[VIDEO] Noro: Migrantske tolpe so pričele z infiltracijo v policijo

Foto: epa/iStock

Saj ni res pa je. Migrantske tolpe so se infiltrirale v nemško policijo, ki si obupno prizadeva k večjim okrepitvam s policisti. Njihovo infiltracijo zagotovo lajša dejstvo, da ti na policijsko akademijo sprejemajo tudi kandidate, ki sicer ne zadoščajo ustreznemu profilu policista.

Do nemških medijev prihaja vedno več informacij o tem, kako so se migranti s kriminalno preteklostjo infiltrirali v samo jedro državne policije. Vedno več problematičnih migrantov namreč obiskuje policijske akademije, kjer so droge in grožnje napram nemuslimanskim študentom policistom vedno bolj pogost pojav.

Na akademiji se znajdejo tudi ekstremni podporniki Erdogana
“V primeru, da se selekcijski postopek izbire študentov ne bo spremenil, bo v nekaj letih na ulicah prišlo do kolapsa,” svari ena izmed učiteljic na policijski akademiji. Po navedbah Berliner Morgenposta je ta opozorila, da ni problematično le sprejemanje pripadnikov tolp, ampak tudi podpornikov Turkov in pripadnikov pro-Erdogan organizacije Gray Wolves. Ob tem se je zaskrbljena učiteljica vprašala, kako bo izgledalo, če bodo ob kurdskih demonstracijah vpoklicali policiste, ki so ekstremni podporniki Erdogana?

Foto: iStock

Tovrsten trend vodi v smer skorumpirane policije
Eden izmed učiteljev, ki je spregovoril za nemški Welt 24, je povedal, da kaj takega še ni videl nikoli. “Učilnica je bila popolnoma razbita, polovica prisotnih študentov pa Arabcev in Turkov, ki se niso izkazali za preveč inteligentne. Na ta način bomo dobili močno skorumpirano policijo,” opozarja zaskrbljen učitelj in poudarja, da se je sovražnik znašel med nami.

Nemčija se zaradi ekstremne migrantske politike v preteklosti sooča z nasilnim in dolgotrajnim valom terorja in družbeni pretresi. Brez učinkovite in disciplinirane policije se lahko država sooči s potrebo po mednarodni pomoči pri spopadu z nevarnostmi. Na spodnjem video posnetku si lahko ogledate več o tem, kako se arabski kriminalni klani aktivno borijo za infiltracijo svojih članov v berlinski policiji in v drugih državnih službah.

N. Ž.