[Video] Prihajajo nove horde ilegalcev, Bobnarjeva pa jim je poslala signal dobrodošlice

Datum:

Na spletu se je pojavil videoposnetek, ki prikazuje horde ilegalcev na balkanski poti, ki neovirano paradirajo skozi gozdove. V Turčiji naj bi jih bilo “na zalogi” še prek 100 tisoč, njihov pohod pa objavljajo kar sami na socialnih omrežjih.

Ko je predsednik vlade Robert Golob napovedal, da bo z južne meje odstranil ograjo, se je drastično povečalo število ilegalnih migrantov. Golob je s tem pljunil v obraz slovenskim državljanom, zlasti tistim, ki so jim ilegalci že povzročili gmotno ali kakšno drugo škodo, in poteptal pravno državo. Predvsem je “požegnal” trgovino z belim blagom.

S tem je želel med vrsticami povedati, da zakonodaja, ki velja za običajne smrtnike, za prvorazredne v bistvu ne velja. V to skupino lahko poleg petkovih protestnikov, aktivistov iz raznih inštitutov, novinarskih klik na javnih medijih, nedotakljivih županov, svetih krav na sodiščih, izrojenih umetnikov itd. štejemo še ilegalce in njihove tihotapce. Zanje pravila ne veljajo, marveč zgolj za pridne in poštene, ki blagajno polnijo z davki.

Spomnimo še na neokusne izjave policijske ministrice Tatjane Bobnar, da vsi migranti, ki bežijo, iščejo varen dom. Poslanec Branko Grims ji je nalil čistega vina, ko je dejal, da naj gre to rajši prepričevati žrtve džihadističnih napadov, posilstev, umorov, ropov itd. Opomnil jo je še, da je odgovorna za varnost slovenskih državljanov. Ustava nam namreč zagotavlja varno življenje, Bobnarjeva pa je na to ustavo prisegla. Nobena pravica nobenega tujca pa ni nad to pravico. Grims je prav tako prepričan, da je “velika laž, da ograja ne deluje“, v kar nas skuša prepričati levica oziroma vladajoči.

Golob naj da dober zgled: odstrani naj ograjo okoli svoje hiše!
Pozval je še, da naj v nasprotnem primeru odstranijo ograjo Ministrstva za notranje zadeve, predsednik vlade Robert Golob pa naj ravna enako in ograjo odstrani še okoli svoje hiše. Prepričani smo, da bi moral Golob dati dober zgled državljanom in storiti prav to. Grims je še prepričan, da je Golobov cilj uničenje slovenstva. Posebej škandalozna pa je pobožna želja predsednice DZ-ja Urške Klakočar Zupančič – da bi ilegalce peljali na morje!!

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Prisila v času svobode

V času vladavine "svobode" tako rekoč ne mine teden,...

[Video] V libijski oddaji navdušeni nad tem kako Palestinci rojevajo otroke, da bi jih lahko žrtvovali

V Evropi smo priča demografskemu vojskovanju in zavojevanju, saj...

Elita nam sporoča: Znižali vam bomo standard!

"V prihodnosti bomo morali začeti živeti drugače, imeti manj,"...