fbpx

[Video] Še en dokaz o zavezujočem globalnem sporazumu o migracijah: “Kritika na račun migracij bo s sprejetjem globalnega sporazuma o migracijah kazniva!”

Nizozemski evroposlanec poslanske skupine Evropa narodov in svobode Marcel de Graaff (Vir: twitter)

Na tiskovni konferenci v Evropskem parlamentu je predstavnik evropske poslanske skupine Evropa narodov in svobode spregovoril o nevarnostih, ki jih za evropske države, kulturo in civilizacijo predstavlja sprejetje Globalnega dogovora ZN o varnih, urejenih in zakonitih migracijah (GSM), ki se bo sprejemal naslednji teden v Marakešu.

Države članice EU in Evropska komisija s sprejetjem Globalnega dogovora ZN o varnih, urejenih in zakonitih migracijah uničujejo politično polje, kjer imajo vsi glasovi enake možnosti, saj jim omogoča, da porežejo financiranje političnih strank, ki so kritične do migracij, in s tem utišajo opozicijo, je na tiskovni konferenci evropske poslanske skupine Evropa narodov in svobode (ENF) povedal nizozemski evropski poslanec Marcel de Graaff.

Čeprav Globalni dogovor ZN o varnih, urejenih in zakonitih migracijah, ki se bo sprejemal v Marakešu 10. in 11. decembra, formalno ni pravno zavezujoč, pa bo, kot je povedal de Graaff, “služil kot pravna podlaga, na podlagi katere se države, ki sodelujejo pri sprejemu dogovora, zavezujejo oblikovati nadaljnjo zakonodajo”. 

Kriminalizacija svobode govora
“Eden osnovnih elementov tega novega dogovora je razširitev definicije sovražnega govora,” je potrdil de Graaf in dodal, da želi GSM  kriminalizirati govor o migracijah. “Kritika migracij bo postala kaznivo dejanje in mediji, ki dajejo prostor takim kritikam migracij, bodo lahko ukinjeni.” GSM je po trditvah nizozemskega evroposlanca legalizacija množičnega priseljevanja. “S tem razglaša migracijo za človekovo pravico. Tako da bo postalo nemogoče kritizirati do migrantov prijazno politiko gospodične Merkel, ne da bi bili v nevarnosti, da vas zaprejo zaradi sovražnega govora.”

“Po našem skromnem mnenju je ta dogovor državni prevrat promigrantskih liberalnih globalistov, ki bo v veliki meri koristil multinacionalkam, saj, kakor veste, bodo države, ki uvozijo tretji svet, postale tretji svet in povsem jasno je, da v državah tretjega sveta multinacionalke postavljajo pravila,” je pojasnil de Graaff.

Za konec je de Graaff poudaril še, da bo s sprejetjem omenjenega dogovora, na podlagi katerega se bo oblikovala prihodnja zakonodaja, postalo nemogoče povedati resnico; dejstvo, da se migranti iz islamskih držav ne integrirajo v zahodnih kulturah, za podpornike globalnega dogovora namreč ni sprejemljivo. “Nemogoče bo postalo reči, da masovne migracije spodjedajo zahodni socialni sistem in da masovne migracije vodijo do eksplozivnega porasta posilstev in umorov.”

Ivan Šokić