fbpx

[Video] Palestinska mati ponosna na džihadističnega sina: “Bil je mesar in je vedel, kaj je pokol,” on je “ponos islama”

(printscreen: MEMRI)

Pred enim tednom so na Al-Aqsa TV, ki je pod nadzorom Hamasa, objavili intervju z materjo 19-letnega terorista, ki je umrl v Jeruzalemu potem, ko je z nožem napadel policiste. Ta je na sina ponosna.

“V videu napada ste lahko videli, kako izurjen je bil z nožem, zato ker je bil mesar,” je po pisanju raziskovalnega inštituta Memri povedala mati 19-letnega palestinskega terorista Muhammada Saida Muhammada Alija.

“Sem mati junaškega mučenika Muhammada Saida Muhammada Alija,” je povedala mati ubitega terorista. Po njenem pripovedovanju je sin postal “mučenec” potem, ko je izvedel napad z nožem, zaradi katerega so ga policisti ubili.

Do Alijevega napada, v katerem so bili poškodovani trije izraelski policisti v Jeruzalemu, je prišlo 10. oktobra 2015, v sklopu serije silovitih napadov tako imenovane intifade na Jude v Izraelu.

Ali je v Jeruzalem po pisanju portala Legal Insurection prišel iz begunskega taborišča Shufat v Vzhodnem Jeruzalemu. Napadi z noži so bili med Palestinci in njihovimi podporniki na socialnih omrežjih slavljeni in poveličevani. Več palestinskih najstnikov je tako krenilo na svoje morilske pohode, v katerih so jih izraelske oblasti hitro pokosile.

Vse smrtne žrtve v teh primerih lahko brez kančka dvoma položimo pred starše, ki so svoje otroke indoktrinirali v islam, ki od njih zahteva, da pobijajo druge, dokler tudi sami niso pokončani. Toliko o religiji miru.

“Lahko ste slišali vojake jeruzalemske protiizgredne policije, kako kričijo kot nori. Ti si ponos islama, kakor lahko pričajo milijoni. Tvoj nož je poslal te pritlikavce v beg v vse smeri,” je zaključila mati pokončanega terorista.

Ivan Šokić