fbpx

[Video] Sistemski rasizem? Poglejte si brutalne napade črncev na belce, ki jih bodo osrednji mediji zamolčali!

(foto: Bitchute, Youtube, Twitter)

V osrednjih medijih se je te dni nemogoče izogniti izrazu “sistemski rasizem”. Seveda operirajo s predpostavko, da je belec vsega kriv in je belec tisti, zaradi katerega so črnci zatirani, diskriminirani in zapostavljeni. V nedogled bodo ponavljali, kako je bil George Floyd žrtev, kako so ga ubili samo zato, ker je črn. Sledi vrsta nazornih posnetkov, kjer črnci brutalno napadajo, pretepajo, zabadajo svoje žrtve zgolj zato ker so bele. Gre za resnične zločine iz sovraštva, ki pa jih osrednji mediji, tudi slovenski, ne bodo nikoli obelodanili, navkljub konstantnemu besedičenju o sistemskem rasizmu. To je zgolj jagodni izbor, takih primerov je iz dneva v dan več! In pri tem sploh ne govorimo o Južnoafriški republiki, temveč o Zahodu!

Na prvem posnetku, ki prikazuje napad skupine črncev na belca na Irskem je slišati napadalce, kako svoji žrtvi očitajo, sužnjelastništvo. To kaže na res katastrofalno stanje irskega izobraževalnega sistema, ali pa zares grozno nepoznavanje zgodovine. O suženjstvu na Irskem lahko govorimo v starem veku ter zgodnjem srednjem veku, ko je prišlo do vikinških vpadov, takrat pa je otok bil še vedno prikrajšan za vse blagodati, pestrost in raznolikost, ki jo predstavljajo uvoženi črnci.

Nedavno smo poročali o brutalnem napadu na Adama Noonana, ki ga med sprehodom z dekletom po Carrigalinu naskočila skupina črncev, ker jim ni želel dati “denarja za avtobus”. Končalo se je tako, da so mu prvo s steklenico razbili glavo, nato pa ga več kot desetkrat zabodli z nožem v hrbet in ledveni predel.

Kako pestra je lahko vožnja z vlakom je na lastni koži občutilo dekle iz Melbourna, ki jo je naskočila skupina črncev.

15-letna belka je bila po poročanju News-24 na vlaku v Melbournu ko jo je obkolila skupina osmih mladih črncev in črnk. Dekle si ni znalo niti braniti, ko so po njej začeli deževati udarci in brce. Celo brca v glavo ji ni bila prihranjena.

Nič bolje je ni odnesla bela najstnica, ki je bila kriva, da je v javnosti nosila kapo z geslom “Naredimo Ameriko ponovno veliko”, predvolilnim geslom ameriškega predsednika Donalda Trumpa. Skupina črncev jo je zaradi tega brutalno pretepla, jo vlekla za lase, brcala, udarjala po telesu in obrazu in brcala.

Eden zagotovo najgrozljivejših posnetkov pa je brez dvoma incident na katere skupina črncev obkoli belko, ki ima v naročju svojega otroka. Črnke sprva nanjo kričijo naj spusti otroka. Ko se to ne zgodi, ena od divjakinj izgubi potrpljenje, jo pograbi za lase, jo zvleče na stran, medtem ko otrok, star komaj kako leto pade na trda betonska tla in se poškoduje. A nočne more še ni konec, črnka brez milosti pretepa belo mamico, jo vleče za lase in vpije nanjo naj utihne, medtem ko ostala drhal to opazuje, se smeje in še poplesuje zraven.

Policija v Omahi je objavila posnetek dogodka, ki se je zgodil 4. junija 2020, na katerem se lahko vidi kako črnec oropa onesveščenega moškega in ga nato še naprej brca v glavo. Samo ugibamo lahko, kako je njegova bela žrtev končala na tleh v nezavesti.

Najstnik oborožen z bokserjem je brez razloga, brez kakršnekoli provokacije udaril belega najstnika, ki se je pogovarjal z nekom nedaleč stran. Prvemu udarcu, zaradi katerega je žrtva padla na hrbet, so sledili še ostali, dokler se ena od belih najstnic ni postavila v bran pretepenemu mladeniču.

https://twitter.com/SlapByy/status/1273266852819582978

Posnetek varnostnih kamer v trgovini kaže kako je črnec napadel 67-letnega belca. Razlog? Ni ga. Upokojenec se je znašel na napačnem kraju ob napačnem mestu.

Potrebno je poudariti, da je večina teh posnetkov starejših. Niso se zgodili kot odziv na smrt Georga Floyda. A tudi posnetki črnskih izgredov niso nič boljši. Na posnetku je tako moč videti kako skupina črncev svojo belo žrtev izvleče iz avta in jo brutalno pretepe.

Policija v New Yorku je objavila posnetek črnca, ki je brez razloga udaril ubogo starko, ki ni mogla sama hoditi. Zaradi udarca v glavo se je belka v letih zrušila po tleh.

Ivan Šokić