[Video] Socialistični diktator Nicolas Maduro obeduje v luksuzni restavraciji s cigaro v roki, medtem ko Venezuelci zaradi lakote umirajo!

Datum:

Medtem ko v socialistični Venezueli ljudje umirajo od lakote, država pa z vsakim dnem tone globlje in globlje v prepad, se predsednik Nicolas Maduro kot pravi član komunistične nomenklature brez kakršne koli slabe vesti v Istanbulu masti s pregrešno dragim zrezkom v luksuzni restavraciji Nusr Et v lasti slavnega turškega kuharja Nusreta Gokceja, znanega tudi kot Salt Bae. 

Maduro se je sicer v Istanbulu ustavil na poti na Kitajsko, kamor se je napotil z namenom, da zaprosi za več posojil za svojo državo, ki se je znašla na samem gospodarskem dnu. Nedavni podatki kažejo, da se večina Venezuelcev z veliko težavo dokoplje do nekaj hrane, zato ne čudi, da ljudje iz obupa vedno pogosteje protestirajo.

Glede na to, da je vlada Venezuelcem svetovala, da naj se usmerijo v gojenje zajcev in tako potešijo svojo lakoto, ni čudno, da je posnetek obiska restavracije marsikoga razjezil. Na posnetku, ki je zaokrožil po družabnem omrežju Twitter, je mogoče videti, kako Maduro brezskrbno kadi cigaro in pozira s slavnim turškim kuharjem Gokcejem, ki je mednarodno slaven postal leta 2017, ko se je njegov posnetek rezanja zrezka in posipanja tega s soljo množično razširil po medmrežju.

https://twitter.com/Reaganista/status/1041829222686380032

Samo za zrezek je potrebno odšteti med 60 in 235 evrov
Obroki v restavraciji turškega zvezdniškega kuharja dosegajo visoke cene. Medtem ko na posnetku ni mogoče zaslediti cenika, pa New York Observer poroča, da se v restavraciji v New Yorku, ki je del verige turškega kuharja, cena zrezka giba med 70 in 275 ameriških dolarjev (od 60 do 235 evrov). Sicer pa se je slavni kuhar socialističnemu diktatorju zahvalil za obisk, poroča Bloomberg. Maduro je za Reuters potrdil, da je res obiskal restavracijo in govoril s slavnim lastnikom restavracije, ob tem pa dodal, da naj bi mu ta večkrat dejal, da obožuje Venezuelo.

Venezuela se poglablja v globoko gospodarsko krizo. Država trpi zaradi hiperinflacije, zmanjšanja moči in pomanjkanja hrane. Venezuela bi se lahko v skladu z julijsko napovedjo Mednarodnega denarnega sklada letos soočila z visoko inflacijo v višini 1 milijona odstotkov. Venezuelci pa sicer že sedaj potrebujejo cele skladovnice denarja za nakup osnovnih živil. Nova študija je pokazala, da se kar 78,6 odstotka populacije le stežka prehranjuje iz dneva v dan, in da si lahko samo en Venezuelec od treh privošči en obrok dnevno. Nič čudnega ni, da so se v obupu številne Venezuelke podale v spolno delo v sosednji Kolumbiji.

Vrste pred izropanimi trgovinami v Venezueli. (Foto: Twitter)

Glede na to, da imamo v Sloveniji odkrite podpornike Madura, med katerimi sta Violeta Tomić in Miha Kordiš, se človek vpraša, če se bo dvojica odzvala na obnašanje njunega idola, ki brez slabe vesti uživa v razkošju, medtem ko njegovi ljudje v Venezueli stradajo.

N. Ž.

Sorodno

Zadnji prispevki

[Video] Jelinčič: Maljevac, strokovnjak za lizanje riti, pripravlja nov priročnik

"Govori se, da na levi strani političnega prostora gospod...

[Fotogalerija] Prešerno vzdušje na srečanju podpornikov SDS v Bovcu

S sobotnim tradicionalnim srečanjem odborov stranke SDS v Bovcu...