[Video] Orbán v prihajajočih mesecih napoveduje nov pritisk ilegalcev, v Evropi pa je prepovedano govoriti, da so ilegalne migracije organizirana invazija na evropska tla!

Madžarski predsednik vlade Viktor Orban in slovaški predsednik vlade Peter Pellegrini. (Foto: Facebook)

Kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje. Sodba Evropskega sodišča za človekove pravice glede zavračanja ilegalnih migrantov je Viktorja Orbána postavila v vlogo moralnega zmagovalca Evropske unije. “V Evropi je prepovedano povedati, da so ilegalne migracije oblike organiziranih invanzij na evropska tla,” pa je povedal Orbán, ko je skupaj s slovaškim predsednikom obiskal madžarsko-slovaško mejo.

Madžarski predsednik vlade Viktor Orbán je nedavno skupaj s svojo delegacijo obiskal madžarsko-slovaško mejo. Skupnega obiska se je udeležil tudi slovaški predsednik vlade Peter Pellegrini.  Ob tem je Orbán povedal, da se bodo množične ilegalne migracije zopet povečale ob prihajajočih ugodnejših vremenskih pogojih. Pohvalil je tudi tako slovaške kot madžarske organe pregona, da so eni redkih, ki izvajajo pravilno politiko zavračanja ilegalnih migrantov. V letošnjem letu je hotelo madžarsko mejo prečkati že 5 tisoč ilegalnih migrantov, poroča portal Voice of Europe.

“Pohvaliti moram naše slovaške zaveznike. Skupaj opravljamo zelo težko in težavno delo. V Evropi je prepovedano povedati, da so ilegalne migracije oblike organiziranih invazij na evropska tla,” je povedal Viktor Orbán. Svojo kritiko je uperil proti globalnim nevladnim organizacijam, ki se javnosti predstavljajo pod krinko človekoljubnosti. Te so po njegovem podprte z globalnim kapitalom, prav tako so tudi odlično logistično podprte. Vendar te nevladne organizacije namenoma kršijo evropska zakonodajna pravila s skrivanjem in prikrivanjem ilegalnih migrantov.

https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/984556375278842/

Madžarska se je znašla v nemilosti Evropske unije zaradi suverene politike na področju notranje varnosti in pravosodja
Evropska unija je v preteklosti sprejela veliko resolucij proti Madžarski in Poljski. Vendar vlada Viktorja Orbána le spoštuje evropske konvencije o človekovih pravicah. To je v nedavni sodbi potrdilo Evropsko sodišče za človekove pravice. V Sloveniji in v Evropi pa še naprej poslušamo izmišljene zgodbice levih dominantnih medijev in političnih predstavnikov, da je Orbán največja grožnja vrednotam evropske civilizacije.

Luka Perš

 • Van Der Waals

  BRUSEL JE VEČINO MUSLIMANSKO MESTO! NE VEM KDO SI TEGA ŽELI EVROPEJCI?

 • janko

  “V Evropi je prepovedano povedati, da so ilegalne migracije oblike organiziranih invanzij na evropska tla,”

  Ampak to je resnica. V vsakem primeru pa je ta dolgoletna ogromna imigracija velika nevarnost našemu zahodnemu, razvitemu, svobodnemu svetu, naši krščanski družbi. In vemo, da je to delo belcev, Kalegri, Soroš, prostozidarji, komunisti. Kot na dlani se zdi, da hočejo naš svet povsem spremeniti, kot komunisti v prejšnjem stoletju.

 • Unikatna

  Resnice se ne sme zatirati in ne preganjati tistih, ki si upajo o tem govoriti na glas!

 • šmentanamuha

  En par takih Orbanov, pa bi se stvari hitro spravile v red in ilegalci bi hitro našli pot domov.

 • Ivan Ivanovič

  Evropa je izdana od skoraj vsega svojega političnega razreda, ki se je udinjal bruseljskim fašiglobalistom, ki hočejo prek ilegalnih migracij odpraviti evropske narode in nadgraditi sedanjo EU, zvezo narodov oziroma njihovih nacionalnih držav, v uninacionalno superdržavo, Združene države Evrope, kjer bodo sedanje nacionalne države le še lokalne administrativne enote brez suverenosti. Avtohtonim Evropejcem so fašiglobalisti namenili kulturocid in etnocid, ki v perspektivi vodi v genocid. Nad nami se izvaja epohalen zločin. vse zavito v sladke, a lažnive besede o varovanju človekovih pravic, solidarnosti ipd. A Evropejci nimamo človekovih pravic, med katerimi so preživetje, pravica do varnosti, pravica do samoobrambe…?

 • Marija

  Pa kdo nimto vedel 2015.Ne razumem tolike nevednosti ljudi.Vse slepo inngluho..Saj je bilo jasno kazali so nam sredince,smo bili pre revni za njih.Merklova pobrala 30 milijard,da je povabila migrante.Bilo mimje slabo pri vsej tej humanosti,Še zvonove so zavezali,da jih nebi žalili.Pa koliko narod rabi,da se zave po čem je solata.Videli slišali kaj se godi v drugih državah,pa še vedno so reveži.Načrt uvesti dovoljno količino migrantov pod krinko humanosti,kernje oboroženo oavzetje za oligarhe pre drago.Tako pa okupacijo plačamo sami.Kje je pamet? V medijih ali ljudje nimajo svoje glave?Jaz sem bila rasit,temen človek,vse vidim črno itd.Alinje potrebno toliko izgubljenih let in gorja?Lep dan prijatelji to je prevec.