[Video] Razmere v Nemčiji povsem ušle izpod nadzora: Skupina migrantov kar z mačetami nad diskoteko!

Fotografija je simbolična. (Foto: iStock)

Skupina afganistanskih in sirskih migrantov je z mačetami napadla diskoteko v nemškem naselju Trebbin, potem ko varnostnik ni spustil v diskoteko dveh migrantov, ki sta imela zaradi kršitev v preteklosti prepovedan vstop.

Do napada z mačetami na diskoteko v Trebbinu je prišlo v soboto, 9. novembra 2019, okoli desete ure zvečer. “Vasica” z nekaj manj kot 10 tisoč prebivalci se nahaja na vzhodu države v zvezni deželi Brandenburg.

Potem ko so preprečili vstop v diskoteko dvema migrantoma, sta se omenjena vrnila z okrepitvami. Skupina desetih migrantov, oborožena z mačetami, je napadla varnostnika in po pisanju portala Voice of Europe skušala izsiliti pot v diskoteko.

Varnostniki so se zabarikadirali v diskoteko
Po trditvah varnostnika, ki je delal na vhodnih vratih, ga je omenjena skupina oboroženih migrantov skušala z mačetami usekati po vratu, kar bi ga lahko stalo življenja. “Ubranil sem se udarca s svojo podlahtjo in (napadalca) potisnil nazaj. Ta je padel poleg drugega napadalca, ki je izvlekel mačeto. Tisti trenutek smo se umaknili in zaprli vrata.”

Nasilni migranti so nato udarjali z mačetami po vratih, medtem ko so trije varnostniki na vso moč pritiskali ob vrata, da bi preprečili vstop nasilnim migrantom z mačetami. “Očitno so načrtovali maščevanje,” je povedal varnostnik Tom, ki je bil žrtev ponesrečenega napada migrantov z mačetami, “drugače ne bi s seboj prinesli orožja”. Eden od gostov je zaradi trske vrat, ki mu je priletela v oko, moral kasneje  na urgenco.

Nimajo nič proti prosilcem za azil, a pravila so enaka za vse
Lastnik diskoteke Frank Seifert je povedal, da sta dva migranta “dobila prepoved vstopa pred dvema tednoma, saj sta preplezala ograjo“. Kot je povedal Seifert, “nimamo nič proti prosilcem za azil, a kdor se ne zna obnašati, ne more vstopiti“.

V letu 2017 je bila diskoteka v deželi Saški prisiljena prepovedati vstop “prosilcem za azil”, saj je, kot poroča Freipresse, prihajalo do spopadov med migranti, kradli so torbice in denarnice, številna dekleta pa so bila žrtev spolnega nadlegovanja.

Ivan Šokić

 • VERZIFIKATOR

  Adi Duisburg

  KDO TAM RAZGRAJA

  Kdo za vraga tukaj spet razgraja?
  V Trebbinu zapirajo se vrata,
  dviga roko brat, glej, zoper brata,
  kot da v mestu sam hudir razsaja.

  Prepoznavni so predobro krivci,
  a ravna se z njimi skrajno nežno,
  le popiše se jih, ampak bežno,
  češ saj vedno isti so storilci.

  Kdo, presneto, spet kali normalnost?
  Kot da druga tu je noč kristalna,
  podivjanost spremljevalka stalna
  z roko v roki spremlja zdaj brutalnost.

  Ni z zadevo se preveč igrati,
  če prevečkrat tole se ponavlja,
  nekaj znanega se s tem pripravlja,
  zgodovino treba je poznati.

  Nekajkrat ko sonce še zaide
  in se ponovijo barabije,
  rešenik iz sence se izvije,
  striček Adolf red uvesti pride.

 • JANEZ GUS

  Kje si Adi,vrni se in napravi red.,pa makar za en mesec.

  • xtc

   Pride,pride nič bat,zelo kmalu.

 • xtc

  V takih primerih je nujna uporaba strelnega orožja in likvidacija napadalcev. zaradi varnosti obiskovalcev.

 • samsara

  Kot smo se že večkrat strinjali z nekaterimi sokomentatorji, za tujerodne so naši civilizacijski, kulturni. sociološki vzorci obnašanja, naša zavest, nekaj povsem tujega, nedoumljivega in neosvojlivega. Ne morejo preskočiti evolucijskega toka razvoja zavesti samo zato, ker so se nezakonito prestavili v nek drug geografski, kulturni in civilizacijski prostor. Tega v resnici niti nočejo. Potrebno je zorenje zavesti skozi življenje. Skozi lastne izkušnje, izkušnje svojih bližnjih in ljudi določenega prostora.
  Tam od koder so nezakonito vdrli v naše okolje, v našo domovino in domovino naših prednikov, je vse omenjeno povsem drugačno. Kdor je bil tam, pa ne v varnem okrilju turistične agencije, ta ve. Drugi svet!
  Tu so kot divje zveri na urejeni kmetijski farmi. Nekateri zagovarjajo blodno idejo, da je to možno in funkcionalno. Že vedo zakaj, ali pa, nekateri nižji protagoniti multikultija, niti ne, ker so le v funkciji uporabnih idiotov, ki sejejo zlo med človeško populacijo. Sistematično sejejo strah za udejanjanje podlih patoloških namenov njihovih gospodarjev.

  • Nšo-či

   Škoda, ker tvoj komentar ne doseže več ljudi. Izjemen je.

  • slosin

   enako je z našim prehodom iz komunizma v demokracijo….evolucijo smo preskočili…

   • Novakec1

    r…

  • Novakec1

   Ja, nekaj podobnegan je naredu Zorangutan v lublani bulani; pešce, kolesarje, mopediste, taksije, avtobuse je spravil na eno in edino cesto v centru mesta, a vidiš da gre.

 • Unikatna

  A mu ni ranil roke, če je odbil udarec? Policija se je raje poskrila, varnostniki so se zabarikadirali…takle imajo…varnostnike bo treba oborožiti…

  • samsara

   Z lastno roko se lahko blokira roko napadalca, v kateri ta drži nož, mačeto, steklenico…

  • cosmosjasnovidec

   Saj piše,da je bil žrtev razen tega je nastavil podlahet kar pomeni,da ga je lahko obvarovala obleka ali je muslič udaril po njem z delom roke kjer je držal mačeto itd.
   Primerov je lahko veliko.

 • šmentanamuha

  Jah, no, kaj naj rečem …. saj smo vedeli, da bo tako. Pravzaprav je to tudi namen režiserjev, konflikti med prebivalstvom, domačim in tujim. Če se bodo domorodci počutili dovolj ogroženi od ilegalnih prišlekov, ne bodo imeli časa in energije razmišljati o padcu BDP in drugih zakonih, ki jih bodo sprejemale vlade brez vednosti ljudstva. Zanka je že okoli vratu …

 • dež

  Da nimajo nič proti prosilcem za azil, ki se ne znajo obnašati in lastniku s tem povzročajo poslovno škodo, ta je pa hudo bosa. Je pa prav neverjetno, kako Nemci lahko trpijo to čedalje številčnejšo drhal.

 • Andre Frass

  Ursola,fajonka in Co Pa bodo še več tega uvažali. Zanima me koliko šta pod mizo dobila merkelca in Seehof,da sta dovolila to invazijo

 • cosmosjasnovidec

  Razmere v Nemčiji,Avstriji skratka povsod so že davno ušle izpod nadzora.
  Na tem linku si lahko pogledate kako migranti obračunavajo z Policijo,če jih ta vpraša za osebno karto.
  Policiji rečejo,da je ne rabijo ter jih fizično napadejo policaji pa posrani kod vse drugod po Europi.
  https://www.youtube.com/watch?v=mVlkbHFZPvc

 • mona lisa

  In ta golazen vsak dan leze v Evropo. Gorje nam.

 • Andrej

  Kaj pa rinejo v disko? Prerok jim to izrecno prepoveduje. Mogoče so pa prišli samo svojo vero oznanjat, na njim primeren miroljuben način.

 • Olga101

  Poslat jih nazaj, od koder so prišli!