fbpx

[Video] Palestinska mati razloži kako ponosna je, da so njeni sinovi teroristi in da pobijajo Jude

Um Nasser Abu Hmeid (Foto: Youtube)

Palestinska mati svojih petih sinov, Um Nasser Abu Hmeid, je dejala, da je ponosna, da so vsi njeni sinovi teroristi. Pohvalila se je, da so njeni sinovi ubili najmanj 10 nedolžnih judovskih ljudi.

Zahodni dominantni levo usmerjeni mediji prikazujejo palestinski boj za neodvisnost boj kot večno teroriziranje Izraela. A tudi Palestinci niso nedolžni. V svojem boju se večinoma poslužujejo terorističnih akcij, kjer hočejo ubiti čim več judovskih državljanov Izraela. Sedaj pa je se pohvalila še Um Nasser Abu Hmeid, palestinska mati štirih palestinskih teroristov.

Um Nasser Abu Hmeid se je sklicevala na znano palestinsko feministko in kandidatko Hamasa, Umm Nidal, ki je svoje sinove tudi poslala v teroristični boj proti Izraelu. Sinovi Nasserjeve vsi preživljajo doživljenjske zaporne kazni. V svojem intervjuju je povedala, da so njeni sinovi povzročili še premalo smrti med judovskimi prebivalstvom v Izraelu.

 

Hamas je ena najgrozovitejših terorističnih skupin, a jih dominantni levi mediji prikazujejo kot borce za palestinsko svobodo
Palestinska teroristična skupina Hamas je ena najbolj nevarnih terorističnih skupin na svetu. Vendar njihove dejanje v globalnih levo usmerjenih medijih veljajo za plodovita. Po njihovem mnenju prikazuje Hamasova dejanja kot borbo za svobodno Palestino. Vendar je resnica drugačna. Hamas je od leta 1993 do leta 2016 povzročil smrt s svojimi terorističnimi napadi povzročil 424 nedolžnih smrtnih žrtev med državljani Izraela.

Luka Perš