fbpx

[Video] Predsednik ZDA Biden ima resne težave z demenco

Predsednik ZDA Joe Biden psihofizično ni sposoben opravljanja predsedniške funkcije. (Foto: YouTube)

Ameriški predsednik Joe Biden je znova dokazal, da ni kos svoji odgovorni nalogi. Med drugim je izustil “cvetko”, da se “tornadov ne imenuje več tornadi”

Predsednik ZDA Joe Biden je v torek v New Jerseyju, ki so ga prizadeli hudi nalivi in poplave, med razpravo o ekstremnih vremenskih razmerah v državi, ki so prizadejale škodo poljščinam in mokriščem, nerazumljivo izjavil, da se “tornadov ne imenuje več tornadi”. Kaj natanko je s tem želel sporočiti, ostaja skrivnost, poroča Breitbart. So mu pa prišepetovalci znova podtaknili, da je ob naravni katastrofi modroval o podnebnih spremembah – kot, da so tornadi nekaj novega in posledica človeškega delovanja na okolje.

O očividnem upadanju Bidnovih psihofizičnih sposobnostih smo že poročali. Poleg tega, da ni sposoben za medije povedati nič brez zapiskov na listu papirja, smo med drugim poročali, da ima resne težave s hojo po stopnicah predsedniškega letala. Že je padel, včasih pa komaj ujel. Očitno ne gre le za zdrse, temveč ima Biden resne težave s postavljanjem ene noge pred drugo, saj izgublja tla pod nogami. Pa ne zgolj v fizičnem smislu, pri tako šibkem predsedniku se ve, da državo ne vodi on, temveč drugi.

“To je znani simptom demence,” so zapisali pri Summit news. Oboleli z demenco pogosto hodijo s počasnimi in nepravilnimi koraki in se težko prilagajajo ovinkom, vzpenjajo po stopnicah in se izogibajo oviram.

Domen Mezeg