[Video] Orban pred evropskimi volitvami: Glasujte za politike, ki nas bodo obvarovali pred nasilnimi migranti

Vir: STA

Madžarski premier Viktor Orbán Evropejce poziva, naj na prihajajočih evropskih volitvah glasujejo za kandidate, ki nasprotujejo ilegalnim migracijam. Kriminalna dejanja ilegalnih migrantov v zadnjem času pretresajo velik del Evrope, tudi Slovenijo, kjer so vlomi, kraje, vsesplošno odlaganje smeti ter celo ugrabitve postali del vsakdana.

Madžarski premier Viktor Orbán je v četrtek preko videa na svojem Facebook profilu vse Evropejce pozval, naj na prihajajočih evropskih volitvah glasujejo za kandidate, ki nasprotujejo ilegalnim migracijam, saj bodo v prihodnje le ti zaščitili Evropo ter s tem “prihodnost naših otrok“.

Video je bil posnet ob robu neformalnega vrha voditeljev Evropske unije v Sibiuu v osrednji Romuniji. Kot je v njem povedal Orbán, so razprave v Romuniji sicer osredotočene na prihodnost Evrope, da pa je na njihovi podlagi nemogoče priti do konkretnih zaključkov, saj bi za to potrebovali tudi mnenje navadnih ljudi. V navezavi na slednje je poudaril pomen prihajajočih evropskih volitev, na katerih bodo Evropejci lahko izrazili svojo voljo ter želje za prihodnost Evrope. Glede pereče problematike ilegalnih migracij, ki pretresa Evropo in je ena glavnih predvolilnih tem, je Orbán povedal: “Danes lahko zagotovo rečemo, da Madžarska predstavlja stališče, da je treba migracijo ustaviti. Za prihodnost Evrope je najpomembneje, da volivci glasujejo za kandidate, ki nasprotujejo ilegalnim migracijam.”

Po poročanju spletnega portala Voice of Europe se je Orbán na prizorišču srečanja dotaknil tudi odnosov med Romunijo in Madžarsko. “V Romunijo vedno pridemo zaradi izboljšanja romunsko-madžarskih odnosov. Želimo si tesnejšega sodelovanja med državama in obema narodoma,” je dejal. Ob tem je vse v Romuniji živeče Madžare pozval, naj na evropskih volitvah podprejo Demokratično zvezo Madžarov v Romuniji (RMDSZ). Povedal je, da je tokratna predvolilna kampanja zlasti pomembna z vidika, da se v Romuniji živeče Madžare, pa tudi Romune nasploh, seznani s pomembnostjo evropskih volitev za Romunijo, Madžarsko in vse evropske države ter se jih s tem spodbudi k  udeležbi na volitvah.

M. D.

 • skorpijon93

  nagnat vse muslimane, levičarje , filantrope in delodajalce ki jih uvažajo in iz Slovenije delajo nekaj kar nikoli ni bila ! sram me je da sem SLovenc ! raje bi bil Čeh, Poljak, Slovak ali Madžar, jebem vam pas matr

 • šmentanamuha

  Brez nadaljnjega, volimo tiste, ki ne želijo vsiljenega multikultija, dodati pa treba še LGBTQ+’P agendo. To dvoje je Satanov načrt za Evropo.

 • xtc

  Trba je nehat volit socialiste,multikultarje,anarholiberale in FAKE desničarje tipa NSi i SNS. v EU pa CDU,CSU in njim podobne ter ALDE in ekosocialiste.

 • xtc

  Prav zanimivo je ,kako se je Siol razpisal o “medijski” hobotnici Orbana,ki vse bolj moti Bruselj,ker hujska Višegrajce in kako se namerava Bruselj lotiti onemogočanja Orbana.
  Pustimo sedaj ob strani oOrbana-očitno Bruselj postja pravi socialistični Beograd,kje bi socialisti,multikultarji in FAKE desničarji kot je Merckelca,kar z vojsko,policijo in intervencijami utišali tisto kar jim ne odgovarja in tisto kar ne želijo slišati.Skratka ne gre več za demokracijo marveč socialističen gulag-to pelje v razpa EU,kermoč bruseljskobirokratsko skeptični strank rase bi neizvoljeni birokrati,kot je tusk počeli kar zadeve na silo-no Tusk doma velja za izdajalca.
  Seveda pa velja opomniti še nekaj-na sodnika Zobca,ki ga zelo spoštujem tudi zaradi njegove brez dlakosti na jeziku,kot profesionalnosti,a me je zmotila ena stvar,z prstom kaže na Češko,Poljsko,Madžarsko,češ da obračiunavajo z sodniki-vse lepoin prav,ampak Zobec pozabi nekaj ,da je zudi zahodno pravo vse bolj iztirjeno,da sodniki izrekajo politično korektne sodbe,da se bojijo biti označeni za homofobe,ksenofobe,rasiste in sodijo po kulturno marxistični doktrini,ne pa po pravu to pa je tudi enako če ne bolj moteče.
  Skratka vsa ta panika v Bruslju nakazuje ,da je neke dobe nepreklicno konec in vse bolj padajo v eter naravnost fašistične izjave birokratov kot je Tusk,da če ne bomo pa to dosegli tudi s silo.
  Ob tem pa je treba zastriči z ušesi neizvoljeni biriokrat grozi s silo,grobim preglasovanjem in še čim ,da bi dosegel tisto,kar čez parlament ne more.
  Skratka očitno bo treba v Bruslju drastično zamenjati pravila igre,in zbrcati birokrate,kot sta juncker,Tusk ipd iz igre. saj uničujejo Evropo in jo delajo tretji svet.

 • cosmosjasnovidec

  Ravno danes sem bil seznanjen,da musliči predvsem ženskega spola hodijo naokrog po vaseh spraševat ter iščejo,če kdo prodaja hiše.
  Relacije so predvsem bližina Avstrije oziroma avstrijske meje.Kot sem bil seznanjen je ena izmed teh muslimank na avtomobilu imela MB registrsko oznako govori pa mešanico bosanščine in malo slovenščine vmes.Verjetno gre za tihotapce kateri bi z nakupom hiš imeli zbirne centre za kamelotrajbarsko muslimansko nesnago katere tihotapijo čez meje.
  Ko jaz dobim katero od teh se ji ne obeta nič dobrega.Čeprav so muslimanke oziroma vse balkanke največje kurvetine in takoj vse dajo ji bom,ko mi bo fafala v usta zabil zraven penisa še jajca katera ji bom zalil z spermo pa se naj prasica zaduši zraven fafanja.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

  • Thor Da vid Einzig in Walhalla

   Es ist egal mein Kamerad welche Scheiße du wählst scheiße bleibt scheiße

 • Matt von Glanz

  Kaj je ‘P?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!