fbpx

[Video] Poglejte to sramoto! Avtocesta je bila zaradi nespluženega snega popolnoma neprevozna!

Avtocesta v Srbiji (Foto: posnetek zaslona)

Srbske uporabnike družbenih omrežij v teh dneh razburja videoposnetek izključevanja s srbske avtoceste, ki pa je skoraj nemogoče zaradi velike količine snega, ki ni bil splužen.

Tudi v Srbiji v teh dneh sneži in uporabniki cestnega omrežja se soočajo s težavami, kakršne povzroča sneg tako kot drugod po svetu. A posnetek z ene izmed srbskih avtocest, ki je zaokrožil po družbenih omrežjih, je naravnost bizaren. Ta prikazuje, da se na srbskem avtocestnem omrežju, ki še vedno v veliki meri ni popolno, soočajo s številnimi težavami z upravljanjem. Tako je bil izvoz z avtoceste za Gornji Milanovac popolnoma zasnežen, na cestišču je bilo kar pol metra nespluženega snega. Kako je izgledalo izključevanje z avtoceste v takšnih nemogočih razmerah, pa si oglejte na spodnjem videoposnetku!

Dogodek izzval številne zabavne reakcije na družbenem omrežju Twitter
Eden izmed uporabnikov je tako na družbenem omrežju Twitter dobronamerno zapisal, da v obvezno opremo za vožnjo po srbskem avtocestnem omrežju sodijo tudi verige in lopata. Še en uporabnik je pripomnil, da naj narod ne bo presenečen, saj naj bi zimska služba že pred leti pojasnila, da snega sploh ne namerava sproti čistiti s cestišča, dokler še sneži, in to očitno velja tudi na avtocestah. Ena izmed uporabnic je uporabnika pozvala, naj nadaljuje peš, v podobni maniri pa je še en uporabnik pripomnil, da naj prizna, da je peš lepše. Prav pesimistično pa je eden izmed uporabnikov zapisal, da gre za popoln razpad sistema.

J. Ž.