[Video] Palestinska mati razloži kako ponosna je, da so njeni sinovi teroristi in da pobijajo Jude

Um Nasser Abu Hmeid (Foto: Youtube)

Palestinska mati svojih petih sinov, Um Nasser Abu Hmeid, je dejala, da je ponosna, da so vsi njeni sinovi teroristi. Pohvalila se je, da so njeni sinovi ubili najmanj 10 nedolžnih judovskih ljudi.

Zahodni dominantni levo usmerjeni mediji prikazujejo palestinski boj za neodvisnost boj kot večno teroriziranje Izraela. A tudi Palestinci niso nedolžni. V svojem boju se večinoma poslužujejo terorističnih akcij, kjer hočejo ubiti čim več judovskih državljanov Izraela. Sedaj pa je se pohvalila še Um Nasser Abu Hmeid, palestinska mati štirih palestinskih teroristov.

Um Nasser Abu Hmeid se je sklicevala na znano palestinsko feministko in kandidatko Hamasa, Umm Nidal, ki je svoje sinove tudi poslala v teroristični boj proti Izraelu. Sinovi Nasserjeve vsi preživljajo doživljenjske zaporne kazni. V svojem intervjuju je povedala, da so njeni sinovi povzročili še premalo smrti med judovskimi prebivalstvom v Izraelu.

 

Hamas je ena najgrozovitejših terorističnih skupin, a jih dominantni levi mediji prikazujejo kot borce za palestinsko svobodo
Palestinska teroristična skupina Hamas je ena najbolj nevarnih terorističnih skupin na svetu. Vendar njihove dejanje v globalnih levo usmerjenih medijih veljajo za plodovita. Po njihovem mnenju prikazuje Hamasova dejanja kot borbo za svobodno Palestino. Vendar je resnica drugačna. Hamas je od leta 1993 do leta 2016 povzročil smrt s svojimi terorističnimi napadi povzročil 424 nedolžnih smrtnih žrtev med državljani Izraela.

Luka Perš

 

 • Andrej

  Zato pa so naši priznali Palestino. Tudi naši jih imajo mnogo na vesti, na tisoče pobitih.

  • KAPIBARA

   Priznali ?? Ne še ..!!

   • Andrej

    Ja, res je, Palestine še niso priznali. Spomnim se, da je Cerar nekaj o tem govoril, a se je nazadnje le usrau. Pa pobojev tudi še niso priznali. So se tudi usrali.

    • KAPIBARA

     Obojega..
     Poboji sedaj na svetlo prihajajo

 • PORK Amashina

  Folk.Takih modelov imamo kup pri nas pa naj to aktivno ali pasivno podpirajo.Ker je veliko teh podpornikov tudi v samem političnem vrhu,predvsem v levici,pa tudi v državni birokraciji,je zadnji čas ,da se narod prebudi in pomeče na smetišče te islamo fašiste.

 • KAPIBARA

  In pol je treba pa take do konc življenje futrat…

 • DOMOVINSKA LIGA

  Kako sem šele jaz vesel ko islamist zapusti ta svet.

 • xtc

  Ko pgledaš razlezeno žabo zapakano v polivinil ti je jasno ,da je IQ tam nekje okrog polovice številke čevlja.
  Ne vem na kaj je ponosna?
  Kot levičarji na prazno glavo in ideološko zblojenost?
  Realno teroriste je treba pobesit takoj po pravomočni obsodbi-nobene milosti za tako drhal

 • pesjanar

  Pa kaj ni ona debela na sliki v žlahti z ono hribarco ali svetlano iz beograda???

 • Realist 5258

  In ta ponosna mati bo čez čas prišla v Evropo po pomoč in zastonjskarsko bivanje ?

 • Truth

  Bralce na tem kvazi mediju je pa res težko zadovoljiti…ne vem kako da se ne strinjate z gospo…general Rupnik na primer bi jo objel in ji rekel, da je lahko neizmerno ponosna na svoje sinove, saj je imel podobna ”ljubezniva” čustva do Judov.
  Sicer pa je moje mnenje, da je tako stanje grozljivo, da so katerekoli mame ponosne da njihovi sinovi pobijajo…je pa treba ob tem vseeno reči, da Izraelci že več kot 50 let celotno Palestino spreminjajo v vse bolj sofisticirano koncentracijsko taborišče..in da so ti Palestinci že druga ali celo tretja generacija, ki odrašča v tem taborišču..,,vse kar poznajo je nasilje, sovraštvo, …