fbpx

[Video] Obogatitev po migrantsko: Dekle vržejo v prepad, da zakrijejo sledove zločina

Simbolična fotografija (foto: pixabay)

V Italiji preiskujejo “nesrečo” mlade nemške turistke Alene S., ki je “padla” v prepad. Obstaja utemeljen sum, da gre za nov način “kulturne obogatitve”, ki so ga prinesli v Italijo afriški migranti; namreč, da dekleta, potem ko so bila posiljena, vržejo v prepad, da bi tako zakrili sledove zločina. K sumu, da je bila “nesreča” turistke namerna, napeljuje dejstvo, da je v prepad skupaj z Aleno padel tudi 32-letni afriški migrant, ki je v Italiji ilegalno.

Alena, 21-letna študentka prava iz Kassla v Nemčiji, je letovala na italijanski obali Capo Nero ob Ligurijskem morju. 31. julija so njeno razbito telo našli v podnožju 70-metrskega prepada. Padec je sicer preživela, a je neodzivna in vprašanje je, če se bo še kdaj uspela predramiti iz vegetativnega stanja. Ilegalni afriški migrant, ki je padel v prepad z njo, je tudi preživel padec, a je manj poškodovan od Alene. Trenutno se nahaja v bolnišničnem priporu.

Starši nesrečne študentke so prepričani, da je bila njihova hčerka ugrabljena, posiljena in nato vržena v prepad. Pravijo, da je bila previdna in nikoli ni šla na osamljena mesta z neznanci. Sume, da je šlo za kaznivo dejanje, potrjujejo tudi izjave prič, ki so od daleč videle prerivanje na robu pečine ter slišale krike dekleta, preden je bila vržena v prepad. Oblasti za sedaj še ne dajejo konkretnejših podatkov, ker preiskava še ni končana.

Več poglejte tukaj:

demokracija.si