[Video] Socialistični diktator Nicolas Maduro obeduje v luksuzni restavraciji s cigaro v roki, medtem ko Venezuelci zaradi lakote umirajo!

Foto: Twitter

Medtem ko v socialistični Venezueli ljudje umirajo od lakote, država pa z vsakim dnem tone globlje in globlje v prepad, se predsednik Nicolas Maduro kot pravi član komunistične nomenklature brez kakršne koli slabe vesti v Istanbulu masti s pregrešno dragim zrezkom v luksuzni restavraciji Nusr Et v lasti slavnega turškega kuharja Nusreta Gokceja, znanega tudi kot Salt Bae. 

Maduro se je sicer v Istanbulu ustavil na poti na Kitajsko, kamor se je napotil z namenom, da zaprosi za več posojil za svojo državo, ki se je znašla na samem gospodarskem dnu. Nedavni podatki kažejo, da se večina Venezuelcev z veliko težavo dokoplje do nekaj hrane, zato ne čudi, da ljudje iz obupa vedno pogosteje protestirajo.

Glede na to, da je vlada Venezuelcem svetovala, da naj se usmerijo v gojenje zajcev in tako potešijo svojo lakoto, ni čudno, da je posnetek obiska restavracije marsikoga razjezil. Na posnetku, ki je zaokrožil po družabnem omrežju Twitter, je mogoče videti, kako Maduro brezskrbno kadi cigaro in pozira s slavnim turškim kuharjem Gokcejem, ki je mednarodno slaven postal leta 2017, ko se je njegov posnetek rezanja zrezka in posipanja tega s soljo množično razširil po medmrežju.

Samo za zrezek je potrebno odšteti med 60 in 235 evrov
Obroki v restavraciji turškega zvezdniškega kuharja dosegajo visoke cene. Medtem ko na posnetku ni mogoče zaslediti cenika, pa New York Observer poroča, da se v restavraciji v New Yorku, ki je del verige turškega kuharja, cena zrezka giba med 70 in 275 ameriških dolarjev (od 60 do 235 evrov). Sicer pa se je slavni kuhar socialističnemu diktatorju zahvalil za obisk, poroča Bloomberg. Maduro je za Reuters potrdil, da je res obiskal restavracijo in govoril s slavnim lastnikom restavracije, ob tem pa dodal, da naj bi mu ta večkrat dejal, da obožuje Venezuelo.

Venezuela se poglablja v globoko gospodarsko krizo. Država trpi zaradi hiperinflacije, zmanjšanja moči in pomanjkanja hrane. Venezuela bi se lahko v skladu z julijsko napovedjo Mednarodnega denarnega sklada letos soočila z visoko inflacijo v višini 1 milijona odstotkov. Venezuelci pa sicer že sedaj potrebujejo cele skladovnice denarja za nakup osnovnih živil. Nova študija je pokazala, da se kar 78,6 odstotka populacije le stežka prehranjuje iz dneva v dan, in da si lahko samo en Venezuelec od treh privošči en obrok dnevno. Nič čudnega ni, da so se v obupu številne Venezuelke podale v spolno delo v sosednji Kolumbiji.

Vrste pred izropanimi trgovinami v Venezueli. (Foto: Twitter)

Glede na to, da imamo v Sloveniji odkrite podpornike Madura, med katerimi sta Violeta Tomić in Miha Kordiš, se človek vpraša, če se bo dvojica odzvala na obnašanje njunega idola, ki brez slabe vesti uživa v razkošju, medtem ko njegovi ljudje v Venezueli stradajo.

N. Ž.

 • Olga2345

  Violeta je tudi vpila: “poslance na minimalce”, dokler ni postala poslanka…Danes se trudi za dva kotla, za “naše” in ostale…

  • Steiermark

   S tem, da bo pravgotovo, “kotel” za drugorazredne , vseboval samo poparjeno vodo, medtem ko se bodo rdeči prašiči in njihove kurbe (katere vlogo prevzemajo tovrišice, pripadnice te horde psihopatov) nažirali in še opazovali, kateremu od 2. razrednih še lahko potegnejo iz ust, zadnji grižljaj…

  • ZatonMesecnikov

   Kriv je pa Ivan Janez, ker je bil menda proti, da gre violeta na minimalca…..

   tako da je bila primorana ostati na polni plači.

 • Steiermark

  Debelega nagravžnega diktatorja, (edini prasec na svetu, ki zna voziti tudi avtobus), postreže “turški zvezdniški kuhar”, na način, kot bi pripravljal hrano za prašiča – poglejte samo kakšne kose, kot za prašiča, reže ….. tako velike, da si jih tudi ta , z velikim maulom komaj stlači v svoj prašičji gobec, medtem pa , res, mu doma, v Venezueli, od lakote umira ljudstvo, ki je zanj, tako kot za vse socialistično komunistične prasce značilno, 2.razredno in nepomembno!

 • Fosa Stefan

  ja vi se kar zajebavajte, mene je najel sam šarec in mi ponudil plačo 20.000,00 € na mesec netto. seveda sem sprejel

  to so moji prvi ukrepi

  bravo slovenčki. postal sem svetovalec vlade za pokojnine in plače

  podal sem predlog, da se tako uspešnim politikom, kot so kučan, pahor, cmerar,
  židan, erjavec,…. poviša plače tako, da sejim doda od zadaj še eno nulo. vam
  slovenčki pa je treba plače in pokojnine znižati tako, da se prepolovi sedanji
  znesek TOREJ, TOREJ, za vaš doprinos je čisto zadosti 250 €, več si ne
  zaslužite in več tudi ne rabite. če vam to ne bo zadostovalo za hrano, pa lahko
  jeste travo, če pa ne bo trave, PA KAJ DRUGEGA, kakor v venezueli (kjer ni ne
  jajc ne trave)

  KORDIŠ in MESEC sta za povišanje plač poslancem, nista več za minimalce
  tako, da bo predlog kot zakon sprejet

  • Marijana Gregorincic

   tele na kubik ,pojdi se zdravit

   • Fosa Stefan

    seveda z 20.000,00 € na mesec mi ne bo hudo, pa še nategoval bom tisto katero bom jaz hotel. če ne bo takoj dala, ji bom ponudil 1000 € in ne vem koliko jih bo zavrnilo mojo ponudbo. seveda ti nisi med izbranimi. če pa bi me ti izbrala, pa imaš za moj kurac premalo denarja
    bodi lepo, pa še tiho bodi, ker nimaš, kaj povedati

 • Anton

  ko se bo enkrat vojska obrnila proti Maduri, ta več ne bo s cigaro v ustih se zafrkaval v resteraciji in to se bo tudi zgodilo

  sarkazem press

 • Slovenc

  Umirajo od lahkote? Mate kaksne dokaze? Tydi v osemdesetih smo po ameriskih mediji “umirali od lakote” pa smo bolj dostojno ziveli kot zivimo danes…

  • garfi

   spokaj v Venezuelo ali Jugoslavijo

   • Steiermark

    V venezueli ga bo spejel šofer avtobusa in mu prijazno pokazal oz. odredil, kateri košček travnika lahko popase, če še ni….

  • Schemva Miro

   Imam znance v Venezueli,iz prve roke vem kaj se dogaja,še več zvem,kot je v medijih,ti si pa ne dajaj imena Slovenc,ker ga nisi vreden,si zabit in pokvarjen komunistični gnoj,spokaj v Venezuelo pa tam uživaj,pa kupi si nepovratno karto.

   • Milan Modrijan

    MANIRA NA VIŠKU +++++KULTURA

   • Slovenc

    Mas ti ja janzov kurac v mozganih..

    • Schemva Miro

     Ne znaš nič drugega odgovorit,pokazal si svoj intelektualni doseg,zabit kot telegraf štanga.

  • if

   V osemdesitih letih smo živeli skladno z dejstvom, ki ga je živela Vera Mejak v vrhu Narodne banke SFRJ: “Nismo imeli deviz niti za nakup plenic.”

   • Slovenc

    Jaz sem imel za pelenice, kavo, cokolado pa se dojce marke. Ocitno si eden izmed tistih zastojnkarjev, ki bi imeli vse zastojn…

    • Steiermark

     In če si imel v 80 letih za plenice, mislim, da si jih nisi znal montirati pravilno – verjetno si si polne polagal na glavo – delal obloge in sedaj mečeš skozi usta vso to nesnago….. In četudi si ti imel za plenice, kavo, čokolado pa še dojče marke, potem nam pa razloži, zakaj smo pa mi 2. razredni imeli pravo venezuelo, pod smrdliim titom?

 • Staybell geenius

  To ni še nič.

  Američani so do sedaj za Trumpovih 144 dni na golf igriščih izkašljali že $ 77,000,000.

  • if

   Slovenska levičarska oblast, šef vlade je bil Pahor, je od decembra 2008 do decembra 2010, oziroma v 730 dneh, s svojo bančno NLB tehnologijo in know-howom, oprala milijardo evrov.

   Vsakih 144 dni dobrih 197 000 000 evrov v odnosu na ekvivalentnih 66 400 000 evrov, ki jih omenjate kot $ 77 000 000.

   • Staybell geenius

    Lahko se prepucavava še tri dni s tem, kdo je večji lopov, toda to nebi vodilo nikamor ane?
    Saj to tudi ni bil point komentarja. Tudi “odrešeniki” se izkažejo za prevarante

    • Steiermark

     Naši rdeči “odrešeniki” so nas do sedaj edino “odrešili” normalnega in dobrega življenja, ki smo si ga ustvarili sami, z delom in si tiste , nam pokradene miliarde vtaknili v svoje velikanske posr…..ne rdeče ri….ti in fiskalne oaze!

     • Staybell geenius

      O tem prepucavanju govorim

  • učko

   dej ne bluzi traparij !

 • Jernej Ferenc

  Nekak me spominja na Stalina isti ksiht nagravzen

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!