[VIDEO] Pošastna izjava ilegalca: “Posilili bomo vaše žene, nič nam ne morete!”

Fotografija je simbolična (Foto: printscreen)

Na družbenih omrežjih se je pojavil posnetek ilegalnega migranta, v katerem ta grozi italijanskemu notranjemu ministru Matteu Salviniju, češ da mu nikakor ne bo uspelo ustaviti množične invazije na Italijo in da tudi ne bo mogel preprečiti posilstva Italijank. Nad njegovo izjavo so se zgrozili številni Evropejci, čeprav so postali takšni in podobni grozilni izlivi migrantov nad prebivalci stare celine vedno bolj pogosti. Za to pa je krivo tudi prepričanje, da smo belci “zgodovinski kriminalci”, ki domnevno diskriminirajo vse, kar ne diši po Evropi. V to so jih prepričali člani nevladnih organizacij, so prepričani analitiki.

Sprememba migrantske politike, ki sta jo nemudoma uvedli stranki Gibanje petih zvezdic in Liga, je očitno močno šokirala migrante, ki, kot zgleda, v to niso verjeli vse do dneva, ko je Matteo Salvini prepovedal, da bi ladja z migranti pristala v Italiji. S tem je dal dokončno vedeti ilegalnim migrantom, da v Italiji niso dobrodošli in da naj za azil zaprosijo tam, kjer so jim ga pač pripravljeni ponuditi – a ne na italijanskih tleh. Migranti so se na to odzvali primitivno – predvsem z vse pogostejšimi izbruhi sovraštva do ljudi italijanskega porekla.

Na spletu se je pojavil posnetek neznanega prosilca za azil, ki je Salviniju zagrozil, da ne bo ustavil invazije na Italijo, še manj pa posilstev na italijanske ženske in dekleta.

Posnetek si lahko pogledate tukaj:

V njem ilegalni migrant pravi: “Salvini pravi, da bo ustavil invazijo? Ali misli, da bomo prenehali s posiljevanjem vaših žensk? Ali res to mislite? Napaka, napaka.” Omenja pa tudi nekdanjega italijanskega premierja Renzija, za katerega pravi, da mu bo on plačal stvari. “Tako bom prišel do svojih stvari. Zahvaljujoč Renziju, ne vam.” V posnetku še trdi, da je begunec, ne migrant, poroča srbski portal Dnevna Gazeta.

M. S.