fbpx

[Video] Sodišče v Michiganu vseeno državni sekretarki naložilo objavo vseh komunikacij z Dominionom, Facebookom, Applom, Amazonom in Googlom v zvezi z volitvami 2020

Državna sekretarka zvezne države Michigan Jocelyn Benson (vir: Gateway Pundit)

Navkljub temu, da so v kongresu, na čelu z ameriškim podpredsednikom Mikeom Pencem, 6. januarja 2021 po preštevanju elektorskih glasov, ki so bili rezultat volilne prevare za zmagovalca ameriških predsedniških volitev 2020, razglasili nekdanjega ameriškega podpredsednika Joeja Bidna, se boj proti volilni prevari nadaljuje. Michiganski sodnik Kevil Elsenheimer je zavrnil pritožbe državne sekretarke zvezne države Michigan Jocelyn Benson in ukazal objavo vse korespondence s predstavniki senata in kongresa v Michiganu, zvezno vlado, Dominion Voting Systems, Amazonom, Appleom, Googleom in Facebookom.

Začelo se je v Antrimu na severu zvezne države Michigan. Okrožje, ki je veljalo za območje predsednika Donalda Trumpa je po nekem čudežu izbralo nekdanjega podpredsednika Joeja Bidna. Najbolj presenečeni nad takom rezultatom so bili sami meščani Antrima. Na skoraj vsakem dvorišču so bile zastave, plakati in znaki v podporo predsedniku Trumpu, a je nekako zmagal Biden.

A izkazalo se je, da je šlo za “napako”, kakor so to poimenovali osrednji mediji. 6 tisočglasov, ki bi morali pripasti Trumpu so Dominionove volilne naprave prištele k Bidnu. Krivdo so zvalili na “človeško napako”, nakar je sledilo prepričevanje javnosti, da volilne naprave že ne bi mogle storiti česa takega, kot je volilna prevara.

Ena odkrita napaka razkrila morje nepravilnosti
Da je do nepravilnosti prihajalo v ključnih zveznih državah, kjer je še na noč volitev 3. novembra 2020 zmagoval Trump so osrednji mediji hitro pometli pod preprogo. Vsi, ki menijo, da nekaj z volilnimi rezultati na ameriških predsedniških volitvah ni v redu, so proglašeni za pristaše teorij zarot.

Najbolj pa preseneča trdovratno vztrajanje demokratskih funkcionarjev, ki namesto, da bi sami zagotovili vse potrebne dokumente in podatke, da se lahko brez vsake sence dvoma potrdi Bidna za zmagovalca volitev, te podatke zadržujejo, prikrivajo in v nekaterih primerih celo uničujejo.

Mediji nočejo poročati, zgolj širijo demokratsko propagando
Sodnik na 13. prizivnem sodišču Kevin A. Elsenheimer je tako v petek, 4. decembra 2020 Williamu Baileyju in njegovi ekipi računalniških strokovnjakov dovolil forenzično študijo 16 Dominionovih volilnih naprav tabulatorjev, USB ključev, s tem povezane programske opreme in glavnega tabulatorja. Deset dni kasneje je isti sodnik dovolil objavo rezultatov analize, ki so pokazali, da so naprave operirale s kar 68,05-odstotno stopnjo napake. Kar je v praksi pomenilo, da je morala neka oseba več kot dve tretjini “izpolnjenih” glasovnic sama “popraviti”. Dovoljena stopnja napake po vodilih Zvezne volilne komisije je ena na 250 tisoč, kar znese 0,0008 odstotka.

Zdaj je Elsenheimer šel še dlje in zavrnil zavrnil ugovore državne sekretarke zvezne države Jocelyn Benson, ki je vodila ponovno preštevanje glasov v Antrimu. Po poročanju Gateway Pundita je sodišče Bensonovi naročilo predajo vseh informacij do 2. februarja 2021. V to so vključeni: korespondenca, komuniciranje in dokumenti zvezne države Michigan, vključno a ne omejeno na Bensonovo, okrožje Antrim državne zakonodajalce, zvezne vlade in ameriških zakonodajalcev. Ravno tako mora je vključena korespondenca Dominion Voting Systems, Amazona, Applea, Googla, Facebooka, tako zaposlenih, odgovornih kot tudi samih direktorjev v zvezi z volitvami 2020.

Pravnik Matthew S. DePerno je medtem razkril, da se medijem ni zdelo vredno poročanja, da je sodišče demokratskim funkcionarjem naložilo predajo vse dokumentacije v zvezi z volitvami, kar je primerjal s propagando medijev v totalitarističnih režimih.

Ivan Šokić