[VIDEO] Profesorica islamske teologije o tem, kako in kdaj je posilstvo v islamu dovoljeno

Foto: Youtube

“Ženske vojne ujetnice so tiste, ki si jih lahko lastite zato, da jih ponižate. Postanejo last poveljnika vojske ali kateregakoli muslimana in ima z njo lahko spolne odnose prav na tak način kot s svojimi ženami,” je bila jasna profesorica.

Profesorica predava na univerzi Al-Azhar, ki je ena največjih islamskih univerz v Egiptu. Svoj govor o zakonitih posilstvih v videu sicer omeji na “legitimne vojne” s sovražniki vere, namiguje pa tudi, da bi bile tarča teh posilstev lahko judovske ženske v Izraelu.

Profesorica je zmerna muslimanka
“Treba je vedeti, da je ta ženska zmerna muslimanka. In ne – to ni sarkazem. V islamskih terminih je njena pozicija precej zmerna. V videu je jasno proti priležništvu in suženjstvu v islamski družbi. Podpira pa to v primerih, ko muslimani napadejo nemuslimane in vzamejo ženske kot priležnice,” je jasen Daniel Greenfield, novinar, ki se ukvarja z radikalnim islamom. Meni, da je že njeno “zmerno” mnenje dovolj, da veste vse, kar ste kdaj hoteli vedeti o islamu.

Islam ni podoben nobeni drugi uveljavljeni veri
“Če mislite, da ima islam kaj skupnega z drugimi verstvi, pomislite še enkrat. Čez določila o posilstvu ni nikakršne krinke, nobenega religijskega celofana,” pravi Greenfield. Pravi, da bi nekateri, ki islam še bolj opravičujejo, lahko šli tudi tako daleč, da bi trdili, da je bila s posilstvom ženskam narejena neke vrste usluga.

“Namen tega koranskega posilstva je, tako kot pri vseh oblikah posilstva, ponižanje žrtve,” je to prakso ostro obsodil Greenfield.

Poudarjanje večvrednosti muslimanov
“Ko muslimani kričijo Allahu Akbar, vsem razodevajo, da so več vredni kot nemuslimani, ker jim je Alah dovolil, da ponižujejo nemuslimane. Ko borci IS kričijo Allahu Akbar in posiljujejo jazidske ženske, je to znak nadvlade. Islam so ugrabili. Celo v svoji zmerni obliki je teologija poniževanja nemuslimanov”, je še zapisal Greenfield za Frontpage Magazine.

Aleksander Rant

 • Novakec

  Takele profesorice(ji) naj kar tam ostanejo, bomo raje svoje bolj plačal preko kašne pripravljenosi, sejnin itd.

 • marta

  Še komu ni jasno zakaj trume islamskih prebežnikov odločajo za tvegano pot v Evropo in zakaj ne v njihove sosednje države ?

 • 1xy

  proti IS in skrajnemu islamizmu je pravo orožje uradna Islamska skupnost in njeni pripadniki, ampak kaj ko ima človek občutek, da so se distancirali od skrajnežev in se raje ukvarjajo z drugimi verami kot lastnimi problemi……..
  vidika sta dva, neuradno zagovarjajo dejanja in načela ISIS, sami prispevajo k temu, da jih prebivalstvo drugih kultur ne sprejema, istočasno pa tožijo o nestrpnosti…….
  če se nekam seliš se MORAŠ intergrirat, drugače ne gre, ampak kaj ko so do sprejemanja kulture na tleh avtohtonih narodov dovzetni samo zahodnjaki, medtem ko vzhodnjaki mislijo, da kamorkoli stopijo veljajo njihova pravila in vera, ne glede na gostoljubnost in dobronamernost gostitelja…….
  tak to NE gre in NE bo šlo……..

  • macon

   Proti IS so pravo orožje pettonske bombe.

  • pokvarjeniSvet

   Vprašaj feministke vejo zionizma pri njih to gre skozi, če bi to delali pred leti Evropski moški bi kričale in pisalo bi se po vseh medijih in obsojalo bi se zahtevali bi takojšnjo kastracijo. Sedaj pa vse feministke tiho, še več pred meseci nazaj so feministke bile za strpnost do teh moških migrantov da jim moramo sprejeti in nuditi vse. Saj meni je vseeno če bi feministke rade bile posiljene samo zakaj v to silijo ostale ženske ki to nočejo.

   To je isto kot samomorilec kateri potegne s seboj v smrt še ostale, kateri se nočejo ubit.
   Isto sedaj delajo pogubo nam ti migrantoljubci, ljubitelji posiljevalcev in ostalih zločince ter kirminalcev.

 • janez zorman

  Njo bi posilil samo slepi poveljnik.

  • Nata

   Oh, veš kaj ….ko tak ded enkrat misli samo s spodnjo glavco , je prav vseeno kakšen je ” objekt ” !

 • čips

  Posilstvo ni in v normalnih glavah nikoli ne bo dovoljeno.

 • Yolbe

  Kako naj bi se potem reklo tisti bajti, ki jo gradijo v LJ?

  • marta

   zapodret

  • domovina mili dom

   Posiljevalnica.

  • janez zorman

   Zokitovavolilnabaza.

  • mona liza

   Učilnica IS.

 • macon

  Glede na to, da je to profesorica, torej ne kako zarukano tele ter še zmerna, potem veste, kaj so nam namenili tisti sleherniki iz ulice.

  • Steiermark

   Njihovi “profesorji” so kljub svoji “visoki izobrazbi” še vedno zarukana in omejena “teleta”, tažko kot njihovi “visoko izobraženi” begunci, astrofiziki, inžinerji…… ki še svinčnika v roki neznajo držati ter so “zelo izobraženi ” v koranu – ki je edino, kar “študirajo” ter se ga učijo na pamet – vse drugo je postransko…….To niso “zarukana teleta” ampak neka bitja, ki so jih dobro zdresirali za širjenje islama…….po njihovih “pravilih”!

 • domovina mili dom

  Normalna čustvenost, če hočete duševnost, nagon, se upirata naravnim zakonom, kot so kanibalizem, posilstvo, bratomor, detomor. Vse našteto pa je normalno za muslimane in komuniste.

  • marta

   In vse to je za VSE voditelje v EU sprejemljivo.
   Sploh kaj razmišljajo s svojo glavo, ko vse to dovolijo ?
   Ob vsem tem človek nehote pomisli, kakšne osebne koristi imajo EU voditelji, da to sploh dovolijo, ker da jim za ljudstvo ni veliko mar so že dokazali s tem, da so sploh dovolili prihod tako zelo nevarnih ljudi med nas. Ti ljudje se ne bodo nikoli civilizirali, ker tega niti ne želijo, ker smatrajo, da je to, kar počnejo njihova “pravica”, ker jim po njihovem razumevanju to dovoljuje in celo tako naroča najvišji.
   Vsaka debata o tem je tako brez smiselna, ker neke rešitve problema ne prinaša, ker ni najmanjše volje, ali pripravljenosti na njihovi strani.

   • domovina mili dom

    Imam vedno preblisk in sliko kako neobritež v eni roki nosi kij, z drugo pa za lase vleče žensko sužnjo. Fuj to.

 • xtc

  No sedaj je Evropejkam lahko hitro jasno kako “prijazen ” je islam.
  Seveda pa gre še za eno težavo,ki še ni opozoril nihče.
  Ker se število nadlege veča in gre predvsem za mlade moške,bo prohajalo do vse večjih težav ne samo posilstev.
  Ker se mora punca,ko dobi prvo perilo v najkrajšem času poročiti,je to še dodatna težava,saj v nekaterih muslimanskih državah velja,da se mora še nato žrtev posilstva še poroćiti,četudi na silo z posiljevalcem.
  Zato se utegne hitro zgoditi ,da bodo žrtve posiljevalcev že 12 letne deklice in nato bodo posiljevalci zahtevali žene,če ne bodo grozili familiji z likvidacijo in seveda prestopom “žene v islam”,prišlo bo do pobijanja decev,če si bodo zaželeli nemuslimanske evropejke,ki pač ima partnerja ampak ,po posilstvu pa bo postala njegova last-tukaj nee gre samo za poniževanje ampak nasilno širjenje.

  • marta

   Že pred nekaj leti sem poslušala nekega predavatelja, ki je govoril, da njihovi imami celo vzpodbujajo njihove moške, naj gredo po svetu in posilijo čimveč kristjank, ker otrok ki bo tako rojen, bo musliman.

   • Mihilus

    Na srečo se večina takih žensk odloči za splav.

 • Blue

  Politiki se bodo zdramili samo v primeru, da bo kdo od teh migrantov posilil njihovo hčer al pa ženo, nič prej.

  • kekec

   To čakajo.

 • FreedomAndDemocracyNOT

  ne razumem, zakaj sploh beli moski branimo zenske in manjsine po sloveniji pred islamom, ker te isti najbolj podpirajo ilegalno imigracijo in islamiziranje drzav in te isti bi najvec izgubil pod muslimani, pa ocitno bom lahko seksu kot opica po sloveniji pod islamom….

  • usimoncic

   Yeah, sure! Muslimani bodo pobrali Slovenke, zate pa muslimanke itak niso dostopne, saj je poroka med nemuslimanom in muslimanko prepovedana. Obratno Koran seveda dovoljuje, ker se itak računa, da bo ženska v zakonu podrejena in prej ali slej sprejela islam.

 • TomTom

  Zelo poučno. Vidite da islam sploh ni tako zloben. Samo nekateri norci si ga narobe interpretirajo, pa pripeljejo azijko, jo oženijo in jo imajo potem za sužnjo, vendar koran jasno govori, da si lahko za sužnjo vzameš samo ženske sovražnika, ki je škodoval islamu. Res, zdaj vidim da sem delal krivico tej miroljubno veri, ker sem jo enačil z norci, ki so si jo “napačno” razlagali. Ufff…

 • mona liza

  Politikom očitno nič ni jasno kaj so ti muslimani ki vsak dan prihajajo v Evropo. Strah nas je prihodnosti. Vsak musliman v Evropi je preveč.

 • macon

  Po mojem se nam niti najmanj ne sanja, kako se tajne službe po islamskih enklavah v zahodnih mestih lovijo z ekipami bombašev in brzostrelkarjev in koliko so jih polovili in pobili. Na uspešen pokol kot v Parizu pride cel kup neuspešnih in ustavljenih poskusov. Tajne službe v glavnem molčijo, da ne bi zavladala panika, ker gre po mojem za tisoče teh motencev.

  Kaj pa bo naredila zahodna država, ko bo v no go coni z več deset tisoč islamskega prebivalstva čez noč zaplapolala zelena ali črna zastava, za njo pa bo iz nič stala oborožena brigada tisoč ali dva tisoč klenih islamskih borcev pripravljenih na džihad in 72 devic. Potem bodo junaki pobili ducat policajev in razobesili zastavo na magistratu večjega mesta. Kaj potem? Mislite, da zmorejo naši uniformirani plačanci prebaviti 5% izgube v svoji enoti, v zahodnem mestu s tisoči domorodcev talcev?

  Rabimo samo eskalacijo nasilja, da se bo pokazala vsa gniloba naše zbirokratizirane permisivne razvajene družbe.

 • mona liza

  Islamisti ne sodijo v našo kulturo.

 • viktorh

  Krava!
  Naj mi bo oproščeno.
  Morda pa bo imela kdaj srečo, da jo bo uplenil kakšen soldat.

  • valentin

   Prelepo si jo imenoval, od krave imaš vsaj korist, od take babe in še prof.
   imaš lahko le “škodo”.

  • koreninca

   Viktorh, s spoštovanjem, ampak ne žaliti krav. Hvala in Lp.

  • xtc

   In kaj bo z njo?
   Strašil sovražnike?
   Če neboste pridni boste pa morali zakazen tole nate……

   • Nova24TV Mod 1

    No, no …

    • xtc

     ?????

 • pravapot

  In dejansko, še kako resnično, NEKATERIM ŽENSKAM V SLOVENIJI BI BILA S POSILSTVOM NAREJENA USLUGA! To se vidi že iz njihovih nagnjen do muslimanov.

 • dob

  Kaj pa je to takega, sam mal se je treba privadit. Na komunizem smo se privadili, mar ne?! Zdaj ga pa celo branimo in ga zagovarjamo. Tole je pa glih tko.

  • macon

   Če si zadosti nor in nasilen, bo večina revšet padla na rit in se uklonila. Tvojo norost bo sprejela za svojo, nasilja pa se bo na smrt bala. Na začetku je treba torej čim hitreje odrezati glave par nebodijihtreba kričačev in bo spokojni mir in nova, tokrat pa res pravilna komanda.

   • dob

    Alah je velik, kučan pa majhen.

 • pajot

  Posiljevalci v Koelnu so samo sledili navodilom te nore babnice. Ko se jih je zbralo cca. 1000,so bili prepričani,da so osvojili ozemlje in eliminirali nemške moške. In kaj je sledilo? Vojni plen,seveda. Posiljevanje.

 • Mirkoca

  Čudno res, da jih Slovaki ne marajo …

 • rubec

  To egipčansko gospo bi bilo fajn videti igrati Kleopatrijo, ker bi potem končno enkrat videli kako se pa kobra zvija od bolečine.

 • neny

  In to Evropa sprejema, da bo lažje izvajala kriminal in sprevrženost nad lastnimi državljani.

 • valentin

  Zakaj musliji rinejo v Europo, če so po njihovem verskem prepričanju več vredni in z
  posilstvi ponižujejo ženske. Ne znajo delati, so “zajebani”, neumni, neciviliziran kar dokazujejo s tem, da se ne znajo povezati v normalno družbo in si ustvariti eno normalno državo. Žal me z enim njihovim dejanjem ne morajo prepričati, da so dostojni
  ljudje.

 • koreninca

  Komu služi taka vera?
  Odgovor: DEBILOM !!!!!!!!

  • Nova24TV Mod 1

   Opozorilo: Izogibajte se kontekstualno slabšalnih izrazov in izrazov, s katerimi bi lahko prizadeli dostojanstvo sočloveka.

   SSKJ:
   debíl -a m (ȋ) med. debilen človek: usposabljati debile za delo
   debílen -lna -o prid. (ȋ) med. lahno duševno nerazvit: debilen
   otrok

 • Nena

  Kar navaditi se bo treba. To je evropska prihodnost. Žalostno.

  • Feriss.H

   Dvomin da si tako neumna kot je tale tvoja izjava. Da so vse naše ženske takole razmišljale skozi vso našo zgodovino nas enostavno ne bi bilo. Edino na kar se je navaditi je borba proti – NAVADITI SE.

   Če te mož oklofuta, a si pripravljena navaditi se na to ali se upreti? Razen seveda če si mazohist ali pa v primeru rjavih če ti “lepo dišijo”

 • elh

  Je kar na istih valovnih dolžinah z nekaterimi našimi profesorji, novinarji, aktivisti leve scene, mirovnimi inštituti, feministkami…Tisti, ki bogatijo in posodabljajo doktrino politične korektnosti, vsekakor morajo upoštevati te njene miselne dosežke.
  To meče povsem novo luč na Silvesterske dogodke in ostala posilstva migrantov, gre samo za prakticiranje Islama izven džamije.

  Če v Evropi velja svoboda verske izpovedi in če je islam samo religija, bi veljalo premisliti o tej svobodi v kontekstu Islama, ker se le ta večkrat manifestira na načine, ki so jih in jih trenutno še, evropske zakonodaje definirajo za kriminal, zločin, nasilje…

  Bodo po liniji politične korektnosti voditelji raje islamistom dodelili dodatne pravice, da le ne bi kdo posumil na rasizem?

 • rubec

  Ta baba je nora kar sploh ni čudno. V ozadju se lepo vidi idrijsko čipko ki stoji v avli tamkajšnjega zavoda.

  • valentin

   Verjetno jo je dobila v dar od psihiatrične bolnice na “griču” v Idriji, kjer se je
   “uspešno” ozdravila.

 • Feriss.H

  Na smeh mi gre da za to baburo piše da je profesor, štopla okorna zgleda bolj primerna za …kaj pa vem, vse drugo kot pa profesor.

  Tisti ki se jezijo na Muslije in Arabce so v veliki zmoti, ker jezimo se lahko samo na naše izdajalce ki jih sprejemajo in zagovarjajo. Marcus Tullius Cicero, 106-43 BC je že zdavnaj povedal eno pametno ki jo skoraj vsi pozabljajo – NACIJA LAHKO PREŽIVI NEUMNE, CELO AMBICIOZNE, NE MORE PA PREŽIVETI IZDAJE OD ZNOTRAJ. SOVRAŽNIK PRED VRATI JE MANJ MOGOČEN, KER JE ZNAN IN NOSI ZASTAVE ODKRITO.

  Naši predniki se niso dali motiti z neko imbecilno egalitarnostjo, Muslimanske vsiljivce so pobili kadar koli se je dalo, in enako oni naše. Torej mi smo v vojni z Islamom od začetka te norosti in tako tudi ostaja. Edina razlika je da Musliji to razumejo, večina Evropskih goved in telet pa tega ne dojema več.

  Ko nastopi vojno stanje vsaka stran najprej poišče in pokonča lastne izdajalce, potem se pa loti nasprotnika. Ko bo napočil čas, in če bo volja za borbo proti Islamu, bodo na vrsti najprej naši Liberalni Retardi in gora raznih kvazi-humanistov in njihovih organizacij. V konstelaciji obstoječe vojaške moči, z samimi Musliji zahodna civilizacija lahko opravi v 24 urah, če se loti zadeve brez vsake zadržanosti in milosti.

 • domovina mili dom

  Dejstvo je kontrast civilizacij, ki jim lahko rečemo: od jamskega človeka do selfi butla.

 • Gurt1

  Profesorica Islamske teologije?! Ona je NIČ, kakšna profesorica neki to je žalitev za naziv profesor, ona je navadna šarlatanka, ki pridiga srednjeveško religijo! Nima nobenih koristnih znanj, napredka! To je samo adijo pamet! To je samo še en dokaz v vrsti dokazov, da je ta religija zelo nevarna skupaj z kulturnim Marksizmom oziroma multikulturalizmom!

  • mona liza

   Če je to ženska in še profesorica povrh potem vemo kaj so sposobni njihovi moški.

 • PIA PlA

  Reva mora uzakoniti še dodatne vrste posilstva, drugače bo do konca življenja brez sexa.
  Kje so naše meje? Dobili smo pošiljko najslabšega iz muslimanskih dežel, mi pa se jim kar klanjamo.

 • mojadezela

  še en dkaz več, da ti ljudje ne spadajo v Slovenijo.

 • mona liza

  Politiki so gluhi, slepi in bebasti. Tako dolgo se bo čakalo da bo ta vojska, ki jo tako človekoljubno sprejemamo začela ubijat moške, ženske pa posiljevat in bomo njihove sužnje. Nič več ne razumem. Smo res ovce ki zavedno hodimo v smrt in suženjstvo? Zakaj to dovolimo našim politikom? Kaj pa mi, naše hčere in sinovi? Si želimo tega ali nas samo neumna politika prisiljuje v to? Bojim se pomislit kaj sledi ko se bo ta vojska muslimanov, ki prihaja skozi velika vrata gostoljubnosti naših politikov dvignila in začela pokol. Noben evropejec ne bo varen. To je začetek genocida nad Evropejci.

  • mojadezela

   treba se bo samoorganizirat……….

 • mona liza

  In zavzeli bodo Evropo brez orožja samo z ljudmi. Deja vu. Že videno. TROJANSKI KONJ.

 • mona liza

  Sobivanje islamistov in krščanov je isto kot sobivanje ovac in volkov. Zmagovalci so vedno volkovi.

 • Lokomotivführer

  Zdaj me pa nekaj zanima: ali je torej posilstvo tujih žensk na ta način opisano oz. dovoljeno v koranu?

  • tanja

   TU:
   http://www.answeringmuslims.com/2014/02/does-islam-allow-muslims-to-rape-female.html

   seveda! Vse, kar počnejo po svetu in doma “ektremistični” muslimani, izvira dobesedno in naravnost iz Korana oz. Haditha, ki sta originalen in nespremenljiv verski nauk za vse muslije za vse čase. Zato – dokler bo obstajal Koran, bo islam tak, kot ga “zgroženi nad ekstremisti” vidimo zdaj. Niso ekstremisti, so le zvesti sledilci svetlemu liku – Mohamedu.
   Preberite Koran – imajo vse slo knjižnice!

 • Dostmamrecesije

  Spet bom napisal 40 metrov visok zid in debel 6 metrov. Prosim, da vanj vtaknete čim več armature.

 • Dostmamrecesije

  Koliko ima ta terorizem enih privržencev. To pa ni nikoli profesorica, ampak navadna šlogarca, ki gleda v kavni lonček brez zoca.

 • Antonius

  Da ženska v 21-tem stoletju opravičuje spolno POSILSTVO žensk je pa onkraj vsega razumnega?! Njeno “profesorsko” bebavost je mogoče primerjati samo z bebavostjo slovenskega FDV-jevskega “doktorja” *pribca, ki je javno opravičeval razloge mohamedanskega posiljevanja Evropejk sredi Evrope.
  Alahova je obrezana, “naš” je bil pa ZA na referendumu!

  • avtohtoni neandartalec

   Tehnično gledano, je spolnost drgnjene kože spolnih organov, zato se strokovnjaki o mehaniki posilstva sploh ne pogovarjajo, za čustveno inteligenco gre, za duševne stiske in motnje, iz tega nastane etični okvir, o katerem lahko potem moraliziramo naprej tudi do nezavesti.

   • pokvarjeniSvet

    torej zagovarjaš posilstva in tudi sam rad bi posiljeval, če že nisi kdaj posilil katere ?

 • Rožle

  Če jim tam to paše naj kar majo…pri naj si pa to kar iz glave zbijejo……

  • Feriss.H

   Sami od sebe si ne bodo, nekdo drug im bo to moral…vprašanje je le kdo neki bi to naj bil?

 • Feriss.H

  Glih kar sem prebral članek v The Times Of Israel, kako je neki Palestinski pankrt zabodel Izraelko z nožem pred njenim domom. Stvora je policija seveda prijela, a njegov fotr se je Palestinski TV širokoustil kako ponosen da je na svoje ščene.

  Ta dogodek samo potrjuje kako bedast je Zahodni egalitarizem in multikulturalne blodnje o ljubečem sožitju povsem nasprotujočih si drugačnosti. Stanje v Izraelu bi moralo biti učna ura za Evropo, ker že skoraj sedemdeset let tam ni mirnega sožitja in ga ne bo vse dokler ena stran ne zradira drugo. Nasproti si stojijo dve različne vrste, zgoščene na teritoriju premajhnem že za eno, kar je zadosten vzrok za konfliktno situacijo, brez ostalih problemov ki jih delata obe strani ena drugi. Primarni problem je torej v NASPROTUJOČIH SI KULTURAH (RASAH) na PREMALO PROSTORA

  V Ameriki na primer dve bistveno drugačne kulture (Rase), Beli-Črni, bivajo na zadostnem prostoru, in tudi tam ne štima.

  Južna Afrika enako ne bo nikoli zaužila “nebeški blagor” libretardirane multi-kulti fantazije.

  Vzrok nefunkcionalnega multi-kultija je narava sama. Ona nas je razporedila v ločene prostore ker se je očitno zavedala da samo tako zadeva laufa. Podobno je v živalskem svetu, vsaka vrsta se drži zase. Celo pri rastlinah pogosto prevlada ena ki ne dovoli obstoja drugi.

  Multi-kulti Antični Rim je obstajal dokler je bil samo on gospodar, in ko so se omehčali, liberalizirali in pofederčili, je vse šlo v maloro. Drugi bolj zaostali so enostavno hoteli to kar je Rim ustvaril, a z njegovim uničenjem je izginila tudi ustvarjalnost ki je vse to vzdrževala. Z uničenjem Rima je osvajalcem izpuhtela tudi pričakovana fantazija trajnega imetja Rimske kreativnosti. Ostali so im samo še lastni ku**i v rokah, orodje primerno za povsem ne-tehnološki sex.

  Tretji Svet hoče to kar je ustvaril Prvi Svet. Med Race Realisti obstaja že dolgo udomačen pregovor – BUILD AND THEY WILL COME – Izgradi ali ustvari nekaj in ONI bodo prišli. Prav to se dogaja nam, večina prihaja sem ker HOČEJO tisto kar sami niso v stanju ustvariti. Celo v super bogatih Arabskih deželah, Arabci ne ustvarjajo ničesar, Beli in Rumeni im dajo znanje, delavci pa pridejo iz ostanka Tretjega Sveta.

  V Južni Afriki ni bilo nasilja nad Črnimi kot ga opisuje Liberaloidni tisk, Črni so enostavno HOTELI isto kot Belci, in ti im tega niso bili pripravljeni dati kar tako. Nihče normalen ne da nekomu nekaj samo zato ker ta to HOČE. Liberalno maloumje egalitarizma je uničilo Apartheid, ki samo pomeni LOČENOST, in podobno maloumje zdaj uničuje nas ki ne spoštujemo načelo LOČENOSTI ki nam jo je v gene vsadila Mati Narava.

  Kljubujemo Naravi, a bomo videli če nam bo ona to DRUGAČNOST TOLERIRALA

  • elh

   Zelo dobra razlaga. So meje, ki jih ne bi smeli prestopati, to je skupni interes vseh ljudi. Če nismo vsi z vsakim kompatibilni pač nismo, nič hudega, vsak ima nekje korenine ali vsaj sebi primerno okolje, kjer lahko živi.

  • avtohtoni neandartalec

   Motiš se že v dveh temeljnih dejstvih, zato je tvoje razmišljanje naprej zmotno.
   Najprej ne razumeš kako so živele prve človeške naselbine v Evropi,ti misliš, da so ti ljudje znali govoriti, pisati in brati, pa to preprosto ni res. kakšne zvoke so si mogoče spuščali, to je pa tudi vse, sicer so si bile tiste naselbine zelo podobne, brez kakršnih koli rasnih specifik. Te so se izoblikovale šele s pojavom politike,ki se je lahko razvila, ko smo iz vzhoda dobili prve simbole, kmalu so iz njih nastale črke, ki jih danes tvorimo v stavke, s katerimi se sporazumevamo.
   Politika oziroma ideologija, kot se je diplomaciji v prazgodovini reklo, si je izmislila določene obrede, rituale in tradicijo, zaradi katerih so se ljudje začeli ločevati med sabo, suženjstvo in selektivno zatiranje je oblikovalo današnje rase in kulture. Rase niso nič stalnega, ne obstajajo izvorne, vse telesne specifike so posledice umetnih mutacij, ki so nastajale zaradi družinske, plemenske politike.

   Rim je bil prva multi kulti država na svetu, pa ne zato, ker bi združevali neke obstoječe kulture, ampak teh takrat sploh še ni bilo, ljudje so bili divjaki, kanibali, šele po nastanku Rima,so iz njihovih provinc, začeli nastajati zametki današnjih Evropskih narodov. Preostanek sveta ima pa svojo zgodovino,prve civilizacije so se v Turčiji pojavile že pred 10.000 leti, ko so tu živeli še dinozavri in skoraj ni bilo ljudi. Evropa je mrzla, poselili smo jo šele,ko se je začel počasi umikati led, po zadnji ledeni dobi,medtem ko so ob ekvatorju, zamorci in indijanci že zidali piramide.
   SKoraj vsako leto, sredi kakšne džungle ali puščave odkrijejo ostanke starodavnim mest. Mest, z izgrajenimi mogočnimi stavbami, ulicami, svetišči in kipi,into iz časov, ko v okolici,v radiusu tisoče kilometrov, ni bilo niti ene druge umetne tvorbe, pa so jih vsi prebivalci nekoč očitno zapustili in prepustili naravi, da je mesta prekrila ter pozabila. Če nekaj stoji, potem še ni nujno, da bodo ljudje tja prišli, ne glede na monementalnost in naprednost gradnje, nenazadnje civilizacijske prednosti, ljudje od tam vseeno zbežijo in stoletja vloženega truda propadejo, a ne.
   Evropo je postavila na čelo prehranjevalne verige industrjska revolucija, to pa je omogočila renesansa, razsvetljenstvo, socialistična revlucija ter predvsem pojav znanstvene teorije, zaradi katere se je lahko tehnično znanje začelo prenašati na rodove in razširilo po celem planetu. Znanost je tista, ki nas vsak dan ščiti pred neprijetno Evropsko klimo ter slabosti geografske lege spreminja v prednosti. Vso to tehnološko mašinerijo, pa že od časov imperialnega kolonizma dalje, napajajo viri iz tistih tvojih barbarskih dežel, kar je tudi glavni razlog, da se njihova civilizacija stoletja ni več razvijala. Mi to delamo, ne narava, po domače povedano, takšen je svet danes zato, ker smo si mi to želeli inbo tudi ostal, dokler se gospodarji ne bomo začeli počasi umikati iz zibelke človeške civilizacije ter jim dovolili, da nas puskusijo civilizacijsko ujeti, da bomo lahko postali enakopravni globalni partnerji.

   Multikulti torej ni opcija temveč edina možna pot,sploh ni več vprašanje,z mešanjem posameznih ras, se bodo mutacije še bolj psopešile in bomo nekoč vsi ljudje na zemlji zgledali precej podobni, ker se bo vse pomešalo in tudi ne bo več prave, izrazite črne in bele rase temveč bodo ostali samo še mulati. Povsod bo tako, obstaja samo ena človeška vrsta, edina inteligentna v znanem vesolju, drobne razlike so zgolj površinska iluzija. In to je tudi dobro, ker ljudje si ne znamo niti zamisliti, da bi si morali deliti edini planet s še eno inteligentno, popolnoma različno živalsko vrsto, čeprav je več kot verjetno, da je vesoljo nasičeno z bitji, ki jim po inteligenci in razvitosti, ne sežemo niti do kolen.
   Je pa res, da že danes nastaja nova človeška vrsta, s pomočjo genetike in ostalih transhumanističnih tehnologij oziroma umetnih vsadkov, se razvija posebna oblika buržuazije,ki si take posege na umirajočem telesu sploh lahk oprivošči. Življenje je nastalo in ga poganja evolucija, ta ni nič drugega kot biološki odziv na spremembe klime in okolja, kar pomeni, da se da vsako živlensko vrsto, praktično neskončno izboljšati oziroma spreminjati. Če je vesolje nekoč to ustvarilo, lahko človek, ki te principe vsaj delno razume, naredi isto, tI hibridi bodo živeli bistveno dlje, imeli bodo bolj razvite sposobnosti in verjetno tudi poseben status v družbi,isto kot velja za multikulti, se tudi nastanku te sorte in umetne inteligence ne da izogniti.

   Druga stvar, ki jo očitno ne razumeš, na tem svetu se VSAK DAN rodi sto tisoč novih ljudi, kar pomeni, da bi morali vsake tri dni za njih zgraditi novo mesto, v velikosti Ljubljane. Vsake par dni novo mest, da bi lahk ovsi uživali podoben standard, pri čemer porast prebivalstva eksponentno narašča, več je ljudi, več novih ljudi se vsak dan pojavi in ta trend se zlepa še ne misli zaustaviti. Vendar ni panike, večina ljudi se porazgubi po mestih, ta se povezujejo in širijo, v njih pa se način življenja zelo spremeni in nastane celo negativna nataliteta, to ravnovesje naj bi v prihodnjih desetletjih zavrlo naraščanje prebivalstva in števec ustavilo pri kakšnih 12-15 milijardah ljudi, kar je več kot vzdržno, glede na dejstvo, da je večina planeta še neposeljena in divja, torej je prostora še bisveno več kot se nam mogoče zdi, ko gledamo planet na mapah in ekranih. Glavno gonilo naraščanja prebivalstva je ekonomska logika, isto kot velja za naša mesta,dokler nekje ne živi skupaj vsaj 10.000 ljudi, se o neki pametni ekonomiji in civilizaciji enostavno nima smisla pogovarjat, zato vsi narodi štancajo nove ljudi, da zapolnijo vrzeli instabilizirajo regije, kjer bodo lahk oposlj bolje živeli. Vsega bo več, bo pa zato tudi večja gužva, narava hoče raznovrstnost, izbor, variacije, novo, torej ravno obratno kot ti zagovarjaš.

   • rubec

    Ne vem zakaj se matraš. Če hoče človek oznanit da je budala, se da to povedat v enem samem stavku.

    • Feriss.H

     Hvala bogu da si se oglasil kot priča, sem že pomislil da jaz haluciniram ob branju tega avtohtonega neandartalizma. Izgleda da smo priče časovnega paradoxa, ker tale očitno obstaja v času neandartalcev. Ni mi jasno od kod mu Internet in kdo mu to dovoli brez medicinskega nadzora

     • rubec

      Jaz sem Feriss naredil vse kar je bilo v moji moči. Kliniki kjer se avtohtoni zdravi sem poslal vajino debato in ko sem telefonsko hotel še njihov komentar so mi povedali, da se je glavna sestra ravnokar obesila. Bom še probal, ampak kasneje. Po pogrebu.

     • Feriss.H

      ******
      NASMEJAL SI ME ZA CELO POPOLDNE, ni kaj, ves pasji si.

    • avtohtoni neandartalec

     Neandartalci so pravi avtohtoni prebivalci Evrope, neandartalska vera je prva izvorna in torej prava.

   • Feriss.H

    Avtohtoni, avtohtoni…že večkrat sem ti poskušal dopovedati da so tvoji analitični umotvori tako nesmiselni da je že meni nerodno v tvojem imenu. Raje piši o čemer vsaj nekaj veš, ne se pa matrati z sklepanjem, domnevami in še posebej ne z analitiko brez vsake logike.

    A misliš če si se “poenotil” z neandartaleci, da potem VEŠ kako so oni in podobni im res živeli. Človek božji, pa nihče živ tega ne ve. Kaže da tudi ne razumeš kar nekdo nekaj napiše, ali pa te ob branju motijo lastne halucinacije. Kje si prebral da sem jaz napisal – “ti misliš, da so ti ljudje znali govoriti, pisati in brati” – ??? –

    TVOJE – “sicer so si bile tiste naselbine zelo podobne, brez kakršnih koli rasnih specifik” – In ti to VEŠ ker si kot neandertalec takrat ŽIVEL med njimi.

    TVOJE – “Te so se izoblikovale (rasne specifike) šele s pojavom politike” – Po tvojem “pričevanju” je torej POLITIKA izoblikovala RASE. Od kar obstaja Internet še nisem naletel na večjo neumnost od tele tvoje. Sorry, ampak imam te na sumu da moraš biti v kakšni oskrbi, ker take nebuloze lahko trosijo osebe ki jim je uradno presojena opravilna nesposobnost. Domnevam da te na sprehode spremlja kakšen tvoj skrbnik, ker če tudi zunaj rezoniraš tako kot tu…

    TVOJE – “Politika oziroma ideologija, kot se je diplomaciji v prazgodovini reklo” – ???

    TVOJE – “(Politika) si je izmislila določene obrede, rituale in tradicijo, zaradi katerih so se ljudje začeli ločevati med sabo” – Torej politika je nekoč povsem enake humanoide naredila Bele, Črne in Rumene in jih je poslala na različne konce sveta – BLAGI BOG, ena sama AVTOHTONA ZNANOST

    TVOJE – “suženjstvo in selektivno zatiranje je oblikovalo današnje rase in kulture” – Po tem tvojem stavku pa glih kar iščem po internetu primernega psihiatra za tebe

    TVOJE – “Rase niso nič stalnega, ne obstajajo izvorne, vse telesne specifike so posledice umetnih mutacij, ki so nastajale zaradi družinske, plemenske politike” – Tale stavek pa je NEUMNOST VSEH NEUMNOSTI. Če dovoliš ali ne bom tole citiral ob kakšni priliki, na temo – ALI OBSTAJA ABSOLUTNI IDIOTIZEM.

    TVOJE – “prve civilizacije so se v Turčiji pojavile že pred 10.000 leti, ko so tu živeli še dinozavri in skoraj ni bilo ljudi” – DINOSAVRI SO ŠE ŽIVELI PRED 10,000 LETI V TURČIJI…???

    Na tvojem mestu bi, v primeru da obstaja še kakšen trakec svetlobe v temi tvojega intelekta, izbrisal vse poste kar si jih kjer koli in kadar koli sklanfal v kup, in izginil za nekaj časa na nekakšno relaksacijsko okrevanje, dokler dosedanje neumnosti ne padejo v pozabo. OSTALO TVOJE MALOUMJE NE BOM VEČ SECIRAL NITI KOMENTIRAL.

    APEL – ADMIN Nova24TV Mod 1 – A OBSTAJA V VIRTUALNEM SVETU VIRTUALNA URGENTNA PSIHIATRIJA ZA TAKE PRIMERE

    • dob

     Lahko bi cele dneve čital vajina (Feris.H in avtohtoni neandertalec) prerekanja in bi v njih pri obeh našel blazno zanimive stvari. Ne glede na to, da pri mešanju dveh in več na videz različnih pogledov pride do burne reakcije (ali pa prav zato), vaju oba rad berem. So, kill me!

     • Feriss.H

      Zdaj ko sem si malo opomogel, z pomočjo rubecovega humorja, od tega, ne vem niti kako bi to poimenoval, gledam benevolentno na norosti avtohtonega. Vsak dvor je imel svojega uradnega tepčka, zakaj ga nebi imeli še tu. Samo odgovarjati mu ne smem več. Mislim da je moral nastati kot rezultat neke pradavne neandertalske Taharush gamea orgije.

     • dob

      Ndvomno bomo prišli do neke točke, kjer si bomo lahko med sabo povedali, kako prihajamo do svojih sklepov. Morda ne še danes in jutri, ampak kmalu.
      Pomembno je vedeti, kakšne osebne izkušnje in s tem v zvezi naklonjenosti, vsakega od nas vodijo, da si potem izdelamo mnenje, ki povemo in ga tudi zagovarjamo. Borimo se zanj, ker imamo vtis, da če nam ga nekdo bistveno “zacinga”, se nam lahko naš notranji svet podre.
      Podrl se nam bo v vsakem primeru.

      Sam svojo vlogo vidim v tem, da pomagam skupaj z drugimi seveda, ki to počno, zgraditi takšno okolje, da bo dovolj varno in predvsem prijateljsko do izrazov, ki bodo tedaj nastali.

      Ko se ustaljeno ruši in ko novo še ni imelo časa, da bi se povedalo, je stanje podobno kaosu. Tedaj je dobro vedeti, da nismo posledica nekakšnih slučajnosti, temveč predvidljivih dogodkov. Da imamo Očeta in Mater in da Vesolje ni prazen prostor! Da nismo samo “prah si in v prah se povrneš”, kot pogosto slišimo od onih, ki pravijo, da smo samo ena drobna pikica v Vesolju. In še ta je komaj vidna, da je nihče niti ne opazi, če je že ne išče.
      In zakaj bi jo sploh kdo iskal!

     • avtohtoni neandartalec

      Jaz sem za vladavino delavcev in kmetov. In sicer zato, da se bodo lahko izobrazili in postali vodilna elita. Kaj se bo zgodilo potem z njimi, tega me je bilo pa vedno strah, najbrž bodo postali isti kot ti, ki so jih na oblasti zamenjali, ker točno tako so nastale že prve kaste,tako se bo končala tudi sovjetska revolucija. Sovjeti so pomembni zato, ker so podobno kot Francozi, pobili celotno buržuazijo,s tem pa napravili prostor za novo, bolj razsvetljeno, strpno in nenazadnje napredno.
      Če že sprašuješ, od kod izviram, ja iz takih socialno družbenih procesov vendar, ljudje se v takih pogojih hitro spoznajo, zaljubijo in si ustvarijo družino. Verjetno je popolnoma res kar si izmišljuješ, da bi razvrednotil tudi moje mnenje, ki te očitno iritira, ker sam veš, da nekaj je na tistem kar si prebral, če so bile pa ves čas žurke in je bilo hrane in pijače v potokih, ja normalno, da so se ga delavci in kmetje napili ter parili med sabo. Sicer te nočem trolat, ampak me vseeno zanima, kako si pa ti nastal, mislim iz kakšnega družabnega procesa? Mislim, seveda vem, da iz ata in mame, ampak me zanima, če te ni slučajno kgo gojil in križal, kot kakšno eksotično sorto orhideje recimo, da ne bomo vedno omenjali samo štalo, ker tudi taki obstajajo.

     • Kapodistrias

      Kretenizmi na kvadrat!

     • avtohtoni neandartalec

      Jaz ga tudi rad berem, ker Feriss očitno obvlada.

     • Feriss.H

      “da pri mešanju dveh in več na videz različnih pogledov pride do burne reakcije” – ???

      Tale tvoj stavek sem enostavno prezrl, a se ti je zareklo – “na videz različnih pogledov” – ali pa res tako misliš. Kolikor kažejo reakcije ostalih kolegov tu, nihče ne najde ničesar na videz podobnega z šizofrenimi “pogledi” avtohtonega.

     • dob

      Vsi različni pogledi so le na videz različni.
      V resnici izhajajo iz iste točke, na pot so šli z enakimi nameni, se na poti osamosvojili, postali samosvoji, ker so se oplajali z lastnimi izkušnjami. Vmes pozabijo, zakaj so tu.
      Potem se spopadejo med sabo. Jaz temu pravim, da poskušajo izčistiti dvome, ker bi radi stopili pred Boga brez najmanjšega dvoma v sebi. Tako, kot mali vojščaki, ki strumno pozdravijo generala: Gospod general, opravili smo svojo nalogo, dovolite da vam poročamo…

      Vsak izmed nas ima prijatelje, ki so si med sabo tako različni, da bi se sprli med sabo, če bi jih povabil na žur in bi vsi bili skupaj na istem mestu. Jaz imam takšne prijatelje.
      Toda v meni se vsi razumejo med sabo, (v) meni so vsi moji!
      Včasih mi kdo reče, da mešam hruške in jabolka, ker imam v sebi vse zmešano in sem sam zmešan. To pravi zato, ker ima pri sebi vse urejeno in na svojem mestu. Vse drugo bi ga motilo.
      Njegov očitek meni je: Kako lahko to dvoje spraviš skupaj?! To vendar ne gre skupaj!

      V meni gre.

    • avtohtoni neandartalec

     Leta 1861, je nemški paleontolog Christian Erich Hermann von Meyer, v rudniku blizu Solnhofena, našel pero Archaeopteryxa, davno izumrle pol ptice, ki pa se ni bistveno razlikovla od izumrlih dinozavrov. Prav ta dokaz je pomagal Darwinu, da je lahko povezal evolucijo vrst, manjkala mu je prav povezava med dinozavri in pticami, saj naj bi določene vrste preživele masovno izumrtje in obstajajo do danes.
     Seveda imaš popolnoma prav, ker se je spremenila tudi atmosfera in vegetacija, po kataklizmičnem dogodku pred 65 milijoni leti, nobena vrsta ni preživela kot taka, preživele inevolvirale naj bi samo druge vrste prazgodovinskih živali in rastlin, predvsem pa vmesni členi, torej bitja, ki pravzaprav niso bila ne živalske vrste,kot jih ločimo danes, in ne dinozaver.
     Mamute naj bi iztrebili ljudje z lovom, in sicer pred približno 10.000 leti, ko se je končala ledena doba in se je pragozd začel pomikati iz današnjega Konga proti Evropi, vendar določeni ostanki kažejo na možnost, da so zadnji mamuti umrli kakšnih 2.000 let pred našim štetjem. Se opravičujem za temeljno napako, mislim sem seveda na te prazgodovinske sorte, ki danes več ne obstajajo, ne na prave dinozavre, sem si zaslužil kritiko.
     Za ostalo si mislim pa takole, namerno sem bolj podrobno opisal razvoj prve kolektivne ideologije, ki je pravzprav začetek politike, ker sem tudi pričakoval, da boš preprosto samo zavrnil moje navedbe, ne pa tudi pojasnil kako ti misliš, da so nastale rase,prve naselbine ter njihovi skupni interesi. Sploh, če niso znali pisati in brati, hja, kako so si pa zapomnili kaj so razmišljali par minut nazaj, če niso poznali nobenih besed, le kakšna politika je bila to?
     Danes izpostavljajo predvsem civilizacijski prepad med islamskih svetom in zahodnim, ampak kaj to v resnici pomeni,če pogledamo našo družbo, je politika skoraj popolnoma nadomestila ideologijo,kar pomeni, da namesto verskih centrov, vsakdanje probleme državljanov rešujejo javni uradi in agencije. Tega v fevdalnih deželah še ni oziroma ni ustrezno razvito,ker pa so danes prisiljeni graditi svojo civilizacijo na novo, je zelo verjetno pričakovati, da se pihodnje generacije muslimanov, čez kakšno desetletje, praktično ne bodo več ločile od nas, ne glede na verska prepričanja in kulturne specifike, pa tudi ne telesno, ker izhajamo iz Afrike oziroma smo vsi Eropejci njihovi daljni sorodniki. Severna plemena so se recimo nekoli razlikovala,to pa zato, ker so prepotovali daljšio pot iz azije, preko Sibirije, od koder pravi Arijci dejansko izvirajo.

     • avtohtoni neandartalec

      Tule je še povezava do ostankov verjetno najbolj NAPREDNE civilizacije, kar so jih kdajkoli našli kjerkoli na planetu Göbekli Tepe, ki se nahaja v dananšnji Turčiji, postavljenih komaj par tisoč let po koncu ledene dobe v Evropi;

      https://sl.wikipedia.org/wiki/G%C3%B6bekli_Tepe

     • pokvarjeniSvet

      recimi nekaj ali verjameš v votlo zemljo in v reptile tudi ?

     • pokvarjeniSvet

      Ti si pravi teoretik zarote se sploh bereš kaj pišeš ? politiki naj bi ustvarili rase ??? hahahahahah pa ti si ja nor 1. april še je daleč.

      daj zresni se pubec, ker to kar ti pišeš nima ne riti ne glave, preveč TEORIJ ZAROT bereš.

      moreš vedeti da vse kar je ne internetu ni nujno res. So stvari ki so dejansko zarote in so stvari ki so zgolj teorije namen njih je kanaliziranje da ljudi tako tebe spravijo v past liberalističnih zboljenih idej tako recimo rasna toerija enakosti, izenačenje spolov, enakost med spoloma, agender- brezspolne in srednjespolne in poljubnospolne teorije in podobne bolane nesmiselne navlake so zgolj drek, bedarija pravljica za lahko noč kapiš…..to vse se je pojavilo sedaj v 21. stoletju pred tem še niti pijancem in džankijem ni prišlo kaj takega na pamet.

      Iskati resnico, biti takoimenovani “iskalec resnice” ni to da opreš prvi video na youtubi ali neko pljubno stran prebereš to in rečeš to je res….do tja je treba še veliko prebrat, narediti primerjave v realnem življenju, v preteklosti in sedanjosti, razumet je treba tudi naravoslovje ne samo družboslovje.
      Skratka tu da je treba uporabljati zgolj neki del logike je premalo potrebno se je bolj poglobiti in napraviti ogromno resnih in kvalitetnih objektivnih študij, da o direktnih dokazih sploh ne govoriva.

 • Igor Karlić

  Kdaj jo bodo povabili kot častno gostjo na Metelkovo?

 • dob

  Prej je ona profesorica islamske teologije, kot pa bo Mencinger kdajkoli evropski strokovnjak za ekonomijo.

 • Franc Novak

  Tak poziv “intelektualke” pa me žalosti, saj bodo Srbi sigurno pričeli govoriti, da so zaradi več stoletnega tlačenja Srbov s strani islamistov poznali to že davno in bojo svoj krvavi ples v Srebrenici opravičevali s tem, da so preprečili vsaj 8000 moškim, da bi posiljevali krščanske ženske, kot jih je javno povedala ta “verska FDV” zblojenka. Zanima me, kako bosta tak javni nastop profesorice islamske teologije KRITIZIRALI muslimanski verski skupnosti v Sloveniji? Ali pa jo bodo povabili na otvoritev in govor v novem verskem centru v Ljubljani?

  • avtohtoni neandartalec

   Srbi so bili prej in so še danes ostali pravoslavci, izjema so bili le janičarji, ki so bili prisilno mobilizirani v islam.

   Ko so zahodnemu Rimu zavladali huni in avari, je katoliška vera skoraj izginila,ponovno je vstala kot feniks iz pepela prav zahvaljujoč vzhodnemu delu cesarstva, brez pravoslavja, danes ne bi bilo več katolištva.

   • tramal

    Res si neandertalec in to srbski.

 • Bogdan Binter

  In njej podobne ” intelektualke ” ISLAMSKE VERE, bodo čez leto ali dve, poučevale otroke muslimanov v Ljubljanski Đamiji…! To je res skrb zbujajoče !

  • avtohtoni neandartalec

   Sploh ni važno, pri nas nimamo več plemenskih poglavarjev in vračev, učitelji izvajajo republiške programe in morejo biti neprestano v povezavi s občinsko skupnostjo oziroma upravnim sistemom, za katerega poučujejo in izobražujejo nove generacije delavce in strokovnjakov. Naši učitelji so katastrofalni predvsem zato, ker jim mi vsiljujejmo spremenjen pogled na ljudi in naravo, morajo se prilagajati izrojenim idejam, ob enem pa so navadni člani družbe, med katero se vsak dan normalno giubljejo. Če kdo poučuje neumnosti, se ga pač ustsvi in preveri njegovo strokovno znanje, to je pa tudi vse. Mi rabimo to, za naše učitelje in moralne vzgojitelje, ne samo muslimani, ja vidiš kje živimo, ena sama korupcija in zloba, po drugi strani pa neizmerna bogatija, za razliko od muslimanskih držav, ki živijo sredi kamenja, ob kruhu in vodi, medtem ko matematiko ter druge znanstvene vede še kar nekako razumejo, pravzaprav so nekateri izmed njih vodilni strokovnjaki tudi v svetu.
   Še tole, otroke lahko država samo poučuje, vzgajamo jih lahko edino starši ter družba na splošno, če je šola prepuščena avtoriteti posameznika, je to zame ideologija, torej vzgoja verske teorije in prakse, ki ne temelji praktično na ničemer stvarnem, ne pa sodoben inkvaliteten izobraževalni program.

   • Kapodistrias

    Kakšno zvezo pa ima to s člankom? Kdor se zavzema za red, ga mora najprej ustvarjati pri sebi.

 • sikofitol

  Klatila se je ta vešča po vseh frontah pa je nobena stran ni hotela vzeti za talko. Pustila bi se poniževati.. pa ni šlo.

  • rubec

   hehehe stari oprosti da sem te šele zdaj porajtal. sem ves babin regres v krčmi zagonil pa zadnje čase bolj slabo vidim.

 • Botoks
 • dare326

  Vse kar se danes dogaja z islamom izvira z univerze v Kairu.

 • Osti jarej

  ….torej naj nas nič več ne ganejo slike pobitih muslimanskih otrok……kjer je vojna,je vojna za vse….?!?

 • Osti jarej

  …kaj na to porečeta ga.vijola in faila?

 • centurion

  Veste kaj? Jaz tudi podpiram sežig čarovnic!

  In ta na sliki je primeren model.

 • baldeagle

  Če neka profesorica islamske teologije javno govori o tem, da islam pod nekimi pogoji dovoljuje posilstva žensk, potem je popolnoma jasno, da to ni vera v Boga, temveč v Hudiča. Tako vero pa bi bilo potrebno po celem svetu prepovedat. Vera, ki vzpodbuja terorizem, posilstva, je vera blaznosti v katero verujejo blazneži. To je nevarna in za človeštvo zelo škodljiva vera.

  Kot kaže, bomo morali katoliki ustanoviti zopet nekakšne križarske odrede, da se ta islamska blaznost zaustavi in po potrebi tudi uniči.

  • karlina

   podpis

  • pokvarjeniSvet

   Glej nisem zato da delamo vojne na bližjem vzhodu sem totalno proti temu, sem za totalno izolacijo BV in da preklopimo na alternativne vire, katere pa globalisti namerno zavirajo.

   Jaz sem podpornik mnenja da se ta dela sveta izolira, predvsem Evropa se naj Postavi se naj veliki zdi na grško Turški meji ali pa na Turško- Sirski, Turško-iraški meji. V glavnem veliki zid neprehodno območje tudi v Sredozemlje poslati vse vojaške ladije da kontrolirajo vsaki km morja . Se jih pusti na miru naj se sami doli zmenijo med seboj. V Evropi pa se vse te barbare ki samo malo pisnejo odženemo za vekomaj iz Evrope, brez možnosti povratka, zadeva rešena !

  • Adam

   Preberi v Google Books zapise španskega dominikanskega meniha Bartolome de las Casasa iz leta 1552 o “pokristjanjevanju” Indijancev in takratnih množičnih kršitvah človekovih pravic v imenu krščanstva. Mogoče bi bilo treba tako vero po celem svetu prepovedat?

   • mojadezela

    ja to je bilo leta 1552!!! A ne? Musliči pa še vedno živijo v letu 1200. A ti to ne vidiš ali pa nočeš videt. Mislm ste eni butneni v glavo.

  • cosmosjasnovidec

   Tako kot so ustanovili v Skandinaviji.Tam imajo ODIN proti črvu alahu.

 • Steiermark

  Temu “prispevku” o “zmerni islamski teologinji” ni kaj več dodati…… vse kristalno jasno….. to je res “vera miru in sožitja” (s hudičem)…… To si naj pogledajo pošasti, ki nam te musliije vsiljujejo in vlačijo v Evropo……

  • avtohtoni neandartalec

   Zahojeni so, zahojeni, enako kot smo bili tudi pri nas, ampak pred kakšnimi 500 leti.

   • Bloški Tonček

    Hm, raje reci 70 let nazaj. Religije fašizma, nacizma in komunizma…

  • marta

   Povej mi s kom se družiš on povem ti, kdo si !

 • janban

  Muslimanska vera nima kaj iskat v Evropi, nemudoma podret vse džamije in muslimanske vernike sterat tja od kjer izvirajo! Sam se nikoli nisem imel za ekstremista, vendar me bo dana situacija prej ali slej spremenila!

 • Državni sekretar

  Musliče v eno državo zapret, pa se naj med sabo posiljujejo.

 • Vrhovni sodnik

  In ta je zmerna, kakšni so šele extremni.

 • dob
  • resno to, da imajo tega geya za prodekana ?
   Ni to nič v nasprotju s koranom ?

   • dob

    Bi morala videti šele njegovo ženo, en bodi bilder, ki jeclja! Poleg tega, da je doktor islamske teologije, ne zna stavka povedat v manj kot eni uri. Študentje sploh domov ne gredo. Kar tam prespijo, ker če manjkano na predavanjih ne dobijo vpisa v indeks. Eni se gredo raje razstrelit, kot pa da bi hodili na njegova predavanja.

    So prepovedali študentom hoditi z eksplozivom na faks, ker potem morajo skozi kupovati nove šotore. Pri njih je tudi šolstvo na kratkem z denarjem kot pri nas.

 • Slovenec 33

  Ko sem kot en Slovenec prebral tole zgodbico ene kreature iz divjih hord, ki rinejo v EU, so mi prišle na um naslednje stare resnice
  – Vsak berač svojo malho hvali.
  – Pridigarji, vrači in “profesorji” bogato živijo na račun normalnih delovnih ljudi, ki si z delom služijo vsakdanji kruh, ker jim uspe te ljudi zavajati in jim meglo prodajati.
  Ni mi jasno, kako more biti taka kreatura s tako izkrivljenimi moralnimi normami profesorica pa saj to je na nivoju fdvizma, če ni še nižje.
  Moje mnenje, ki sledi iz gornjih »večnih« resnic je, da je islam med vsem drugim tudi, krvava, histerična in agresivna religija. Širi pa se z nasiljem in neupoštevanjem civilizacijskih norm.
  Zakaj krvava
  – Za potrebe vere (ne za hrano) koljejo živali.
  – Za potrebe vere se samomorilci razstreljujejo
  – Obglavljajo ujete
  – Kamenjajo prekrškarje
  – Za kazen posiljujejo

  – Kratijo obče človekove pravice
  – In še se najdejo cvetke iz tega naslova

  Nisem še zasledil, da bi njihovi verski voditelji usmerjali množice v pomiritev ampak le v divjanje in izsiljevanje.
  Naslednja stopnja je množična histerija ob dogodkih, ki »žalijo« njihov občutek za svete stvari in obenem popolnoma nič ne spoštujejo nobene svete stvari na drugi strani (tudi svoboda govora je ena od svetinj).
  Njihova agresivnost je prišla sedaj s cunamijem preseljevanja (po mojem mnenju to nikakor niso begunci ampak horde divjakov, ki ne spoštujejo osnovnih civilizacijskih normativov) na svetlo.

  Od kod torej tem ljudem pravica prečkati mejo mimo prehodov, da uničujejo polja in delo mnogih generacij na terenu preko katerega gredo (to so lahko le mentalni
  divjaki ali pa ljudje brez osnovnih etičnih norm) .
  Od kod jim pravica napada na organe, ki zagotavljajo red in mir lastnikov, če ne
  iz naslova pomanjkanja srčne kulture in osnovnega spoštovanja ljudi, kamor
  prihajajo.

  Zadnja poročila iz migrantskih centrov in pa kažejo tudi njihovo netolerantnost in nasilnost do drugih religij.

  Mi je pa jasno, da topoumnim produktom usmerjenega izobraževanja v EU kar prihaja, ko se pojavlja nova megla, ker se je njihova, ki jo producira lažni humanizem (fdvizem) že kar malo razpršila.

 • garfi

  Nekaj moraš početi. So pač vratni kirurgi in srokovnjaki za posilstva

 • Veritas

  Se pravi naš čaka uzakonjeno posilstvo?!?! Ženevske konvencije so torej prdec iz Alahove riti…

 • Kapodistrias

  Univerzitetna profesorica? Z mene ostudna zmešana kura (se opravičujem kuram kot živalim).

 • Diverzant

  Samo tale islam je res ze nor. Odkar imamo migrante se samo govori o spolnosti kako si lahko nekdo neka vzame posili,samo sex,sex,sey, ej” TALE SVET JE BOLAN,in rabi zdravilo, v obliki
  zbrisanja vseh ver ali pa nuklearnega ciscenja.

 • cosmosjasnovidec

  In,ker ti stvori kateri so se navlekli v europo seveda ne trpijo kristjanov imajo pravico posiljevati.Zato tudi niso kaznovani ampak jih le popišejo.Upam,da mi čimprej kateri takšen pride v bližino ali moji familiji,da bo konzerviran za primer vsem tem v europi.