fbpx

[Video] Pri 15 letih je bila podvržena odstranitvi dojk, da bi spremenila spol, danes za barbarsko dejanje toži bolnišnico

Chloe Cole je bolnišnica, ki sledi LGBTQ ideologiji, uničila življenje (foto: Twitter)

“Kot otrok sem sprejela odraslo odločitev,” je dejala najstnica, ki ji je bolnišnica, v kateri je pričela s svojo tranzicijo pri spremembi spola, vzela možnost, da bi kdaj lahko dojila svojega otroka, danes pa jih toži, saj želi preprečiti nadaljevanje te norije, ki jo bolnišnice počnejo mladim najstnikom.

Najstnica Chloe Cole je pri 13 letih začela jemati zaviralce pubertete in testosteron, pri 15 letih je bila podvržena dvojni mastektomiji in pri 16 letih prešla iz ženskega spola v moškega. Zdaj toži zdravnike, saj jih smatra odgovorne za njeno današnje stanje, enako pa želi preprečiti ostalim, da bi šle skozi podobno situacijo. Cole je v četrtek v oddaji “Tucker Carlson Tonight” povedala, da so zdravniki spodbujali prehod kot način za zdravljenje njene spolne disforije.

Imela je 12 let, ko je staršem povedala, da je “v stiski” zaradi svojega spola in želi prestopiti iz ženskega spola v moškega. “Bili so zaskrbljeni in želeli so, kar je najboljše zame, vendar niso bili prepričani, kaj naj storijo z menoj, zato so poiskali strokovno pomoč. Od takrat naprej so moje stanje diagnosticirali kot neznano spolno identiteto brez kakršnega koli zaslišanja s strani zdravstvenih delavcev, prav tako pa so spodbujali prehod kot način za zdravljenje spolne disforije,” je dejala. Cole je voditelju Tuckerju Carlsonu povedala, da je “opustošena” zaradi izgube prsi in da ima težave s tem. “Kot odrasla ne bom nikoli mogla dojiti otrok, ki jih bom imela. Sploh ne vem, če, ker so mi pri komaj 13 letih dali zaviralce pubertete in testosteron, ne vem, ali bom lahko naravno spočela otroka,” je rekla. “Kot otrok sem sprejela odraslo odločitev.” Profil Neodvisni ženski forum je na Twitterju poleg številnih ostalih zgroženih profilov delil videoposnetek dela oddaje z oškodovano najstnico in zapisal: “Sodni postopek za zaustavitev pohabljanja!

Ideologija LGBTQ in omenjena praksa vedno bližje tudi nam
Proti tej praksi in celotni ideologiji LGBTQ pa se zavzeto bori tudi Aleš Primc, borec za pravice otrok in družin, ki je borbo proti LGBTQ ideologiji in njihovem ravnanju do otrok napovedal tudi s svojo kandidaturo za Ljubljanskega župana. Na Twitterju se je na zgornjo zgodbo odzval tudi on in zapisal: “Poglejte spodnji video. Vlade držav, ki so uzakonile LGBTQIA+ posvojitve, so odgovorne za tisoče otrok, ki trpijo in so trajno prizadeti zaradi spreminjanja spola. Starši so sprožili tisoče sodnih postopkov. Proti LGBTQIA+ ideologiji v naših vrtcih in šolah. Pojdite na volitve!”

“Moje najstniško življenje je bilo vrhunec neznosne bolečine, obžalovanja, in kar je najpomembneje, krivic. Nemogoče mi je povrniti izgubljeno, vendar bom zagotovila, da noben otrok ne bo poškodovan zaradi teh lažnivcev in pohabljalcev. Tožim te pošasti.” je zapisala Chloe na Twitterju, zraven pa pripela fotografiji pravnih listin za tožbo, ki jo je vložila proti bolnišnici.

Najstničin odvetnik: “Nameravamo zapreti te barbarske in nenaravne prakse.”
Najstnica je dejala, da toži zdravnike, ki so izvedli operacijo “potrjevanja spola”, ker želi končati prakso. “Odrasle, ki so me spravili v nevarnost, želim pozvati na odgovornost, ker je to, kar se mi je zgodilo, grozno, vendar se tudi ni zgodilo samo meni, to je najhujši del. To se dogaja otrokom po vsej ZDA, po vsem zahodu in se širi po vsem svetu,” je dejala. Odvetnik Harmeet Dhillon je orisal primer proti zdravnikom in voditelju oddaje pojasnil, da vlagajo tožbo zaradi zdravniške napake. Najstnico zastopa neprofitna organizacija Center za ameriško svobodo. “Nameravamo zapreti te barbarske in nenaravne prakse,” je še dodal Dhillon.

Tanja Brkić