fbpx

[Video] Poglejte muslimanke, kako kujejo zaroto: Koga bodo vrgle s strehe, koga kamenjale in koga zgolj bičale

Foto: printscreen

Priložen videoposnetek prikazuje pravi obraz islama. Namreč, jasno je sporočilo, da če se musliman odreče islamu ali če nekdo zavrne muslimansko vero, ga čaka gotova smrt. Pa naj še kdo reče, da je islam religija miru in strpnosti.

Iz posnetka je razvidno, da kazen za prešuštvo predstavlja kamenjanje do smrti, za neporočene pa bičanje s 100 udarci. V primeru homoseksualnosti je prav tako zagrožena grozljiva smrt, in sicer s potiskom homoseksualne osebe s čim višje stavbe, saj muslimani zagovarjajo stališče, da si ne smejo dovoliti, da bi živeli kot živali. “Mi ne bomo homoseksualci, zato jih moramo za kazen obsoditi na smrt.”

POZOR !!! PONAVLJAM OBJAVU JER JE OD IZNIMNE VAŽNOSTI !!!"Pravo Lice Islama – Infiltrirano Muslimansko Društvo"Ovaj video zapis preuzmite pomoću:https://www.fbdown.net/***UPOZORENJE: VIDEO SADRŽI UZNEMIRUJUĆU ISTINU***P.s. molim Vas da podijelite sa što više ljudi – ne mogu "sve" sam.

Gepostet von Arian Cronus am Sonntag, 11. November 2018

“Mi moramo sovražiti to, kar Alah sovraži, in ljubiti tisto, kar Alah ljubi. To še posebej velja v državi, kjer večine ne predstavljajo muslimani,” je mogoče slišati v posnetku. Slišati pa je prav tako mogoče, da ni dovoljeno prijateljstvo z neverniki in izdajanje lastnih skrivnosti.

H. M.