fbpx

[Video] Skupina mladih črncev v ZDA v pol minute nakradla za 30.000 dolarjev oblačil

Tolpa roparjev je v manj kot 30 sekundah nakradla za 30.000 dolarjev robe (vir: twitter)

Policija v Winsconsinu išče 10 črnskih mladeničev, ki so jih kamere ujele, kako so prejšnji teden v trgovini North Face v manj kot 30 sekundah ukradli za okoli 30.000 dolarjev robe.

Posnetki kamer kažejo skupino mladih črncev, ki je v ponedeljek okoli 19.45 vstopila v trgovino z oblačili znamke North Face. Takoj ob vstopu v trgovin so se po pisanju Fox Newsa razpršili ter se odpravili do točno določenih izdelkov.

Tolpa kriminalcev je v roku manj kot pol minute nagrabila vse, kar je mogla nositi, ter pobegnila iz trgovine z robo v vrednosti 30.000 dolarjev.

Group steals an estimated $30,000 in merchandise from North Face store

A group of close to a dozen people stole an estimated $30,000 from a Wisconsin North Face store in under 30 seconds.

Gepostet von USA TODAY am Freitag, 5. Juli 2019

Po trditvah policije zaposleni niso poskušali zastaviti tatov, temveč so takoj poklicali policijo. Obraze lopovov pa so ujele tudi varnostne kamere. Po trditvah oblasti so moški pobegnili v treh avtomobilih.

Zaenkrat še iščejo osumljence, ki naj bi bili po trenutnih domnevah povezani s podobnim primerom kraje v bližini. 4. julija so tudi objavili fotografije tatov z namenom hitrejše identifikacije. Preiskava pa naj bi bila še vedno v teku.

Ivan Šokić