentalne deformacije… (pri vseh nacijah skupaj z Židi) ali specifike če je komu to ljubše… in Kordiš, Antifa, “naše” vladne kakalicije, Demonsrati v Ameriki, Laburisti v Britaniji, Socialisti po EU in njihova koncentracija v Brussels-u… so ta škart-genetska kontinuiteta ki jo po tradiciji ideološko usmerja (tudi pri Židih) njihova enako genetsko-pogojena Marxistična diaspora, predvsem iz New York-škega Banksterskega epicentra in Washingtonske Globoke Države… kar je Anglo-Judovska naveza ki se danes histerično zoperstavlja zdravi Ameriki, Trump-u in zdravi Evropi vključno z Rusijo.

    Po neki demokratični poti se to zlo ne more odpraviti… odpravi ga lahko samo enako agresiven in odločen novi Nacional Socializem, ali kakršna koli politična formacija ki bo v svojem predznaku imela ta samo-ohranjevalni, tokrat predvsem SKUPNI nam Pan-Evropski Nacionalizem. Pomeni da bi morale po Evropi zopet teči reke krvi… točno tako kot je napovedal Enoch Powell že leta 1968.

    Also… brusite i čistite svijetlo oružje… “ljuta se borba sprema”… pravi ena “Četnička ratna pesma”.

 • Black_hawk

  Naši reveži so šli britancem prodajat demokracijo po meri človeka. Tam jih zlahka spregledajo :)

 • Black_hawk

  Razumem da mora biti na svetu tudi levičarska politika, vsak mora imeti izbiro, težje je razumeti kdo to voli :)

  • janko

   Naša levica tera to, kar se je izkazalo za propad, krutost, zločin. Svet je to obsodil in zavrgel. To bi jaz absolutno prepovedal. Same negativnosti ne morejo prinesti ničesar pozitivnega.

 • cosmosjasnovidec

  In na katere stroške je pederajsasta nesnaga “kordiš”potoval v Britanijo?
  Gnoj smrdljivi pedrovski naj kar tam ostane za zmeraj,ker se takoj pozna manj smradu v Slovenskem ozračju.
  Upam,da ga tam ubije kakšen muslimanski migrant,ko ga bo guzič “kordiš”šlatal po riti.
  ——————————————————————————————————————————
  Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
  ——————————————————————————————————————————–

 • Ivan Ivanovič

  Protidemokratične domine so začele padati. Fašiglobalistična levica očitno misli, da ima ona edina legitimnost za vladanje. Že videno: komunizem, nacionalsocializem, fašizem. Od nepriznavanja legitimnosti političnemu tekmecu, ki tako postane notranji sovražnik, do nasilja, je samo še korak.

 • Andrej

  Že mnogokrat videno. Glas volilca, ki ni volil komunista, je nedemokratičen glas. Komunist je za demokracijo popolnoma nesposoben. Gensko ima uničen čut za demokracijo.

 • macon

  Zanimivio je, da komunisti protestirajo, kako grozen nepravičen sistem je demokracija, sami bi pa prvo prepovedali ravno proteste in utišali vsak nasprotni glas. To, ker je njim dovoljeno, bi odrekli drugim, ker so oni vendar napredni in dobri, borijo pa se bojda proti konzervativnosti in zlu.

  Komunistov si ne morem drugače razlagati kot duševno motenih. Ne gre pa bi rad našel kako racionalno razlago.

 • janko

  To je prava narava levičarjev! Pri nas so ti volkovi samo v ovce preoblečeni, zaenkrat. Ko bo nedreča vlada, bodo tu isto krulili, kot so že 2007. Saj pravim, takrat bo potrebna ornk trda roka in hitri, odločni ukrepi! Rdeči zmaj je podlejši od vsake kače.

 • lauraas

  Ha ha ha, voham strah na obzorju!

  • xtc

   Kakšen pa od pos ** Kordiševih gat?.

 • xtc

  Kot sem ,dajal ,če Johnson ne po zatrl te drhali z silo in dejansko Labu-socialiste popolnoma stisnil v kot bodo nonstop petokolonaško spodkopavali UK neprestano in kolaborirali z Brusljem,vse tiste,ki so sodelovali na izgredih pa poslikat poindentificirat-domačim kazni,tujcem izgon in trajno prepovedv stopa v UK.
  Je pa videno lep dokaz zakaj socialisti,anarhisti,multikultarji in anarholiberali ne smejo na oblast in zakaj jih je treba z nje spoditi,ker so drhal,ki zdemokracijo in pravno državonimajo nič skupnega.

 • xtc

  Tole bo verjetno zelo pripomoglo k dobrim odnosom z UK in zelo verjetno bodo na Šiptar vlado začela leteti precej neprijetna vprašanja o obnašanju poslancev..

 • pajot