fbpx

[VIDEO] Skupino migrantov, ki terorizira Nemce na kopališčih, mainstream mediji označujejo kar kot “mladino”!

Foto: posnetek zaslona

V številnih nemških mestih skupine migrantov terorizirajo kopalce na tamkajšnjih kopališčih, mainstream mediji pa jih z namenom prikrivanja identitete označujejo kar kot “mladino”. Takšni dogodki so najbolj pogosti v deželi Severno Porenje Vestfalija, ki ima nadpovprečen delež migrantov.

V Düsseldorfu je v soboto, 29. junija, skupina migrantov ustrahovala kopalce, mediji pa so jih pri poročanju o dogodku opisali kar kot “mladino”. Pri svojih aktivnostih so izvajali hrup, razmetavali so brisače in odeje, na katerih so gostje ležali. En izmed kopalcev je skupino pozval, da prenehajo in razgrajači so dobesedno ponoreli. Skupina je obkolila družino moškega, glede na poročila policije pa je pri tem sodelovalo do kar 400 ljudi.

Policija takoj po prihodu na kraj poklicala okrepitve, uporabili tudi solzivec
Policijo je poklicalo osebje bazena, ko pa je prispela na kraj, so morali takoj poklicati okrepitve. Mladi migranti so pričeli policijo po poročanju Voice of Europe obmetavati s škatlami in steklenicami, zato je moral biti proti njim uporabljen celo solzivec. Tolpa se je nato odpravila proti centru mesta.

Podobni dogodki se dogajajo tudi drugod v Nemčiji in na Nizozemskem
Podoben dogodek kot v Düsseldorfu se je zgodil tudi v Essnu in tudi v Bielefeldu. 32-letnik je bil tam napaden s strani treh moških na zunanjem bazenu. Številni Nemci so zato jezni na medije, ki ne razkrijejo ozadij in identitete napadalcev v takšnih dogodkih, na Nizozemskem pa se v tem času pojavljajo podobne težave. Tudi tam mediji govorijo o “mladini”, nekateri pa so si le upali razkriti poreklo storilcev in izkazalo se je, da gre za Maročane.

Rok Krajnc