fbpx

[Video] Posnetek, kako migrantska tolpa napade nič hudega sluteči par, pretresa socialna omrežja!

Foto: Twitter

Prek drobnih tatvin, nasilništva, posilstev in umorov ter celo terorističnih napadov je Evropa zelo občutila, kaj lahko prinese kaotičen priliv milijonov ljudi iz drugačnega okolja. V Franciji so spet zgroženi nad napadom migrantov brez razloga, in sicer na mimoidoči par.

Včeraj zvečer so ulične kamere v podhodu ujele neustavljiv napad, ko se je 6 migrantov spravilo na par, ki se je slučajno sprehajal pred njimi. Nikoli jih ne zmoti niti prisotnost nežnejšega spola, saj vedno brez razlike napadajo vse, otroke, ženske in moške. Nikjer ni bilo nobene pomoči, kakor lahko zasledimo na videoposnetku, pa policista pritečeta za njimi, ko je že vsega konec.

Preberi še: [Video] Na Švedskem migrantske tolpe zažgale toliko avtomobilov, da tega niso spregledali niti nekateri mediji, ki sicer molčijo o migrantskem kriminalu!

Podatki o tem, ali so storilce ujeli, zaenkrat še niso znani. Pri tem ne gre za osamljen primer.

https://twitter.com/i/status/1175794748260585475

Kaj pa pri nas?
V Sloveniji pa imajo probleme predvsem v Kočevju, kjer se nasilništva poslužujejo migrantske tolpe. Primeri že pošteno razburjajo domačine, saj so številni postali njihove žrtve, prisoten je strah, policija je bojda preobremenjena. Tu se pojavljajo še nezakoniti migranti in zmeda je popolna. V primeru srečanja ali le opažanja migrantov, ki se nahajajo po številnih kotičkih Slovenije, policija poziva, da takoj pokličete na številko 113 ali anonimno številko 080-1200.

Eva Poljanc